kızlar üşütmüşüm boğazım ağrıyo ateşimde var halsizim hangi ilaçları kullanabilirim emziriyorum ya(
acil cevap bekliyorum(
cansu ve zeynep gelmıs gecmıs olsun ınsallah.bu sıra bogaz enfeksıyonu cok oluyor cocuklar cansu o yuzden olabılır
zeynep ilaç bilemem dr a sormadan zaten kullanma ama şimdilik ıhlamur iç
selam millet. buluşmamızı gerçekleştirdik. kısaca aşağıdaki gibiydik ::)
Müş: günün seksi hatunu :) anam ayakkabısından yeleğine pek bi seksiydi hatun :) ha fotolarda da güzel çıkıyor ama yakında daha bir güzel geldi bana.
Arife: günün sessiz sakini :) güzel arkadaşım kızı hanneyi öyle güzel süslemiş ki... kız doğurasım geldi.
Gülnaz : günün bebişiyle en çok ilgileneni :) tanışmak sohbet etmek rüzgar efendiyi görmek çok güzeldi.
Tuba: günün gamsızı :) kızı salıncağa bindirip paçangasını afiyetle yedi hatun. hayır doğa nasıl bi melektir ki hiç sesi çıkmadan kendi kendine sallandı oyalandı. :)
Handan: günün zerrin özeri :) gözlük bakımından yani...
Meryem: günün pasaklısı :) beyaz pantolonuna ali tunanın düzenlediği mamalı suikast sonrası öyle bir saldı ki en son yerde oturuyordu :))
Ayşe : günün kahkahası :) yine attığı kahkahalarla ve laflarıyla beni gülmekten kırdı geçirdi.
Zeynep: günün acelecisi... en erken gelip en erken aramızdan gitti :)
Süper babane: günün sessizi. öylece bir köşede bizi izledi. kim bilir belki kendini bizim yaşımızdaki haliyle hatırladı.
Bendeniz: günün keyifsizi... benim ne zaman özel bir günüm olsa. bayram vs. regl olurum ya yine sektirmedim. halsizdim azcık ama inanılmaz keyif aldım. keşke daha uzun sohbet etme şansı bulsaydık.
ha bi de günün fesatı diyebiliriz :) meryem tatile gidiyor ya kurudum fesatımdan 20 kilo verdim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?