canım ben senin msn de varım sanırım sen bende görünüyosun hep şimdi kapalı gerçide
dileekkk yerim ben bunu yaa çok şeker maşallah
evet canım edanınki de böyle
biraz daha hafifi sadece
yani birazcık daha az salınım yapıyor
ama irkilme şekli kesinlikle aynı
bence bu videodan sonra bezini değiştirmen gerekiyordu :)
Tamam canım bizim burdan msn yasak ama sanırım mail adresini bulabilirim diye düşünüyorum eğer bulursam oraya yollarım bulamazsam burdan bilgi veririm yine sana yada özeline mail atarım.
Sağol canım :) Hepsi çok şeker bunların o videoda uyanalı sadece birkaç saniye olmuştu biz uyandırmıştık zaten sallanmalarından da belli. yani çiş diyorsun öyle mi çok rahatlattın canım sağol.
valla bana öyle geldi
dediğim gibi eda da böyle yapıyor ama daha minik sallanıyor
ve o irkilmeden önce gülmüyor olsa bile irkilmeden sonra hemen sırıtıyor
o sırıtmadan bile anlaşılıyor çiş yaptığı
suçlu suçlu pişkin pişkin sırıtıyor çünkü :)
bence içini rahatlat dediğin gibi araştırmalarını da yapmışsın zaten
birbuçuk yaşında falan kontrole de götürürsün
Allah hepsini korusun hastalıklardan kazalardan
dilek ya merak ettim şu videoyu banada gönderirmiin bizimkide öyle birrşeymi acaba
Canım sen bana özelden mailini at burdan msn'e giremiyuorum çünkü mail adresini muhtemelen bulamam. Şimdi süt sağmaya gidiyorum öğleden sonra sanada yollarım şekerim.
Aynen canım işte Defnedeki de aynı hatta sana videosunu göndereyim eğer bana özelden mail adresini yollarsan bakarsın aynısı mı?
allah bagışlasın kuzu çok tatlı dilek cnm evet zeynebte aynısını yapıyo ve gülüyo arkasından demekki hemen hemen her bebek yapıyo dikkat çekme amaçlıda olabilir sanırsam oyun maksatlı teşekkürlşer cnm içim ferahladı çokk
geçmişi okudumda canım..benim oğluma bir haftadır sabah akşam antibiyotik iğne yaptırıyoruz..bir haftadır defnedeki gibi titreme yapıyor..ama ben iğneden dolayı korktuğu için mi yapıyor sanıyordum..hatta dün eşime de söyledim..epilepsi de buna benziyor ben korkuyorum dedim..doktora gidince sorucaktım..bugün okudumki defne de de varmış..gerçekten çişten midir bilmiyorum..bana da mail atarmısın..özelden göndereyim sana..
allah bagışlasın kuzu çok tatlı dilek cnm evet zeynebte aynısını yapıyo ve gülüyo arkasından demekki hemen hemen her bebek yapıyo dikkat çekme amaçlıda olabilir sanırsam oyun maksatlı teşekkürlşer cnm içim ferahladı çokk
merhaba kızlar bikaç gündür giremiyorum sabahtan girdim bitürlü yazamadım misafir okuyucu olalrak kalmışım...
benim sinirlerimin artık iyice laçka oldu yaşadıgım bu gerizekalı memleketten ve insanlarından nefret ediyorum doguyu bile mumla arıyorum allahım bir an önce kurtarsın bizi bu cehennemden
dilekcim şimdi okudum geçmiş olsun cnm arkdaşlarda yzamış zaten biçogumuzda oluyo böle durumlar ben endişelencek bi durum oldugunu sanmıyorum ama senin için rahat etmez gör bak bişeycigi yoktur defnemizin...
meryemcim alitunayada geçmiş olsun yaşına kadar geçer dr unuz da gerçekten işinin ehliymiş elle muayede anlamış....
buarada bişey sölemek istiyorum ben bazı sebeplerden dolayı (eskiden yaşanan)cep tlf kontr yüklemiyorum 3-4ayda bi hattım kapanmasın diye yüklüyorum hoş kapansada neolcaksa arayamadıgım arkadaslar karşılık vermedigim arkdaşlar oluyo yanlış anlmasınlar bu açıklamayı yapmak istedim.....
Tabi atarım canım şimdi aldım mail adresini hemen yolluyorum.
Sağol canım..Böyle söyledin yaa valla benimde içim rahatladı zeynepte tıpkısının aynısını mı yapıyor ne sıklıkta ve ne zamanlar?
Canımıniçi Gülcanım kim üzdü seni bu kadar ahh keşke yakın olsaydıkta birlikte kırsaydık kafalarını kıyamam sana. İnşallah en kısa zamanda sizi de görürüz İzmirde. Çok sağol ayrıca Defne için yadıklarından dolayı inşallah söylediğiniz gibi birşeyi yoktur kuzumun.
canım yalova armutlu tarfı istermisin..
FISTIKLI ÇiÇEKEVLER TATiL KÖYÜ ©2006
...:::Fistikli Çiçekevler Tatil Köyü:::…
İhlas Armutlu Tatil Köyü Dört Mevsim Tatil :)
bi bak istersen
evet cnm aynısını yapıo günde 3kere rahat yapıo heömen gülüo biz bakıncadaopuyorumnanaktan
meraba ben geldim,
dilekcim sabah rüzgar üç kez yaptı o hareketi, kakasını yaparken. kesinlikle uyku sonrası ve kaka yaparken yapıyo bizim kız.... için rahat olsun...
meryemcim dün ben kaçırmışım, aferim doktorunuza, size de geçmiş olsun... önemli bişey olmadığına sevindim, Allah acılarını göstermesin....
kızlar size bişey önericem.... biz sökenin vitaminli ununu kullanıyoruz rüzgar için, ekmek yapma makinesinde... gelişim çağındaki çocuklar için hazırlanmış özel bir un. ekmek yapma makinesinde harika oluyor, poğça gibi ya inanamazsınız. kendinizde yaparbilirsiniz o unla fırınla, illa ekmek yapma makinesine gerek yok....
söke unun tüm çeşitlerinden aldık, mesela iki gün bu undan yaptığımız ekmeği yediriyorsak, iki gün ruşeymli unundan yaptığımız ekmeği, iki günde tam tahıllı undan yaptığımız ekmeği veriyoruz... hepsini tavsiye ederim ama vitaminli unu harika..... lütfen deneyin....
fiyatıda uygun 4 tl gibi bişey, iki kez kullanıyorsunuz, kocaman ekmek 2 tl ye geliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?