2009 Eylül Anneleri

kızlar ben haber vermek istedim şimdi yavrumun yanına dönüyorum...sizde kuzularınızda sağlık ve huzurla kalın dualarınızı eksik etmeyin...

çok geçmiş olsun özlem
ne kadar iy anlatmışsın yaşamış gibi hissettim çok zor gerçekten de
inşallah bi an önce tamamen atlatır

Canım o kadar çok üzüldüm ki zaten okurken anladım 6. hastalık olduğunu bende bunu dün burdan bir arkadaştan duydum ilk kez. Allah allah daha neler öğrenicez yaaa ... Çok geçmiş olsun allah beterinden korusun bebeğini o şekilde görmek bir anneeyi mahveder tahmin edebiliyorum. Tekrar geçmiş olsun.

dielkcim saol canım benım kıralım kafalrını laftan anlamayanın hakkı kötektir
yoktur gayet saglıklı bebeciklerimiz hepsi analarının çok bilmesinden kaynaklanmıyo
gülcan sağol canım. evet gerçekten dr umuz çok iyi. bir kez daha gözüme girdi:)
inşallah sizinde gönlünce bir yere tayininiz çıkarda ohh dersın biraz sende
tşk.ederim meryemcim alituna emin ellerde aldıgı parayı hak ediyo adam ne mutlu size
inş. cnm artık camlarda koca beklemekten bıktım

geçmiş olsun özlemcim bu hastalıgı bende ilk burdan duymuştum bıkaç arkadas atlattı sizinde enkısa zamanda atlatırısnız cnm senin yaşadıklarını bizde yaşadık hastane var dr yok başka başka drlara sonuçları yorumlat zor valla çocukalrımızın kaderi bu

selam ne var ne yok diye bi geldim :))

anemdeydim bugun kuaföre gittim ağda kırıklarımı aldırdım saçlarımdan kaş bıyık derkene güzelleştim gedim elişm yüzüm açıldı :))

akşama süt kızıma gidicem bakalım büyümüşmü annesi çalışmaya başladı eşimle çay içmeye gidicez :))

Merhabalar işleri bitirdim bir göz atayım dedim , Özlemin yazısı üzdü beni, Özlemcim acil şifalar versin Allah , tüm bebecikler iyi olsun onlara olacak olan bize olsun . Çok zor biz bile hasta olunca ne hale düşüyoruz minnacık yavrulara daha zor .

Zeynep merhaba , sen hala emziriyormusun o bebeği ? ne tuhaf bir şey başka bir bebeği emzirmek nasıl bir duygu insan sahiplenir ya ...Bu arada saatler olsun.. Ben de pazar günü yaptım o dediklerini bir de pedikür yaptırdım şansıma sürekli yağış sinir oldum bütün emeklerim boşuna gitti :)) Hava düzelene kadar eski haline gelecek her şey ...

ben o yüzden pedikür yaptırmadım :))

canım emzirmiyorum sadece arada sırada oyuncak alıp ziyaretine gidiyoruz :)) süt kızımın babası zaten askerde izmirde onlarda yeni döndüler babası izmirde kaldı annesi işe başladı eşimin yanında çalışıyolar ya davet etti bizde gidicez :) karı koca eşimin aynı zamanda iş arkadaşı olurlar :)

yalnız hakkaten dün gibi hatırlıyorum garip bişi başka bi bebeği emzirmek kendi yavrun gibi olmuyo ama sonrada bağlanıyosun aradaki bağın değişiyo :)

Anladım zeynep çok iyi yapmışsın çok büyük sevap bence :)) Havayı bilmediğim için bir şey diyemem burası buz gibi :)) sürekli yağmır yağıyor :)

o zaman giyme , zaten çocuklu olunca her şey yük oluyor bana , onun çnatası benim çantam üzerimde ki mont felan filan babanneye giderken yiyecekleri , dönerken kirlileri ıyyyyyyy ....

esin adet oldunmu ben hala beklemedeyim 12-13 gün geçti tık yok (((

zeynep sıhhatler olsun güle güle kirlen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…