2009 Eylül Anneleri

canım ben senin msn de varım sanırım sen bende görünüyosun hep şimdi kapalı gerçide

Tamam canım bizim burdan msn yasak ama sanırım mail adresini bulabilirim diye düşünüyorum eğer bulursam oraya yollarım bulamazsam burdan bilgi veririm yine sana yada özeline mail atarım.

Sağol canım :) Hepsi çok şeker bunların o videoda uyanalı sadece birkaç saniye olmuştu biz uyandırmıştık zaten sallanmalarından da belli. yani çiş diyorsun öyle mi çok rahatlattın canım sağol.

valla bana öyle geldi
dediğim gibi eda da böyle yapıyor ama daha minik sallanıyor
ve o irkilmeden önce gülmüyor olsa bile irkilmeden sonra hemen sırıtıyor
o sırıtmadan bile anlaşılıyor çiş yaptığı
suçlu suçlu pişkin pişkin sırıtıyor çünkü :)
bence içini rahatlat dediğin gibi araştırmalarını da yapmışsın zaten
birbuçuk yaşında falan kontrole de götürürsün
Allah hepsini korusun hastalıklardan kazalardan

Amin canım allah bebekleri hasta olan ailelere de güç ve sabır versin. Dediğin gibi yapayım şimdi önce mail atıcam gavur nörologlara , aynı zamanda kendim yakından gözlemleyeceğim, gerek çişini kontrol ederek gerekse yorgunluk durumuna bakarak. Eğer ki aklımda yinede en ufak şüphe kalırsa götürürüm ama şimdi düne göre oldukça rahatım bunun içinde sizlere çok şey borçluyum hepiniz sağolun kızlar.

Aynen canım işte Defnedeki de aynı hatta sana videosunu göndereyim eğer bana özelden mail adresini yollarsan bakarsın aynısı mı?

geçmişi okudumda canım..benim oğluma bir haftadır sabah akşam antibiyotik iğne yaptırıyoruz..bir haftadır defnedeki gibi titreme yapıyor..ama ben iğneden dolayı korktuğu için mi yapıyor sanıyordum..hatta dün eşime de söyledim..epilepsi de buna benziyor ben korkuyorum dedim..doktora gidince sorucaktım..bugün okudumki defne de de varmış..gerçekten çişten midir bilmiyorum..bana da mail atarmısın..özelden göndereyim sana..

allah bagışlasın kuzu çok tatlı dilek cnm evet zeynebte aynısını yapıyo ve gülüyo arkasından demekki hemen hemen her bebek yapıyo dikkat çekme amaçlıda olabilir sanırsam oyun maksatlı teşekkürlşer cnm içim ferahladı çokk

benim oğlumda oynarken ellerini yumup sıkıyor titriyor bazen kafasını yana doğru eğiyor..sonra tekra oyna devam ediyor..ama benim baktığımın farkında değil hani ilgi çekmek için falan değil...

merhaba kızlar bikaç gündür giremiyorum sabahtan girdim bitürlü yazamadım misafir okuyucu olalrak kalmışım...
benim sinirlerimin artık iyice laçka oldu yaşadıgım bu gerizekalı memleketten ve insanlarından nefret ediyorum doguyu bile mumla arıyorum allahım bir an önce kurtarsın bizi bu cehennemden
dilekcim şimdi okudum geçmiş olsun cnm arkdaşlarda yzamış zaten biçogumuzda oluyo böle durumlar ben endişelencek bi durum oldugunu sanmıyorum ama senin için rahat etmez gör bak bişeycigi yoktur defnemizin...
meryemcim alitunayada geçmiş olsun yaşına kadar geçer dr unuz da gerçekten işinin ehliymiş elle muayede anlamış....

buarada bişey sölemek istiyorum ben bazı sebeplerden dolayı (eskiden yaşanan)cep tlf kontr yüklemiyorum 3-4ayda bi hattım kapanmasın diye yüklüyorum hoş kapansada neolcaksa arayamadıgım arkadaslar karşılık vermedigim arkdaşlar oluyo yanlış anlmasınlar bu açıklamayı yapmak istedim.....

