2009 Eylül Anneleri

oh maşallah bircan su kendı kendıne uyuyan cocuklara hastayım:)

kızlargecen bır kıtapta okudum bebeklerın kansızlık sorunu olmasın dıye tavuk ciğeri yedirin diyordu bu konuda bılgısı olan???

ya evet benim oğlum da uyuyodu kendi kendine
artık maaleseffff ben bile zorlaaa uyutuyommm

bircan cım alıştınmı? nasılsınİ?

gunaydın hanımlar.ya gunler ne dolu gecıyor.bır gun ohh bugunde ıslerım bıttı deyıp uyudugumu hatırlamıyorum.ertesı gun katlanarak gerı donuyor.aman sıkayet etmıyım Allaha sukurler olsun.oglusum saglıklı olsunda ben kat kat ış yapayım yeterkı

bu arada ılk dısımız patladı.dun elıme geldı.dokununca alt sol kısımda ucu sıvrı bı sey hahıfce batıyo parmagıma.aa salyalarımızda azaldı.nerdeyse hıc yok.demek dıs cıdden salya yapıyor.dıs bugdayı yapıcam yakında.bı arastırıyım neler yapılıyomus.

bıde su bebe tv frekansını bulayım da onu ızleteyım oglusuma.reklamlara hasta oluyor ama sadece reklam seyredıyor cok ızletmıyorum ama bazeen mama yedırırken caresız kalıyorum seyrettırıyorum valla.

günaydınn herkese ...poyrazım uyudu şimdi .. sanki alttan dişi gleiyo gibi ama böle ele sert bişi geliyo dişmi acaba yemek yedirirkende ııı ıııııı ıııı diye söyleniyo ağzını kapatıp acı çeker gibi yüz ifadesi de cnm yaaaaa ((( ağrı kesici vermişsiniz bi zararı yokmu bende versemmi acaba

ıyıyız sukur kızlr
eymenın ıstaı aynı tulaycım dısten herhalde
sızın bebelerden nbr
ben oglumu yıkayıp gelım

kızlar yeşil çay içiyordum da burda bir arkadaş funda yaprağı getirmiş onu içiyorum şimdi
tabi ki zayıflatıcı olduğu için içiyorum
tadı da çok güzel
netten araştırıyordum da aynı zamanda anne sütünü arttırıcı etkisi de varmış
sizinle de paylaşayım dedim

Funda yaprağı iyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar söktürücüdür. Piyasada bulunan birçok zayıflama çayının içerisinde bulunur. Yemeklerden sonra 1 su bardağı kadar içilirse yağların eritilmesinde yardımcı olur. ıdrar yolları enfeksiyonlarında etkilidir

YARARLARI

ıshali keser, idrar söktürür.
Böbrek kum ve taşlarının düşürülmesine yardımcı olur.
Nikriste de faydalıdır.
Anne sütünü artırır.
Lapası, ağrıları keser.
Zeytinyağı ile hazırlanan merhemi, çıban ve egzamada faydalıdır.

günaydın kızlar...

ya oğlumun 2 haftadır burnu akıyor...soğuk mu aldı acaba ya?...Doktora da götürmedim...

uyudu benim paşamda
bende etrafı toplıyım
öğleden sonra arkadaşıma gidicem
hava da bi tuhaf bi sıcak bi soğuk ne giydirsem ki çocuumaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…