2009 Eylül Anneleri

maşallah tatlıma ama dikkat et şeker

canım çok geçmiş olsun kıyamam sana ya. Eymenede kıyamam

çok geçmiş olsun canım. Benim kızımda akşamları 7-8 gibi uyuyor 10-20 dak sonra gece 12 gibi uykusu geliyor ağlıyor o yana bu yana dönüyor. dişe yorduk bizde ama bişey yok . kabartı var. sence bizde gitsekmi doktora.

arkadaşlar kızım çok zayıf yemek fazla yemiyor, sütümde azaldı. kızımın kendini toplaması için, kilo alması için ne yapabilirim

yok canım bızımkının de dıgre dıslerı cıkarken boyle olmadı bu baska bısey ya tum gun surrreklı aglo mızır mızır.ve gece ne dıorum 2de 4 te bı kalkıo bı daha uyumuo aglıo sureklı.haa o saate kadar da kesıntısız uyuyomu hyr.50 kere aglayarak uyanıo zorrrla dalıo uykuya.neyse ıyıkı gtmısız.umarım sızınkı boyle dııldır.sadece dıstendır.

arkadaşlar kızım çok zayıf yemek fazla yemiyor, sütümde azaldı. kızımın kendini toplaması için, kilo alması için ne yapabilirim

canim kizim kac kg
hemde sagligi yerimndeyse kg hic guzel birsey deil bosver senin minnosda minyon tipli kiz olsun kg bircok seyin sorunu yani.suan hepsinde istahsizlik var o yedigi kadar yiyodur canim ac olsa aglar huzur suz olur benim oglumda oyleyde 2ayda 300gr almisdi son donemdede 4haftada 720 gr almis yani sonradan aciklarini kapatiyorlar

hepınız saolun kızlar.
ya mervecım msaallh dıyorum reyyana ya.zıpırın onde gıdenı ha.allahım sakınsın kotuluklerden cumlesını

7.5 aylıkken 7 kiloydu 1aydır tartmadık ama pek değişiklik yok. 2900 doğmuştu kilo alımıda hep sınırda gitti hastalık diş derken toparlanamadı bi. kilodan kastım tombik olması değil. bi hastalansa diş sıkıntısı olsa çöp gibi kalıyo bebeğim bir türlü toparlanamadı. doktor vitamin verdi biraz iştahı açılır gibi oldu ama yok. geze geze 1 çorba kaşığı yemeği yada mamayı 15 20 dakikada yiyor. uzun sürüncede sıkılıyor.

geçmiş olsun elacım.

elacım çok geçmiş olsun canım yaa .. uyursa hemen sende uyu tatlım ..
merve reyhana maşallah yaa çok hareketli kızlarımızda yaa..
ahh hüsniyecim bırakıp gitme duygusu beni öldürüyordu zaten..bi süre daha kendimm bakıcam inşlhh.. kariyer nanayy..kaydirigubbakcemile2

merhaba ayşe nasılsın? okul nasıl gidiyor sonlara yaklaştınız artık?

mervecim maşallahh reyyana boyuda uzun sanırım baya yoksa banamı öyle geldi boyu kaç cm tatlım
elacım eymene çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun esrada hasta bi kaç gündür 6. hastalıkmış dün dr.agitmiştik dr.a telefondaanlattıgımda olabilir belirtileri aynı demişti dün gittik kan tahlilinde çıktı ve kesinleşti 4 gündür ateşli bu gün daha iyi çok şükür ateşi 39 ları geçiyordu
Allah ım tüm bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…