2009 Eylül Anneleri

HYR KIZ EYMEN DEIL O.DAHA GEBEŞKEN BENIM AVATARIMDI O.AMA EYMEN HAKKATEN COK BENZIO O FOTODAKI BEBEGE.EE 9 AY HER GUN BAKTIM HATTA BUTUN GUN KK SAYESINDE.SANIRIM O YUZDENkaydirigubbakcemile3

hoşbulduk tubacım

dilekcim geçmiş olsun herşeyin iyi çıkmasına sevindim ama şu anlattığın eeg olayıda kötüymüş allah yaşatmasın bidaha canım

Yok esıncım gormedım canım.ben de sana sımdı tesekkur edyım o halde.tesekkurler canım ıncelıgınden oturu

HYR KIZ EYMEN DEIL O.DAHA GEBEŞKEN BENIM AVATARIMDI O.AMA EYMEN HAKKATEN COK BENZIO O FOTODAKI BEBEGE.EE 9 AY HER GUN BAKTIM HATTA BUTUN GUN KK SAYESINDE.SANIRIM O YUZDENkaydirigubbakcemile3

gerçekten benziyor o da sarışın. bir de uyuyor, bere falan. o desen kim inanmaz :)))))))))

çok çene çaldım. evin işleri öylece duruyor. defne uyanmadan biraz yapayım.
akşama kociş de var. yemek derdi de dolayısıyla.
o yokken iyi olan tek şey yemek yapmıyorum. kendim geçiştiriyorum.

hepinizi optum. gorusuruzzzzzzz

canım benim teşekkür ederimmm...yanlış anlaşılıcak bir durum yok sen ayrıntıları bilmediğin için... hastalığımız ctesi başladı pazar günü acildeydik ptesi günüde ateş düşürücü ve artı ağır antibiyotik verdiler ama ben bunları kullanmadım verdikleri aşırı ağır içerikte ilaçlar zaten 6cı hastalıkta antibiyotik verilmesine gerek yok neyse...paranox en son gittiğimiz dr verdi oda hastalığın dördüncü günü yani son anda verdi oda zaten 38 e düşmüştü ...calpole gelince bebekler için en iyi ve kötü etkisi en az olan ateş düşürücü işe yaradımı evet işe yaradı ama 6cı hastalıkta ilk 3 gün 40 dereceye kadar çıkması normal tabi idiot drlar 3 günün sonunda teşhis koydular ki biz eşimle mahvolduk oda başka mesele...

inan bana aynen öyle şuan daha sert çıkabiliyorum yavrum konusu olduğunda aman kırılmasınlar diye kendimden yada bebeğimden ödün vermiyorumguclubacismileguclubacismileguclubacismile...teşekkür ederim kilti ınşallah benim kuzumda sizlerin kuzularınızda tüm bebeklerde sağlık huzur ve uzun ömürle yaşarlar...AminNNN...Öylesine zorki dileklerin ve duan için Aminnnnn diyorum
tatil konusunda da bu ayın sonunda belli olur gelişmeleri aynen aktarırırm

özlem bi türlü yazamadım çok geçmiş olsun atlatmışsınız
bi daha hastalık yüzü görmeyin inşallah
( kaynana yüzü de görmeyin en azından tatilde)
amin :)

Aminnn canım benim ınşallah bir daha hastalanmaz dileklerin için teşekkür ederiz teyzesia.s....ikinci dileğin içinde bizzat Aminnn diyeyim çünkü iş yapmaktan başımı kaldıramıyorum ki sinirlerim çok gergin ne olur ozaman bilememşakkıdı

SAOL TUBıŞ ya dıtme ya.bugun benım evın ıslerı de duruo hele salonu gorsen herrryer oyuncak ve balon:S
ama gercekten ben bıktım toplamaktan o dagtmaktan bıkmadı tek bır harelkete bakıo salonun savas alanına dnmesı oyuncak selesını tutup ters cevırıo o kadar:s
bır de arkasından su dagılanları bana versene der gıbı yuzume bakıo allahım bel fıtıgım costu bu ara sayesınde kuzumun
ama bugun eymoşcum ılk kez sıraladı koltukta yoksa sımdıye kadar hıııç oyle bı cabası ommaıstı.bugun baktım laptopa yetısecem dıye ana baktım gıdıo heheeyyyyt masalallhh kuzuma

:))))) ohh hadi maşallah....bizim de bu hafta sıraladı koltuga tutunup ama 1-2 kez. sıralayıp yuzume bakıyor, destek mi istiyor artık bilmiyorum ama çok mutlu oluyor. ben de çok mutlu oluyorum tabi :)) düşünce sinirlenip bana tutunuyor ve tekrar kalkıyor. çok tatlı yaa

güle güle tubacım.boool iştahlı bir gün olu inşallah defne için zemuszemus

benim cadalozum araba düşmanı
ne bizim araba ne kendi arabası bağır çağır kıyamet kopuyor

bu arada ismim demet değil canım
ama sen de haklısın ismimi sölemedim
burda nickimdeki "eylül" ismini kullanabilirsin

amaannn özlem boşver yaa
her işte bi hayır vardır
bakarsın bu gelişinde tam gerginliğine rastladığı için gaza gelir tüm içini dökersin
o da ağzının payını alır mesafesini, gelip gideceği zamanı bilir

memnun oldum esin:))

offf bu arada buzdolabımı temizlemem lazım çok kirli içi yarın alışveriş yapcaz ama her işi yapim şu dolabı temizlemmim nefret ediyorum yaa dolap temizlemekten

eylül kusura bakma canım ne olur.inan msjı yolladktan sonra dank etti ama oğluşmu uyutma derdine düşünce düzeltme msjı yazamadm.sizlerle tanıştğmdan beridir ezberimi zorlayrk hiç hata vermedim bu ilkti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…