herkese merhaba yeni gününz hayırlara vesile olsun...
uzun süre oldu girmeyeli malum kızımın rahatsızlıgı derken artık girme imkanım olmadı ...Allah a şükür geçti umarım bir daha ömür boyu hastalanmaz...tüm bebişlerde benim kızımda upuzun sağlıklı hayırlı huzur dolu güzel bir ömürleri olur ınşallah tabii bizlerinde öyleki hep yanlarında olalım...
kızlar size 6 cı hastalığı anlatayım ilk 3 gün ates 40 dereceye kadar sürüyor ve ılık duş ıslak tampon vs işe yaramadı her 10 20 dakikada bir yükseldi ateş düşürücü(en etkilisi ateş düşürücüydü...) calpol biraz rahatlatıyor ardından tekrar yükseliyordu ki kızım resmen titriyor sayıklıyor dedede diye ben mahvoldum kan idrar tahlili temiz çıkıyor haberiniz olsun...ilk gün hareketli ikinci gün tamamen huzursuz güçsüz iştahsızlık ile devam ediyor...4 gün sonuna doğru ateş 38 dereceye düştü sonra ani düştü ve 5 ci gün beneklerimiz çıktı 6 cı gün devam etti 7ci gün benekler çok az kaldı...bu zaman diliminde 700gr kaybettik su dahi içmiyor anne sütü tek alıyor ama ne kadar alsada ateş üstüne hava sıcak hepsıni harcadı sanırım...Allah,ıma sonsuz şükürler olsun geçti ama 4 dr gördü 2 farklı antibiyotik 3 farklı ateş düşürücü verdiler...kesinlikle antibiyotik kullanmayın ateş düşürücü calpol yada zor durumda kalırsanız paranox...dr lara pek güvenmeyin o anlık duygularımla direk dalıcaktım sizde iyice araştırın mutlaka...
şimdi iştahımız yok ama yinede 2 kaşık da olsa yiyor birde salatalıkDDbayılıyor...
ve en önemlisi BıR DıŞıMıZ ÇIKTI...pazar günü sabah farkettik nasıl duygulandım anlatamam:...
bu arada baharcım canım aynı konumdayız aşırı bitkinlik ve tükenmişlik var bendede bir kızım beni huzurlu yapıyor bazen tv izlerken acayip seylere ağlıyorum...ve sürekli patlama modundayım biri bişey dese tamamsanırım sıcaklar üstüne tuz biber ekti...
dilekcim canım benim teşekkür ederim...olumunekankayizsmile
olsun canım gec olsunda güç olmasın...kayınvalide eşim temmuzda izin alabilirim dedi diye temmuzda oradayım demişti artık onu pek takmıyorum bebeğim rahatsızlandıktan sonra aslan kesildim valla ...ama eşimle bebeğimlede tatil yapmak hakkım extra iş yapamam onlar bebeğimi pohpohlarken ben yorulucam ne anladım tatilden olayı yani...sempatiksalakcinni biz izmirdeyiz canım tatil için net plan yok ama eşim izin alırsa marmariste kampa gideriz diyorda bakalım temmuz olsunda ben bile merak ediyorum neler olucakDDbayanssulusmile
canım kendine ve kuzucuklarına iyi bak...olumunekankayizsmilegünunuzun güzel geçmesi dileğiyle...
baharcım, ben de sendenim biliyorsun. çok fena depresyondayım.. ne yemek yiyesim, ne iş yapasım var...... defne düzelirse ben de düzelicem, yoksa halim nanay.
umarım bir an once geçer bu depresif haller.........
hg tuba canım.defne bugün naasıl?? geçen sayfada eceye yazmıştm ben de bugün çoook keyifsizim ,dün işe başlayacaktm,yiiineee bakıcııııı durumu offf yaa.
kızlar istanbul cehenneemmmm
dışarıda yarım saat yürüdüm ve çarpıntıyla ve suratım kıpkırmızı bi şekilde döndüm
Allah hamilelere, yaşlılara ve bebişlere yardım etsin
kızlar istanbul cehenneemmmm
dışarıda yarım saat yürüdüm ve çarpıntıyla ve suratım kıpkırmızı bi şekilde döndüm
Allah hamilelere, yaşlılara ve bebişlere yardım etsin
Özlem gelmıs gecmıs olsun canım.
Tubık benım albumde var bobeem foto ordan bakabılersın
hoşbuldum tatlım......okudum yaa işte herkesin bir sebebi var keyifsizliginin..kısa sürede her neyse şu sebepler bitsin de rahatlayalım.......sen izindemiydin? işe başlama süren geçti o halde, sıkıntı olmadımı? bakıcı durumları çook zor..allah yardımcınız olsun. bu arada defne aynı(((((((((((((((((((((
geçen yıl bu zamanlar karnımız burnumuzda ben bu kadar bunalmamıştım. sanırım şimdi daha hareketliyiz evde de sıcaklayıp duruyoruz. bu yaz nasıl geçer bilmiyorum valla. izmirin sıçagı da berbat otesi berbatt!!!!!!!!
herkeze slmmm
ama ben iş yerimde masa başındayım hareket de yok
sokağa çıkılacak gibi değil
edayı parka götürmeyi düşünüyordum ama bu sıcakta en iyisi evde olmak
belki güneş battıktan sonra olabilir
evde de bunalıyor zavallım
ama dediğin gibi izmir daha fenadır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?