anlatamam gamzecim o kadar zorki ve soğuk kanlı olmak durumundasın kimse yok ve bebeğin sana muhtaç dyanamadım sabah ezanında ağladım durdum.bide o kadar masumki çokkorktum bişey olursa diye Allah korusun olmaz İnşallah... inanın dayanamazdım ölürdüm..Allah tan eşim 6 da geldi yoksa ne yapardım bilemezdimözlemcim yardımına filan gelicek kimse yokmu?
kıyamam sende çok zor durumdasın yalnız başına böyle üzüldüm haline inan biliyorum öyle durumlarda yalnızlık nasıl zor...(
slm hanımlar nasılsınız... çok geçmiş olsun özlemcim... gamzoş naber be gülüm yoktunn(
slm hanımlar nasılsınız... çok geçmiş olsun özlemcim... gamzoş naber be gülüm yoktunn(
canım bende öyle düşündümde 6.cı hastalıkta döküntüden bahsediyor bizde yok ishal falanda yok sadece sabah ateş düşürücü vermeye çalıştık babası ile yuttu yuttuğu gibi midesindekilerin hepsini çıkardı ...ilaç vermeden önce emzirdim aç karnına zararı olmasın diye oda ilaçla geri çıktı kendisini zorluyor ilaç içmemek için...onun dışında hareketli ama sürekli ağlıyor yada mızmızlanıyor...izmirde bildiğiniz çocuk dr u varmı iyi burada h.sonu kapalı hastaneler dr bile yok gitsek iğne vurup göndericekler ne olduğunu bimeden kaldık öyle(((
ececiiimmmm gördüm ordasın çık yukarıı :))))
bu arada mervecim kuzuma çok geçmiş olsun yaa bu çocukları korusak bi dert korumasak bi dert.... aslında rahat bıraksalar burunlarını her boka sokmasalar ne güzel büyütecezde..... herkes herşeyi biliyo maşallah herşeye akıl veriyolar sinir oluyo insan yaa....
ececim sorma o disko kralı benim ağzıma........................ :)))))))
canım yaaa kendini çok hırpalıyosun hiç mikrop almıcakmı bunlar sanada yazık.. ben hergün süpürmüyorum.... bi vileda i toz yeter ... gerektikçe süpürüyorum.... ama mesela wc banyo hergün domestosluyorum bende.... ama benimki takıntıdan yoksa belizin kloetle ne işi olur anası manyak :))))) yazık sana arkadaşım yaa valaha okadar yap yap ev nankör bişey kalmıyo hemen kirlenip dağılıyo.... sende kendini dağıtmadan azcık dur de bence :)
h.g fatoşum
hayr olsun cnm yaaa....geçer gider sorunlarınız inş. tez zamanda
hayırlı olsun canım bizde yok hala dişselamssss
herkese ii pazarlarrrrrr
bisimde 2.dişimiz çıktııııı:))))))))))))))
canım inşallah sorunlarınızı çözümlersiniz biraz ayrı kalınca özlersiniz birbirinizi mutlakanasılsınız kızlar giremedim uzun zamandır eşimle sorunlar yaşıyoruz.. bende annemlerdeyim suan biraz ayrı kalalım bakalım..........((
herkese iyi pazarlar
halil ibrahimin ikinci dişide hayırlı olsun.inci gibi dişleri olsun.fatoşcum umarım çözülemeyecek sorunlar değildir.tez zamanda çözersiniz sorunlarınızı.
bizimde tayin dönemi eşimle biraz limoniyiz.eşim adıyamanlı ve adıyamana tayin isteyelim kızada bizimkiler bakar diyor.ama ben istemiyorum.ailelerle aynı şehirde oturan birçok arkadaşım sorunlu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?