2009 Eylül Anneleri

ya sorma zeynepcim bi düzelmedi şu hormonlar hala göbek çizgim duruyo 1, 5senedir birlikte yaşıyoruz ööö geldi

göbek çizgim gitti ama çatlaklar var karnım düzleşti eskisi gibi çok şükür ama çatlklar var

kısa bişi giyemiyorum karnım açılıyo diye

ooo bizde ne ararsan var canım çizgi çatlak aynı durumdayım elim hep belime gidiyo kapatıyım diye bide kılo verdıkçe iyice kötü hal aldı((

geçen eşim diyo bunu geçiren kremler filan yokmu dedim sadece cerrahi operasyon bunu çözer bunar bana kızım dan hatıra olsun :)

yasemincim o göbek gitmicek anladım ben ne kadar zayıf olsakda karnımı içine çekince bile altta bi göbek var((

h.b canlarım şükür yıkadım uyuyooo
ne ossun
kayınvalideme sinir olmakla meşgulum
kadının gezme iştahı kabardı her hafta bi yere gidiyo
beni de çağırıyo ama
ben rahat edemiyorum havalarda ısındı
sinir oluyom yaaaaaa
eşime de bişi demiyom üzülmesin die
bnm bildiğim bebe gezmesi
40 sonrası yapılır ama
hatunun herbişeyi ters olduğu içinn

sıhhatler olsun zeynepçimmm sen zati güzelsin ayoolllllll
gülcan cım o göbük bende var ve de gitmiceee biliyorum

Tülaycım gitme sende , oğlumun düzeni bozuluyor de biliyorum demesi kolay diyeceksin ama öyle bebek sonuçta bir düzeni olmalı .

Gülcancım en zayıf halimde bile hiç düz karın yoktu bende genetik , ama bu şekilde 5 aylık hamile modunda gezmek de sinir yapıyor ha boğazını tutuyormusun de hayır , ama yarın annem geliyor bir 15 gün kalsa belki bir iki kilo veririm :))

tülaycım o yorgunluk Halil ıbarhim paşadan , evine gelen misafirlerden bir de koca evi çekip çevirmenden olmasın ?

olabilir tatlım ama
reglim yaklaşıyo kansızım ben onunda etkisi var sanırım
dr a gitmek zor geliyo kesin düştü yine kanım
ev konusuna gelince evim bnm çok küçük ordan yırtıyom Allah tan
sen nasılsın?efem nasıl?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…