2009 Eylül Anneleri

eylülcüm iyi yapmıssın tabi koskocam tüpü nasıl bitirsin eda :)) anne kız olmak böle bişi zamanla bi çok şeyi paylamaya başlıcaz :) umarım kıyafetlerimizide paylaşıcak fizikte olurum ilerde:)

kızlar üzerimdeki kıyafet lcw kopyalamayın silicem...bide kızıma şişme oyun parkı aldık tavsiye ederim işe yarıyor...

Son düzenleme:
eylülcüm iyi yapmıssın tabi koskocam tüpü nasıl bitirsin eda :)) anne kız olmak böle bişi zamanla bi çok şeyi paylamaya başlıcaz :) umarım kıyafetlerimizide paylaşıcak fizikte olurum ilerde:)

:roflol::roflol::roflol: ayyy Allah iyiliğini versin çok tatlısın zeynep
ama bu söylediğine kendi adıma düşününce ağzımla gülmedim
aa ama bi dakka belki de eda bana yetişir :)

şişme oyun parkı değilde biz şişme havuz aldık gökşeni banyo yaptırırkende içine koyuyoruz önce oynuyo sonra yıkayp çıkartıyorum :))

bizimkine böle bişi alsam da kullnmaz çünkü hatun 5 dk yerinde oturmuyo sıkılıyo :)

aslında fece de bi hesabım var ama pek alakam yok
burası için yeni bi hesap alabilirim haklısın
işyerinde yapamam da evde fırsat bulduğum ilk anda halletmeye çalışırım

tamam canım hallet sende beni görürsün :)) kaydirigubbakcemile3 sonra dersin zeynep ne kadan çirkinsin ama çok tatlı bi kızın var diye :)

aşkolsun hiç öyle dermiyim
ben burdan herkesi kafamda canlandırıyorum zaten
eminim düşündüğüm gibisindir
kızını zaten burdan görüyorum
şirinliği tartışılmaz maşallah

slm kızlar nasılsınız
meryemcim zeynepcim maşallahh diyorum size 14 yaş grupları :))
bundan kelli bebelerin küçülenlerini biz size yollayalım onları giyin :)))
özlemcim kızına şişme oyun parkı almışsın nasıl bişey bu eklermisin resmini bi ara merak ettim
bu arada güneş kremlerinden bahsetmişsiniz bize dr. salı günü muaynede esra için coppertone al demişti 50 foktörlük bazı eczanelerde yoktu olanlarda bu krem amerikada yasaklandı içerigindeki bi madde yüzünden dedi almadık dr.u arayıp söyledim sanırım takip edemedi bu durumu mustela 50lik al dedi bende ezcacıbaşı daylong bayb nin iyi oldugunu duydum ama sanırım onda 50 faktörlük yok mustela hem bitkisel hemde dr. tavsiyesi oldugundan onu alacagım bu gün şekerler

zeynepcim dr.un verdiği ilk krem coppertone 65 tl mustela 70 tl daylong bayb 50 tl fiyatlar böyle
ben mustela aldırcam eşimi aradım alacaktı bu gün almıştır sanırım

müşerrefçim bekle kızının cicilerini giyerim ben :))

müstela alıyım o zaman bende nivea yı sordum 42 lira dediler bana

bide bişi sorcam illa 50 faktör olması şartmı ki

müşerref canım buluşma ne oldu ne durumda sanırım ben gelemicem teyzem kına yapıcakmış oğulları sü
nn oluyo oraya kalmaya gidicez ama yinede belli değil çok istiyodum gelmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…