hayırlı cumalar millet
esincim Allah daha nice diplomalarını göstersin darısı miniciğinin ve bizlerin başına. ay ben çok ağlarım herhalde. ay anne olcam dediğimde hayatımın geri kalanını salya sümük geçirceğimi bilmiyordum ben ama yaaa...
kızlar bişey sorucam siz tuz kullanıyormusunuz ben hic vermedim hatta peynırını bile suda bekletiyorum akşamdan bide sarımsak yemeklerine katıyormusunuz çokfaydalı ama ağır gelir diye korkuyorum
kızlar bişey sorucam siz tuz kullanıyormusunuz ben hic vermedim hatta peynırını bile suda bekletiyorum akşamdan bide sarımsak yemeklerine katıyormusunuz çokfaydalı ama ağır gelir diye korkuyorum
ya eymen bugünlerde dili açıldı kendi kendine konuşuyor..sizin bebelerde de varmı..birde çok sinirli...kendini almayınca bana kızıyor elleri sıkarak gözümün içine bakıyor..:):)
ya sorma iğrenç ötesi ne kelime ama tatlandırıyorum bezelye mesela tuz varmış hissi veriyor arada bende bir kaşık yiyorum tadına bakmak içinözlem bazen yemekleri tuzsuz gerçekten de iğrenç ötesi oluyor
ben çok çok az koyuyorum
doktor yemeyi reddettiğinde az koyabilirsin demişti
peynirini ben de suda bekletiyorum
sarımsak da koyuyorum biçok yemeğine valla
zavallımın nefesi kokuyo bazen ama olsun
ağır geleceğini sanmıyorum
bi kere doktora edanın yoğurt yemediğini ama cacık yediğini sölemiştim
bi sakıncası yok ver bol bol yesin demişti
zeynepcim ben de yeme sorunu yok diye hatırlıyorum gökşenin. o kadar da değil canım büyüme sorunu yaratcak kadar bişey olacağını sanmıyorum biz bilinçli anneleriz sonuçta müdahale ederiz hemen dimi. ama illa gece emzireyim diyorsan gündüz olan sütünü sağ at buzluğa derim ben.
esincim saol canım. ah ben de soğukkanlı olsam ya. dün geyik yavrusunu kediden köpekten korumuz diye ağladım ben de evladıma dokundurtmam uleyn diye diye :)
özlem benim oğlum ciddi iştahsız sebze çorbası köfte vs yemiyor hazırladıklarım çöp oluyor malesef. ben de ne yerse onu veriyorum artık. kavanoz mamaları, muhallebiler, haşlanmış sebze tavuk falan. (karışım pek sevmiyoruz da)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?