2009 Eylül Anneleri

oncelikle çok geçmiş olsun. omur boyu hastalanmama şansı kimsenin yok malesef ama allah dermansız dert, çaresiz hastalık vermesin hiç birimize :Saruboceq:
paranox kullanmamanıza şaşırdım yanlız. bu kadar yüksek ateşte sadece calpol hafif gelmedimi? yani o hafif ateşlerde tercih ediliyor. belki paranox arada verseydiniz ateşi düşürmede daha etkili olurdu. ben okuyunca bir an oyle düşündüm de yanlış anlama canım. dişiniz de hayırlı olsun, agrısız gelsin sırasıyla hepsi inş. iştahsızlıgı şu an o kadar iyi biliyorum ki.. benim kızım 15 gundur dogru duzgun bisey yemiyor, çok feci durumdayım. umarım bir an once duzelir bu durumlar her nedense.... bu arada hastalık hk.detaylo bilgim yoktu, bilgilendirme için sagol iyi oldu. sanırım 2 yaşına kadar tüm çocuklar geçiriyormuş bu 6.hastalıgı.

aslnda bazen olumsuz zannetğmiz olaylar bize nasıl da güç katıyor değil mi...ben son zamanlrda pek takip edemedim ama kuzun inşallah hep sağlklı günlerde gülücüklrle dolup taşar canım...umarım sen de ece de tüm tatil planı yapan arkadşlr da bol dopingli tatiller geçirirsiniz..gelişmeleri yazarsın bizlere..ben geç katldm ama sizleri tanımaktaaan son derece mutluyummm..:))))))))))))))))))

baharcım, ben de sendenim biliyorsun. çok fena depresyondayım.. ne yemek yiyesim, ne iş yapasım var...... defne düzelirse ben de düzelicem, yoksa halim nanay.

umarım bir an once geçer bu depresif haller.........

hg tuba canım.defne bugün naasıl?? geçen sayfada eceye yazmıştm ben de bugün çoook keyifsizim ,dün işe başlayacaktm,yiiineee bakıcııııı durumu offf yaa.

kızlar istanbul cehenneemmmm
dışarıda yarım saat yürüdüm ve çarpıntıyla ve suratım kıpkırmızı bi şekilde döndüm
Allah hamilelere, yaşlılara ve bebişlere yardım etsin

kızlar bu 6. HASTALIK dedikleri nedir ben ilk defa duyuyrm. geçen kontrlde dr.a sorayım dedim sormayı unutmuşum ..

hg tuba canım.defne bugün naasıl?? geçen sayfada eceye yazmıştm ben de bugün çoook keyifsizim ,dün işe başlayacaktm,yiiineee bakıcııııı durumu offf yaa.

hoşbuldum tatlım......okudum yaa işte herkesin bir sebebi var keyifsizliginin..kısa sürede her neyse şu sebepler bitsin de rahatlayalım.......sen izindemiydin? işe başlama süren geçti o halde, sıkıntı olmadımı? bakıcı durumları çook zor..allah yardımcınız olsun. bu arada defne aynı (((((((((((((((((((((

özlem bi türlü yazamadım çok geçmiş olsun atlatmışsınız
bi daha hastalık yüzü görmeyin inşallah
( kaynana yüzü de görmeyin en azından tatilde)
amin :)

dışarıda yarım saat yürüdüm ve çarpıntıyla ve suratım kıpkırmızı bi şekilde döndüm

geçen yıl bu zamanlar karnımız burnumuzda ben bu kadar bunalmamıştım. sanırım şimdi daha hareketliyiz evde de sıcaklayıp duruyoruz. bu yaz nasıl geçer bilmiyorum valla. izmirin sıçagı da berbat otesi berbatt!!!!!!!!

demet(canım adını doğru yazdm değl mi) sorma bodrumda yanıyor..ilkindiyi devirmeden yürüyerek hele de bebekle çok zor.arabayla ordan oraya ancak tatlım.en son libyadan sıcaklr gelecek diye uyarı almştk gelen buysa libyadak,ler ne yapıyr bilmem.

canım ücretsiz izindey<dim sanırım önümüzdeki seneye cde uzatacağm ya bilmiyrm.aslnda bir tane bakıcı adayı var ama 8 aydr temizliğe falan da geliyr ama içimden bir ses sanki yeteri kadar anaç bir tip olmadğnı söylüyr.uzmanlr da içinizdeki sese kulak verin diyr.fırsat bulrsam gamzeye de göstrmek istyrm fikir almak istiyrm

ela sana ne zamandır sorucam sorucam hep unutuyordum
albumde gordum de aklıma geldi
eymenin uyurken sarı bereli emzikli bi resmi var.
bi sitede yayınlamışlardı onu valla siteyi de unuttum ama sen biliyorsundur.
eymen dimi o ?

ama ben iş yerimde masa başındayım hareket de yok
sokağa çıkılacak gibi değil
edayı parka götürmeyi düşünüyordum ama bu sıcakta en iyisi evde olmak
belki güneş battıktan sonra olabilir
evde de bunalıyor zavallım
ama dediğin gibi izmir daha fenadır herhalde

hg ela maşallah maşallah biraz geçmişe bakmştm kıvança benzetyrlr he yakışıklıyı...dün sana d.günü msj atmştm gördün mü

eşim de şu an bodrum da mahfoldum diyor çok sıcak gerçekten
geçen tv de diyordu bu yıl en sıcak yılmış tüm dunyada şimdiye kadar ki...
park olayı bizde de bitti. bu sıcakta cocugu cıkarmamak daha dogru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…