2009 Eylül Anneleri

eylül kusura bakma canım ne olur.inan msjı yolladktan sonra dank etti ama oğluşmu uyutma derdine düşünce düzeltme msjı yazamadm.sizlerle tanıştğmdan beridir ezberimi zorlayrk hiç hata vermedim bu ilkti.

aşkolsun ne kusuru
hem bu sayılmaz ben ismimi kullanmadığım için şaşırdın :)
hala hatasızsın tebrikler valla
ben bile bazen cevap yazacak oluyorum isim hatırlayamayınca vazgeçiyorum :)

Özlem gelmıs gecmıs olsun canım.

Tubık benım albumde var bobeem foto ordan bakabılersın
teşekkür ederiz teyzesia.s.

haklısın canım ya valla o gaza gelirsem eşim dahi tutamaz artık şu iki yılın ne acısı varsa çıkartırım inan sinirlerim aşırı bozuk...tek keyfim kızımopuyorumnanaktankızım iyi olsunda gerisi boş...
bu arada son 45 dakikadır kızıma bir yumurta sarısı yedirmeye çalışıyorum çeyreğini yedi sadece-tatlicadiarzu-şuan bana bakıyor ağzında bekleterekdelikafaduldensabah iki kaşık yedi o kadar ayrı vereyim dedim onuda zorla yemeye çalışıyor az olan iştahıda tam gitti

ya kızlar bizde izmir buluşması yapsak yada bana gelin eşim gazino başkanı oldu orada toplanırız istanbul buluşmasını kıskandım:1ninca:

çocuklar da haklı bu sıcakta yemek de yenmiyor ki
hele de yumurta
ama biz de haklıyız yedirmemiz lazım
Allah iştahı bizden alsın onlara versin
( bi taşla iki kuş duası kaydirigubbakcemile3 )

ya kızlar bizde izmir buluşması yapsak yada bana gelin eşim gazino başkanı oldu orada toplanırız istanbul buluşmasını kıskandım:1ninca:

özlem inanki ben de şimdi onu yazacaktm tubaya baktm çıkmış.sonra resmim aramaya daldım..inan dün gamzeyle biz de konuştuk bunu hatta berader aynı arabada falan gideriz diye de plan yaptk.çoook iyi olur.sen daha çok yaşıyacaksın insan yazştğı kişileri şeklen de merak ediyr valla..yani şeklin önemli oldğndn değil de ...iyi olur

çocuklar da haklı bu sıcakta yemek de yenmiyor ki
hele de yumurta
ama biz de haklıyız yedirmemiz lazım
Allah iştahı bizden alsın onlara versin
( bi taşla iki kuş duası kaydirigubbakcemile3 )

canım benimkaydirigubbakcemile3çok tatlısın aminnn

bu arada resim ekledim ben hemen silicem kopyalamayın emi fıstıklar...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
aşkolsun ne kusuru
hem bu sayılmaz ben ismimi kullanmadığım için şaşırdın :)
hala hatasızsın tebrikler valla
ben bile bazen cevap yazacak oluyorum isim hatırlayamayınca vazgeçiyorum :)

:lepi:ilk firemi ne güzel sonuca bağladın:lepi:sizleri tanımaktan inan çoook mutluyum...

cicim ben seni arkadaş listeme ekledim
ordan albümümden görebilirsin
ama face üyesi olunca bu sabah resimleri sildim hep
bi iki tanecik var

tamam canım ben de seni ekledim bu face ye ben de en kısa zamanda üye olmk istyrm artk sırf sizler için..senin üyeliğni dün okudumştm canım hayırlı olsun.benim de kullanıcı profilmde bir raesmim avatardav var sadece..görebilrsiniz

slm kızlar evimi temizledim ütülerimi yaptım kuzuyu uyuttum.. sıra yemekte ama size bakmadan edemiycem nasılsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…