kızlar bişey sorucam
biz bu yaz arabamızla karadeniz turu yapmayı düşünüyorduk
ama edanın arabadan nefret etmesi ve gün geçtikçe beni daha çok zorlaması gözümü korkuttu
yollarda telef oluruz tatilden bişey anlamayız diye vazgeçtim bu sene için karadeniz turundan
şimdi başka alternatifler arıyorum
ama akdeniz falan değil
o sıcaklarda eda da rahat edemez güneşten koruyamam gibi geliyo
daha çok hem deniz kenarı hem ağaçlık alanda bir konaklama yeri arıyorm ama bulamadım daha
aklımda bozca ada vardı
hani ordaki bağ evleri oluyor ya ağaçlar içinde falan
ama oranın da denizi çok soğukmuş eşim istemedi
bir önerisi olan var mı
hesaplı olması da önemli tabi ( ay ne çok yazdım)

Tabi atarım canım şimdi aldım mail adresini hemen yolluyorum.

Sağol canım..Böyle söyledin yaa valla benimde içim rahatladı zeynepte tıpkısının aynısını mı yapıyor ne sıklıkta ve ne zamanlar?

Canımıniçi Gülcanım kim üzdü seni bu kadar ahh keşke yakın olsaydıkta birlikte kırsaydık kafalarını kıyamam sana. İnşallah en kısa zamanda sizi de görürüz İzmirde. Çok sağol ayrıca Defne için yadıklarından dolayı inşallah söylediğiniz gibi birşeyi yoktur kuzumun.

gülcan sağol canım. evet gerçekten dr umuz çok iyi. bir kez daha gözüme girdi:)
inşallah sizinde gönlünce bir yere tayininiz çıkarda ohh dersın biraz sende

evet cnm aynısını yapıo günde 3kere rahat yapıo heömen gülüo biz bakıncadaopuyorumnanaktan

sağol canım
evet armutluya ben de az önce baktım
buraya annemle birlikte daha sonra gitmeyi planlıyorum
sonuçta edaya bakarak yeterince yoruluyor
hem edadan ayrılmadan hem de dinlenebileceği bikaç günlük kısa bi tatil ayarlicam ramazan sonrası inşallah
armutlu bunun için uygun gibi geldi bana

meraba ben geldim,

dilekcim sabah rüzgar üç kez yaptı o hareketi, kakasını yaparken. kesinlikle uyku sonrası ve kaka yaparken yapıyo bizim kız.... için rahat olsun...

meryemcim dün ben kaçırmışım, aferim doktorunuza, size de geçmiş olsun... önemli bişey olmadığına sevindim, Allah acılarını göstermesin....

kızlar size bişey önericem.... biz sökenin vitaminli ununu kullanıyoruz rüzgar için, ekmek yapma makinesinde... gelişim çağındaki çocuklar için hazırlanmış özel bir un. ekmek yapma makinesinde harika oluyor, poğça gibi ya inanamazsınız. kendinizde yaparbilirsiniz o unla fırınla, illa ekmek yapma makinesine gerek yok....

söke unun tüm çeşitlerinden aldık, mesela iki gün bu undan yaptığımız ekmeği yediriyorsak, iki gün ruşeymli unundan yaptığımız ekmeği, iki günde tam tahıllı undan yaptığımız ekmeği veriyoruz... hepsini tavsiye ederim ama vitaminli unu harika..... lütfen deneyin....

fiyatıda uygun 4 tl gibi bişey, iki kez kullanıyorsunuz, kocaman ekmek 2 tl ye geliyor....

