2009 Eylül Anneleri

kızlar üşütmüşüm boğazım ağrıyo ateşimde var halsizim hangi ilaçları kullanabilirim emziriyorum ya (

acil cevap bekliyorum (

zeynepcim ilaç olarak bende bişey diyemem ama boğaz pastili alabilirsin onun bi zararı olcağını sanmam bide nane limon ıhlamur falan iç çorba yap kendine canım böle dene geçmiş olsun tatlımm

gökşen bana bakarak daha ii dişleri çıkacak patamak üzere ama arada sırada burnu akıyo ateşide var ateş düşürücü veriyorum ama dr da gittik geldik

cansu ve zeynep gelmıs gecmıs olsun ınsallah.bu sıra bogaz enfeksıyonu cok oluyor cocuklar cansu o yuzden olabılır

slm kızlar iii haftalar hepinize
artık inanın 24 saat yetmiyo işler bitmiyo ne buraya ne face e giremiyrm bile
bişey sorcam size yagız günde 4-5 sefer kaka yapıyo normal mi ishalde değil katı bezi değiştirken zaten durmuyo aglamayla değiştiriyoz her seferınde ööö geldi

hasta olan bebişlere geçmiş olsun

elacım maş.cnm eymen paşaya ve sana çok güzel görünüyosunuz ıkıncı resmi ben hatırlıyrm hey gidi gunller heyyyyyy

merhaba gulcancım
ıshal deelse varsın yapsın ıcı temızlensın cocugun normaldır korkma bazen 4 kere yapar bazen 3 gun yapmaz.ıshal yoksa endıse etme

bırcancım saol kuzum

elacım yok ishal değil ama kahvaltısını ögleden sonra çıkartıyo içindeki cevizlerden biliyrom barsaklar nasıl çalışıyosa

merhaba hanımlar geçmiş olsun hem bebişlere hem size ben her adet döneminde nezle oluyorum artık alıştım çok kan kaybediyorum spiralden dolayı ondan diye düşünüyorum minoset içebilirmişiz ben çorba içiyorum tavuklu limonlu falan birde sarmısaklı yoğurt çorbası iyi geliyo

canım arkadaşım benimm ne güzelde yazmış herkezi :)))
ben hariç seksi hatun haaa koca göbekli seksi olurmu kısssıımmm :))))
seksi denince manken fizikli uzun bacaklı havalı kadınlar geliyo benim aklıma bizde nerdeee biz unumuzu eleyip eleğimizi duvara asmışız bizden geçmiş o işler :roflol::roflol::roflol:
sana çok ama çok teşekkür ederim tatlım öyle birgün günü yaşattıgın için
hepiniz harikaydınız bebelerimiz süper ötesiydi babaennemiz zaten bir numara nur yüzlüm benim
iyiki varsınız ve iyiki sizi tanımışım izmire geldiğinde mutlaka bekliyorum tüm kızları toplamak benden bu sefer :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…