herkes nerde ya
galiba bi ben varım
napıyorsun tatlım bebişin yapıyo?
napımm çalışıyoruzzz sıkıla sıkıla...bebişim çok şükür ii ama huzursuz galiba ikinci dişi çıkarıcaz bu gece uykudan hiç bişşey anlamadım sen nasılsınn senin beiş nasıl neler yapıyooo sen neler yapıyosun?
sizin bebişler nasıl
günaydın
kuşum ötüyo şakıyo bu sabah resmen
toprak sürekli soğuk terliyoo özellikle kafası ....ama çok şükür hiç bişey olmadı...galiba sıcaklardan diye düşünüyorum..aynen bende sıkıla sıkıla çalışıyorum Poyrazda gece pek huysuzdu bi otarafa bi bu tarafa dönüp duru ya çocuk acip soğuk soğuk terliyo beni korkutuyo. Terden çok korkuyorum dikkat ediyoruz ama gece uyandım buz gibi olmuş hemen havlu koydum ama ne bileyim hapşurup durdu sanki.
toprak sürekli soğuk terliyoo özellikle kafası ....ama çok şükür hiç bişey olmadı...galiba sıcaklardan diye düşünüyorum..
evet ama pimpirik yapmadan duramıyorum. ya bebeklerin vucut sıcaklıkları çok fazla olduğu için ben terlemezken o terliyo hele uyanıkken hiç durmadığından sürekli değiştiriyoruz kıyafet yetiştiremiyoruz ya
anladım o zamn çok terliyoo toprak o kadar deil...doktora danıştın mı?
selam kızlar.. herkese iyi bir hafta olsun.. çabucak geçsin.. bu hafta seminerim öğleden sonra offf çok skıkıcı olacak..
a.s.merhaba kızlar ...hepinizi çokkk özledimmm...hafta sonu yoğundum giremedim...bugün de evde tenizlik var..yarın da misafirim geliyor kaç gün kalır bilmiyrm ama sanırım yine fırsat bulup giremeyeceğim..bu süre zarfında lütfenn beni sakın UNUTMAYIN OLUR MU.....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?