Anladım canım artık daha rahatım zaten burda pek çok arkadaşın bebeği de yapıyormuş, demek ki normal bir durum bebeklerde çocuğu doktor doktor gezdirip rezil rüsfa etmenin anlamı yok sanırım, ohh afiyet olsun bol vitaminlik ekmekleri yarasın rüzgarıma. Bende tam buğday unu alıp muzlu, pekmezli , cevizli ve yumurtalı bisküvi yapıyorum bir sonraki bisküviyi dediğin un ile yapayım öyleyse tabi burda bulabilirsem.

dilek ben de bisküvi yapıyorum
ama iyice robota vurup öyle katabiliyorum kahvaltısına
sert oluyor çünkü
hazır bisküviler gibi eline verecek şekilde olmuyor
bana yaptığın bisküvilerden birinin tarifini verebilirmisin

Herkese merhaba...Hasta olan tüm bebeklere Allah tan acil şifalar diliyorum...UMARIM SORUNSUZ BıR ŞEKıLDE ATLATIRLAR.....
siteye uzun süre giremedim herkese geçmiş olsun dilekleriniz için tek tek teşekkür ederim zorlu bir kaç günün ardından ateşi 37 ile 38 derece arasında deişiyor yanı Allah ıma şükürler olsun atlattık sayılır...
pazar günü acile gittik dr baktı ciğerleri temiz dedi boğazına baktı sonra kusma ishal vs varmı dedi yok dedik hımm dedi ateş düşürücü verdi ben neyi var dr dedim bana bende tam anlamadım ama ufak bir enfeksiyon olabilir dedi eve yolladı akşama kadar ateş çıktı çıktı düştü calpol ılık duş olmasaydı ve vucudunu nemli tutmak soyunuk bırakmasak çocuk resmen kızarıcak o derece yanıyordu ben dayanamadım artık 39.7 oldu düşmeyince tekrar acile gittik aynı dr ne oldu dedi ateşi düşmüyor dedim bu kezde hımm dedi bende kan ve idrar tahlili istedim kan tahlili yapıldı çok Şükürrr temiz çıktı idrar tahlilini akşam 12 ye kadar bekledik yapmadı eve geldik tam poşeti deiştirdim pıt yaptı takamadan diğerlerini... ertesi güne kadar devam etti birtürli denk getiremedik başında bekliyoruzki yapsın o derece...sonra emzirirken i baktım yaptı hemen koşturduk verdik oda temiz çıktı Allah ıma sonsuz şükürler olsun...pteside cocuk dr u izinliymiş kaldıkmı öyle...eşim etraftan araştırdı çocuk dr u özel varmı diye uzun yolu kaldıramaz diye izmire gitmedik bir tane varmış...
neyse ona gittik baktı inceledi tahlillere uzun uzun baktı 6cı hastalık olabilir dedi bu arada boğazına bakarken tahta spatulayı dibine soktu cocugum ıkı kez öğürdü antibiyotik verdi bide paranox ...eve geldik eşim tahlilkeri askeri dr a göstermiş antibiyotik vermeyin 6cı hastalık demiş...bizde vermedik bugün atlattı sayılır yanlız gözleri halen şişve durgun...yavrum bitap düştü sadece anne sütü aldı yemek istemedi suyu agzında tuttu içmedi huzursuzluk ve ağlamada eşlik edince yavrum yorgun düştü... ilik su banyoları ateş düşürmek için yaptığımız onca şey işe yaradı ama bebekte bizde tükendik...Allah ım bebeklerimize hastalık dert vermesin Aminnn....dr un spatulayı iki kez dibe kadar sokması sonucu boğazı dün tahriş olmuş biraz tükürügünü agzında biriktirdi yutmaktan korkuyordu o an öyle bir durumki insan bebeğine hastayken hafif acı veren birini parçalayabilir...inanın çok zor anlardı ve Allah yaşatmasın bir daha...Aminnn....
bebeğim titrerken kucağıma aldım dayanamdım nasıl koynuma yaslandı hemen kapadı gözlerini ateşi yükselmeye başlayınca aglayarak yatırdım tekrar ...nasıl koynma gelmk istiyor görseniz ellerini uzatıyor ... ılık suyla müdahale ederken nasılda ağladı yavrum...Allah ım ınşallah bir daha bebeğime hastalık vermez ömür boyu sizlerin kuzularınızada tüm bebeklerede ...çok zorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…