2009 Eylül Anneleri

özlem gecmıs olsun canım ya.kıyamam doruga.ıns hemen cıkar da rahatlar kuzu.

ya kızlar ben artık yetısemıorum kk ya.
ya evımın ısı kalıo ya cocugun yemegı kalıo gırersem.tum gun acık ama okuyamıorum bıle cogu zaman.ben mı sapsaallastım noldu bana anlamıorm.eskıden herseye yetısırdım

kızlar ablam sabah doğum yapmıştı şimdi kötü haber geldi yoğun bakımdaymış.pisliğini yutmuş ciğerlerine kadar girmiş.allahım inşallah düzelir ya.

gecmıs olsun gul.
bebekler bazıları pıslıklerını yutabılıolar ama duzelıo umarım sızın bebegınız de bıran once saglıgına kavusur.ama oyle bı yazmıssın kı alan yogun bakımdaymıs gıbı olmus.onun bıseyı yok dımı

çok geçmiş olsun doruğa kayamam nasıl zorlanıyodur şimdi.. siteyede sinir oldum sabahtan beri yazıyom sayfayı görüntülemiyo siliniyooo

geçmiş olsun özlemcim
bizde kucakta uyuma başladı bu dişler yüzünden
bi kucağımda uykuya dalıyo oğluşummm

allah kolaylık versin özlemcim

Çok sağolun kızlar. Üst 4 dişi davul gibii şişmiş. şu anda biri patladı. Yanındaki de beyazlaşmış. diğer ikisinide bilmiyom artık. Birde annem alttaki iki dişin yanıda kabarık biraz dedi.Sanırım bizimki böyle hepsini birden cıkaracak. Çok zor oluyor hem ben hem de bebek için. Dün gece en az 3 saat ayağımda sürekli salladım onda bile bir sağa bir sola dönüyor zor uyudu. Neyse bu günler de gececek bakalım daha neler göreceğiz.
Yemekde gramajla yiyor iştahı yok.Sebzeyi iki öğün versem olur değilmi kızlar.ZAten az yiyor. Kıymalı kabaklı fasulye yaptım bugün.

elacım bende yetişemiyorum pc bütün gün açık arada bakıyorum işleirmi yapmaya çalışıyorum malesef evde hiç iş bitmiyo şimdi bi sepet asılacak çamaşır var bi sepette ütülenecek gökşenin çamaşırları var

kızlar ablam sabah doğum yapmıştı şimdi kötü haber geldi yoğun bakımdaymış.pisliğini yutmuş ciğerlerine kadar girmiş.allahım inşallah düzelir ya.

Çok geçmiş olsun bebiş inşallah iyileşir bir an önce.
Ben kaçıyorum evde temizlikçi var annem >>Doruğu uyutuyor bende biraz ona bakınayım .

sağolun kızlar evet normal doğum yaptı.ablam iyi allaha şükür.ama bebek yoğun bakımda bayağa kötü yutmuş.yaşaması biraz düşükmüş.bi de omzuda takılmış morarmış..ablam bilmiyor hala bebeği görememiş.

ya zeyno kafayı yıcem ya bı yerı toplayamadan dıger taraf dagılıo bı gıyınıo soyunuo cocuk heryer camasır oyuncak:s
ayyy dıe bagrmak gelıo azen pencereden.sımdı onu yıkayıp uyttum banyo savas alanı gıbıkafamçokkarıştı

bebek bıraz ırıymıs galıba omzu takıldıgına gore.e bbu dr lar anlamıolar mı da normal dıe dıretıolar anlamıorum ya.o kızcagızın moralı nasıl olucak sımdıi.allahım yardımcısı olsun o sabinın.tez zamanda ıyılık versın anacıgına bagslasın.:Saruboceq:

sorun dr değil elacım ablamda illa normal diye diretiyor normalde 5 gün önce alacaklardı suni sancıyla.ama ablam kendi sancısını beklemek istedi.ben de ona kızıyorum diğer ablamda normal istedi ama açılmayınca sezeryan oldu.iki acıyı birden çekmişti.ya neden zorlanıyor anlamadım baktın yeterince açılmadı çıkmasını denemeden al ameliyata...

neyse gul olan olmus artık dua etmekten baska elden bısey yok.allah herseye kadir.bu dunyada yıyecek ekmegı varsa zaten duzelıcektr.rabbım ıyı yazılar guzel yazılar yazsın ıkısıne de

canım çok üzülm inşlalh bebiş düzelir iyilerşir ablan çok üzülür yoksa

ablanda keşke normal diye diretmeseydi bende de aynı durum oldu ben hemen sezeryan oldum allahtan olmuşum ki gökşen doğduğunda elleri ayakalrı hep morarmış yanmıştı susuzlktan

elacım şimdi çamaşırı astım geldim evin heryeri dandini süpürge açmam lazım açamıyorum hanfendi çığlık çığlığa ağlıyo korkuyo çamaşırımı ütüliyim şimdi bide gökşenin çorb ası var yaptığımıda yese gam yemicem 2 3 kaşık alıyo

dun yayla corbası yapmıstım ne kadan mıkemmel yapmısım kı kocam da ben de ıcıne yag koymayı unuttugumu farketmedık:)bıraz once yerken htrladın koymadıgımı:)tam dıyet corbası olmus az tuzlu yagsız:))

selam kizlar eve gittim geldim
allah bu bebelere kolaylikversin dis cikarmak co k zor ali de 2 gundur yine boluk porcuk uyuyor az yiyor
baktim alttan 2 dis usttende 2 kopek disleri geliyor
yani yine 4 tane birden cikariyor insallah hemen patlarlar

gul ablana cok gecmis olsun kuzusu insalalh hemen duzelir sagligina kavusur
allah yardimcilari olsun

ela super ben homidi girtlak yiyorum malesef bu gidisle zor veririm kiloyu
senden bi 10 kilo fazlam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…