çok geçmiş olsun doruğa kayamam nasıl zorlanıyodur şimdi.. siteyede sinir oldum sabahtan beri yazıyom sayfayı görüntülemiyo siliniyooo
geçmiş olsun özlemcim
bizde kucakta uyuma başladı bu dişler yüzünden
bi kucağımda uykuya dalıyo oğluşummm
allah kolaylık versin özlemcim
slm kızlar ne var ne yok
inşallah tez zamanda çıkarır dişlerini doruk ya.bi dişi çıkartırken nasıl zorlanıyorlar.allah sabır versin canım.
bizimkide ikişer ikişer çıkarıyor üstler bu gün yarın patlar.
Çok sağolun kızlar. Üst 4 dişi davul gibii şişmiş. şu anda biri patladı. Yanındaki de beyazlaşmış. diğer ikisinide bilmiyom artık. Birde annem alttaki iki dişin yanıda kabarık biraz dedi.Sanırım bizimki böyle hepsini birden cıkaracak. Çok zor oluyor hem ben hem de bebek için. Dün gece en az 3 saat ayağımda sürekli salladım onda bile bir sağa bir sola dönüyor zor uyudu. Neyse bu günler de gececek bakalım daha neler göreceğiz.özlem gecmıs olsun canım ya.kıyamam doruga.ıns hemen cıkar da rahatlar kuzu.
ya kızlar ben artık yetısemıorum kk ya.
ya evımın ısı kalıo ya cocugun yemegı kalıo gırersem.tum gun acık ama okuyamıorum bıle cogu zaman.ben mı sapsaallastım noldu bana anlamıorm.eskıden herseye yetısırdım
kızlar ablam sabah doğum yapmıştı şimdi kötü haber geldi yoğun bakımdaymış.pisliğini yutmuş ciğerlerine kadar girmiş.allahım inşallah düzelir ya.
sağolun kızlar evet normal doğum yaptı.ablam iyi allaha şükür.ama bebek yoğun bakımda bayağa kötü yutmuş.yaşaması biraz düşükmüş.bi de omzuda takılmış morarmış..ablam bilmiyor hala bebeği görememiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?