2009 Eylül Anneleri

müşerrefçim bekle kızının cicilerini giyerim ben :))

müstela alıyım o zaman bende nivea yı sordum 42 lira dediler bana

bide bişi sorcam illa 50 faktör olması şartmı ki

giyersin cicim yaaa bir deribi kemik olayı sizinki maşallahhh bende öyle olmak istiyom amaaa yaaaaaaaa eski resimlerime bakıyom ahhh ahhh diyom (((
canım bize dr. 50 faktörlük bebek cildi hassa ya ondan birde diğerlerini 2-3 saatte bir yenilemen gerekiyormuş bunu birkez sürmek yeterli olur diye düşünüyorum
buluşmaya gelince şekercim baharla en son konuştugumuzda 12sinde cumartesi günü kadıköyde olur demiştik ama bi netlik yok ben ebru meryem falanda olsun istiyorum hafta içi çalışıyorlar ya sonrada tatile gidecekler görmeden dönersem çok üzülürüm indigim gün görüşüşe biliriz yanii bakalım baharcım yapacak bişeyler haber verecek tatlım
sizin kına nezaman ??

müşerref canım buluşma ne oldu ne durumda sanırım ben gelemicem teyzem kına yapıcakmış oğulları sü
nn oluyo oraya kalmaya gidicez ama yinede belli değil çok istiyodum gelmeyi

nerdeki bu düğün ne zaman bide bakında gel canım yaa
bir daha ben ne zaman gelirim bilmem :))

yaa bu arada bahar meryem özge ebru yasemin nerde yaaa
kimse yok bircanda yok çok sessiz kalmış burası olmuyo böyle (

kına karşıda güngörende bende gelmeyi çok istiyorum ama dediğim gibi tam da bi netlik yok inşallah gelebilirim işin kötü tarafı ehliyet kursuna başlıyorum o günde başlıyo kurs

kına karşıda güngörende bende gelmeyi çok istiyorum ama dediğim gibi tam da bi netlik yok inşallah gelebilirim işin kötü tarafı ehliyet kursuna başlıyorum o günde başlıyo kurs

sen bide çocuklu halinle kursamı gitcen kısss :))))))
ben 2004 te almıştım ehliyetimi ama hiç kursa gitmedim bir gün bile evde baktım testlere o kadar hepsini direksiyon dahil 98 le geçmiştim övünmek gibi olmasında :roflol::roflol:

maşallah sana bravo valla inşallah bnde senin gibi hemen alırımm :) çoçuklu halimde ne var bacım gökşene annem bakıcak sponsor bulmuşken değerlendireyim eşim alabilrsin dedi ee araba da var en azından eşim yurt dışına çıktığında kullansam yine yeter sonra babam araba alır zaten işe götürmez o onuda alır kullanırım :)

canım ben eşime zaten dedim sizinle buluşucam diye oda tamam dedi hatta taksiyle git dedi çünkü kendi burda olmıcak izmire iş için gidiyo :)

şaka yaptım tatlım yaaa :)))
ne mutluki annen varmış al tabi yaa bebek varken araba şart gezmek için :)))

özlemçok güzelmiş yaa nerden aldın kaça aldın bende alayımm
gerçi benim kız durmaz içinde ama deneyeyim bir oyalanır belkim :))
bu arada kızın maşallahh çok güzelmiş birde anasını görsek anasına bak kızını al hesabı :))

Tşekkür ederim teyzesi Allah kuzularımızı bağışlasın uzun sağlık dolu huzurlu ömürler versin bebeklerimizede bizede...canım kendi resmimi de eklemiştim ama kimsenin umrunda olmadıbende sildimbu arada benim kızda aşırı hareketli Maşallahı var yerinde durmuyor ama bunda 15 dakika kadar oyalanıyor gün içinde işim olduğunda içine koyuyorum rahat rahat oynuyor...ama ne kadar oyuncağı varsa döküyorum yanına:lepi:

Son düzenleme:
evde yer kalmadı ama olsun :))
o oyalansın mutlu olsun yeter tv sehpasına fortmantoya koltuklara kapılara tutunup ayaga kalmasın 2 aydır o kalkıyo ben indiriyom o kalkıyo ben oturtuyom bişeylerle oyalansın
birde salıncak almak istiyorum ben alan varmı aranızda aldıysanız ne aldınız kızlar

aminnn canımmm aminnn
vallaha çok şeker maşallahhh Allah ım nazarlardan korusun
olsun yaa 15 dk bile yeter bi yemek koymak için ocaga wc ye gitmeye falan :))
sen beni bilğilendirde tatlım bende alayım moncukuma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…