kiz masallah barekallah akilli bidiga bak seeen.ama dikkat et kiz dusmesiin.yurume degilde tutunup kalkma ve one emekleme var bizde henuz.selam kızlaaarr özledik sizi...
arkadaşımızın tebarekeleri falan derken yine koptum sizden..
kızlar yürümeye başlayan bebişimiz var mı geçmişi okurken geleceği kaçırıyorum da hiç bakmadı bu kez :)
Reyyan artık birkaç adım atıyor ve aynı zamanda emeklemeye de başladı, çok geç kaldı artık ama :roflol: :roflol:
tutuyoruz 4-5 adım atıyor artı kalkmayı da öğreniyor artık hatta 2 gün önce sandalyeyi devirdi üzerine :roflol: Allahtan babannesi tuttu çok şükür ki :)))
ay çok kuduruk bu kız, ayaklarını kaldırıp yürüteçten sarkıyor yerden oyuncak alıp tekrar içine giriyor :roflol:
işte buyrun o halleri:
ayynen canim spartali mi yetistiricen diyorum sakal sikistirma falan derken bizimkide istemiyor:)ama kizlara hanimlara hasta hemen guluyor duruyor.bu arada benim kızımda babaya gidince bana bakıp nasıl içli içli ağlıyor ama haklıbabası direk askeri eğitim veriyor sanki DDsakal batırıyor sıkıor mıncıklıyıp öpüyor kollarını ısırıyor zıplatıyor ne kadar kızsamda klava:dayanamıyorum diyor haliyle bizim kuzuda ona gitmek istemiyor...
slm kızlar eymen geri geri emekliyor ön vites çalışmıyor malesef. yaz geldi iyice şort giyiniyor emeklerken dizleri kızarıyor bugün emekleme dizliği alacam inşllh burada bulurum .sizler aldınızmı.memnunmusunuz.birde sünnet ettirecez ama 9 aylık için sünnet kıyafet burada bulamadım. herşey tam olsun istiyorum .herkes büyüyünce sünnet kıyafeti kiralar resim çektirirsin diyor ama içime sinmedi öylede.. bilmiyorum işte...tüm bebekleri öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?