Merhaba kızlar,
Keyifler iyidir umarım. Benim bu aralar pek iyi değil. Geçen hafta biraz rahatsızdım. Kadın doğuma gittim. Bartholin bezleri apselenmiş. Neyse apse patlatıldı antiibiyotik ilaç falan verdi doktor. Adam dediki süt verme sakın. Ben de başka antibiyotik verin dedim ama veremem dedi. O zaman günde iki kezden fazla verme illaki vereceksen dedi. Çocuk doktoruda öyle söyledi. Sorun şu ki Doruk son derece iştahsız. Hafif burun akıntısı da var ama hasta olmadan öncede iştahsızdı. Dün resmen sadece kahvaltı ile gününü geçirdi. Ne yemek ne meyve ne yoğut hiçbirşey veremedik. Mama aldırmıştım onuda içmedi. Bunun önceside var. Zaten kuş kadar biş birde yemiyor ya çoküzülüyorum. Yapıorum çöpe atıyorum offffffffff....İlaçlardan dolayı süt de veremiyorum. Birtek beni emiyor oysaki.
gunaydın canım. çok gecmıs olsun. elıne bişeyler versen onları agzına falan sokup bıraz suyunu bıle emse faydalıdır. denedın mı? ben yemedıgı zamanlar elıne ne bulursam verıyorum canım. klasık yontemlerle verme. ben mesela oyle rendeler yapıp vermıyorum meyvaları. dılımle sen tut sok agzına emsın meyvayı. ılla katı kısmını yıyecek dıye bişey yok
Merhaba kızlar,
Keyifler iyidir umarım. Benim bu aralar pek iyi değil. Geçen hafta biraz rahatsızdım. Kadın doğuma gittim. Bartholin bezleri apselenmiş. Neyse apse patlatıldı antiibiyotik ilaç falan verdi doktor. Adam dediki süt verme sakın. Ben de başka antibiyotik verin dedim ama veremem dedi. O zaman günde iki kezden fazla verme illaki vereceksen dedi. Çocuk doktoruda öyle söyledi. Sorun şu ki Doruk son derece iştahsız. Hafif burun akıntısı da var ama hasta olmadan öncede iştahsızdı. Dün resmen sadece kahvaltı ile gününü geçirdi. Ne yemek ne meyve ne yoğut hiçbirşey veremedik. Mama aldırmıştım onuda içmedi. Bunun önceside var. Zaten kuş kadar biş birde yemiyor ya çoküzülüyorum. Yapıorum çöpe atıyorum offffffffff....İlaçlardan dolayı süt de veremiyorum. Birtek beni emiyor oysaki.
Merhaba Ayfercim.oldu.Sorma canım vajina dış kısımda kist gibi birşey iki gün içinde ateşim 39,5 ve cok ağrı yapıyor oturamıyorum kalkamıyorum falan. İyiki arkadaşlarım var . Doruğa baktılaar yoksa akraba falan yok bizim burada.ayy cok gecmis olsun yaa.ilk defa duydum bu hastaligi.nasil belirtiler vermisti sende?
yeme isiner gelince zaten istahsizdi yuavrucak daha istahsiz hasta diye dimi ayy sebze emme fileleri ile ver bence.meryemin dedigi gibi ne emse kar.kavunu emmisti bizimki filesiz ama bogazina buyuk parca geldi oggk hemen.o yuzden file al derim.
meryemcim iyiyiz sukur canim be .sukur hava duzeldi hep yagmurludu.sokaga cikak yaa.
Merhaba kızlar,
GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA KIYAMAM SANA . dorukta yaramaz annesini dahada üzüyor. ama tatlım çokta zorlama acıkınca elbet yer bu seferde yemekten soğur çok ısrar edersen bizim öyle olmuştu çünkü
Kızlae poyraz çok yaramaz oldu ya durmuyor. Annem öğretmiş pipi nerde diyoruz gösterip pipisine bakıp mutlu oluyor sanırım dediğimizi anladığından hoşuna gidiyor. poyraz nerde diyoruz işaret parmağıyla kendi resmini gösterip sonrada bay baya gel gel diyor bide eliyle çağırıyor resmen gel gel gel diyor sanırım çeneli olcak bütün gün dede dede baba baba gel gel deyip duruyor çocuk. otobüse bindik resmen otobüsün maskotu olduk karşımızda kız çocuğu vardı ona gel gel diyor gülüyor gitmek istiyor bide kızıyor aaaaa diye bağırıyor otobüste inene kadar çenesini çekti herkes aaa uuuu deyip durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?