2009 Eylül Anneleri

aynen bende sıkıla sıkıla çalışıyorum Poyrazda gece pek huysuzdu bi otarafa bi bu tarafa dönüp duru ya çocuk acip soğuk soğuk terliyo beni korkutuyo. Terden çok korkuyorum dikkat ediyoruz ama gece uyandım buz gibi olmuş hemen havlu koydum ama ne bileyim hapşurup durdu sanki.

toprak sürekli soğuk terliyoo özellikle kafası ....ama çok şükür hiç bişey olmadı...galiba sıcaklardan diye düşünüyorum..

toprak sürekli soğuk terliyoo özellikle kafası ....ama çok şükür hiç bişey olmadı...galiba sıcaklardan diye düşünüyorum..

evet ama pimpirik yapmadan duramıyorum. ya bebeklerin vucut sıcaklıkları çok fazla olduğu için ben terlemezken o terliyo hele uyanıkken hiç durmadığından sürekli değiştiriyoruz kıyafet yetiştiremiyoruz ya

selam kızlar.. herkese iyi bir hafta olsun.. çabucak geçsin.. bu hafta seminerim öğleden sonra offf çok skıkıcı olacak..

a.s.merhaba kızlar ...hepinizi çokkk özledimmm...hafta sonu yoğundum giremedim...bugün de evde tenizlik var..yarın da misafirim geliyor kaç gün kalır bilmiyrm ama sanırım yine fırsat bulup giremeyeceğim..bu süre zarfında lütfenn beni sakın UNUTMAYIN OLUR MU.....a.s.

selam güzel eylül anneleriii
ay ben giremiyom artık
oğlum emeklemeye başladı her yere dalıyooo
peşinden koşuyorum zaten artık oyuncaklarıyla da oynamıyo
banyoya sok çıkar zaman nasıl geçiyo anlamıyorum
1 haftalığına babama gidicez yokuz inş. ii geçer
herkesi çok öpüyorum gelince görüşürzzz

bircan bade de bir ara soğuk terliyodu özellikle ayakları dr. sorun yok dedi.. hele ki bu sıcalarda yavrular terlemesinde napsın ki.. ben bile helak oluyom terlemekten.. doğurduğum günden beri çok aşırı terliyorum var mı sizde de aynı sıkıntı.. heleki saçlarım hiç kurumuyo ...

UNUTURMUYUZ CANIM BENİİM guclubacismile KOLAY GELSİN SANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…