2009 Eylül Anneleri

canım her yerde 30 tl ben kemeraltından 14 tl ye aldım inan yarı fiyatı ve çokda iyi çıktı

çok iyiyimiş yaa nerde kemeraltında neresinde tam olarak gideyim yarın bakayım bende
ben deniz için ufak güneşlikli falan simit aldım 10 tl ye yaaa bak yine kazık yedim görüyonmu :)))
sen dev gibi şeyi almışsin nerdeyse aynı paraya bende bakayım barii

şu bebek mağazası var büyük bir tane bebek arabaları falan var chicco yazıyor yan reklamında adını anımsıyamadım karşılılı duruyorlar yan tarafında balık pazarı var kapalı ...onun tam karşısı inan bende şok oldum bayağı ucuz

kızlar komşu kahveye çağırmıştı azcık orya geçtik ayy çocuğu 4 yaşında çocuğuma bi rahat vermediki.. sinir oldumm uykusaati geldi kalkayım deyip kalktım ...
sizler nasılsınız..

canım resim istemiştin ekldim bu arada kendi resmimide ekledim bak bu hamileliğim ve diğeride şimdiki halim...silicem kopyalamayın fıstıklar

Son düzenleme:
ben bişey göremedim neden hemöen siliyorsunuzki yaa ne olcak bizbizeyiz şurda..

özlem yaa resmi göremedim kızım uyandı yeniden eklermisin
tarifttende bişey anlamadım neresi ki orası barış bebe mimina bebemi tiarmı nereki bura :)))
sen bi düşünde öyle bana açık bi tarif yapsana tatlım yaa

canım mina bebe şimdi baktımda isme o yolda hemen karşıda oyuncak ev eşyası satan 2 büyük kapılı ama ortak olanyer varya orası işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…