2009 Eylül Anneleri

slm kızlar nasılsınız. uzun zamandır yoktum özledim sizleri valla. bebısler nasıl baslamıs dıs cıkarmalar benım cadıda bı gelısme yok

kızlar ebrulide 0-2 yaş pisikolojisini anlatıyo çalışan anneleirn bebeklerine nasıl davranılması gerektiğini anlatıyo ayrıca bağımlı bebekten de bahsediyo haberiniz olsun

eylulcum tebrıkler tıckwer yapmısssın.3 kılo vermıssın bravo

aaah ahh sorma ela ticker için tebriklerini kabul edebilirim ama 3 kilo olayı malesef doğru değil :gitme:
ilk yaptığımda doğru olmuştu ama sonra kurcalarken yanlışlık yapmışım
şimdi de kiloyu değiştiremiyorum
bi saattir onu kurcalıyorum tahminim akşama kalmaz işten kovulurum :sinifsinif:

Merhaba kızlar. Doruk bu diş olayını çok ağır atlatıyor ya inanın yarım saatte bir ağlıyor.Alt iki dişimiz var. üstteki dişlerde 4 ü birden çıkıyormuş bizim. Kaç haftadır böyleyiz. Doktor paranox fitil ver dedi. DÜn verdim.gece 3 4 e kadar uyudu sonra gene aynı.Bugün baktım üst dişlerden biri patlamış.ınşallah düzelir.
kKızlar bizimki de emekliyor ve aynı zamanda da tutunarak kalkmaya başladı. Sürekli, ayağa kalkmak istiyor. Zaten cok hareketliydi valla şimdi nasıl zaptedeceğim bilemiyorum.Duphalac şurup kullanan varsa günde ne kadar veriyorsunuz. Doktorun söylediği fazla geldi de ondan soruyorum.

hadi hayrlı olsun yeni dişniz.. ama gercekten dorukun işi çok zor 4 diş birden yazık..

doruğa maşallah özlemcim ne demek istediğini çok iyi anlıyorum hareketli de bende var bi tane dün de biz çok uğraştık şu dişler bi çıksaydı

hadi hayrlı olsun yeni dişniz.. ama gercekten dorukun işi çok zor 4 diş birden yazık..
Meryemcim öyle gercekten . Normalde ikisi önce ikisi sonra çıkıyor ama bizimkinin böyleymiş. Birde sen duphalac kullanıyordun öyle hatırlıyorum. Ne kadar veriliyor canım. İçinde 5 ml diyor ama bir günde mi o kadar verilecek.
doruğa maşallah özlemcim ne demek istediğini çok iyi anlıyorum hareketli de bende var bi tane dün de biz çok uğraştık şu dişler bi çıksaydı
Öyle valla canım. 5 dakak durmuyor. Kocam iş gezisinde. Annem geldi memleketten yardıma. Yoksa işim çok zor hem uykusuzluk hem bebek.

canım bıze dr 1 çay kaşıgı ver dedı. ben gereklı durumlarda verıyorum. şu ara bol bol kabak yıyor o yuzden bıraz daha rahar kakası..

çok geçmiş olsun doruğa kayamam nasıl zorlanıyodur şimdi.. siteyede sinir oldum sabahtan beri yazıyom sayfayı görüntülemiyo siliniyooo

geçmiş olsun özlemcim
bizde kucakta uyuma başladı bu dişler yüzünden
bi kucağımda uykuya dalıyo oğluşummm

nasıl içiyorsun cnm yemeklerden sonramı günde ne kadar bende öğütülmüş çörek otu yemeye başladım yemeklerden yarım saat önce 1 tatlı kaşığı tok tutuyormuş ve anne sütüünüde artırıyorr

slm kızlar ne var ne yok
inşallah tez zamanda çıkarır dişlerini doruk ya.bi dişi çıkartırken nasıl zorlanıyorlar.allah sabır versin canım.
bizimkide ikişer ikişer çıkarıyor üstler bu gün yarın patlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…