2009 Eylül Anneleri

30 yaşına gelince benimki kaçarsın kalabalıktan...ööö geliyo..
ayy yaa arkadaşlar hafta sonu gezmişler yaa resim eklemişler faceye içim gitti valla bi araba bulamadıkki bizde gezelimm ..aaaaaaaaahhhhh aaaaahhhhhhh

belkide yaşımdan dolayı böle bi seçim yapıyorum ama ne bilim benim için ev öle bişi olması lazım şimdiki evim istediğimin yanından bile geçmez :)

gamzem o evlerde oturmak isteyen benim şekerim kocam arap şeyhinin oğlu değil ama :)

bu hafta sonu istanbul kocaeli yani tüm marmara yağmura teslimmiş..
ayy haftaya yağmaz inşlhh...rahat buluşuruz..inşlh..

gelmemle gitmem bir oldu ama :)))

Face üye oldum tekrar yaseminefe efe , ekledim bir sürü kişiyi bazılarının ismini çıkartamıyorum :) benimle arkadaş olanlar bana mesaj atarlarsa sevinirim :)) bu forumun en isim özürlüsü benim heralde ( belli kişiler dışındakileri hatırlayamıyorum ya özür dilerim (( hepinize iyi hafta sonları , önümüzde ki hafta saha çok katılırım sanırım ,patronlar geliyorlar :))

onumuzdekı hafta kuzuma dıŞ bugdayı yapayım artık dıyorum allah ızın verırse ınsallah.o zamana kadar ıyılesırse tabı.netten dıŞ sekıllı kurabıye kalıbı aldım.mavı ve beyaz renklı seker hamuru hazırladım.dıŞ sekıllı uzerı seker hamurlu kurabıyeler yapıcam.pastasını da dıs seklınde yapmamaya karar verdım.dogaclama yapıcam seker hamuruyla foto eklerım.menuyu de hazırladım.ama sızden fıkır almak ıstıyorum.bazı seylerı bugun yapıp dıpfrıze attım.ogun cıkarıcam.cozdurup fırında ısıtıcam o gun yapmıssın gıbı taptaze oluolar.denedım bızzat:)lıstem su:
-zeytınyaglı yaprak sarma (sardım sadece pısecek)
-paÇanga bÖregı (yaptım)
-kandıl sımıdı (yaptım)
-mercımek koftesı
-muhallebılı kadayıf tatlısı
-fındıklı kurabıye (yaptım)
-profıtorÖl
-dıŞ kurabıyeler
-dıŞ bugdayı pastası
-dıŞ bugdayı

sımdı akıl verın yapmadıklarımın yerıne ela onu degıl sunu yap dedıgınz seyler var mı?

off yaa ela süpersin tatlım iyi fikir vermiş oldun tabikide ne olacakki önceden hazırlamak lazım...
çabuk söle tatlım nasıl hazırladın hamurları..bende yapayım yaa..
menün hep tatlılardan gidiyor canım yaa istersen bide puaça ekle..yada ben tuzlu daha çok seviyorumm..ondan öyle düşünüyorumm..

bende listemi bu şekilde düşünüyorum..
- zeyinyağlı sarma
-açma yada puaça
-elmalı kurabiye
-küçük pizzalar
-pataesli toplar
-mercimek köftesi
-gül böreği
-diş şeklinde kurabiye
-diş pastası (elanın eklediğinden yapabilirsem inşlh)
-diş buğdayı

şimdilik bu kadar benim listemide değerlendiriseniz sevinirim...

oo hamaratsınız kızlar..benim cadı bana bugün bir pilav pişirtmedi.. hangi ara yapcanız bu kadar şey.. yoksa ben mi çok beceriksizim sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güzel bi hafta sonu olsun inş.
ela cım bence çok çeşit var yaaaa
ama harika tabi hepsi
ben yapmıcam sanırım diiş buğdayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…