2009 Eylül Anneleri

POOOOT kırdım ..kızlar hafta sonu ..koçtaşta aydınla hani (uzaklara uçma kuşum u söyleyen) peşpeşe kasiyer sırasına düştük..ben baktım onun işi uzun yerimi değiştrdm.sonra bişey almayı unutmş dönüp tekrar yanıma geldi oğlumu sevdi^'ben sizi rahatsız ediyru hep' dedi ve konşmaya başldk..adamın gözünde gözlük,yüzü botakstan şiş ee bende de şaşkınlık adama fatih ürek bey diye konuştm oda çaktrmadı.. gittikten sonra kasiyer demez mi o aydındı..

hadi gözün aydın.. koşturcan paşanın arkasından bol bol artık.. benimki birde balkona çıkmayı öğrendi..heryerden tutunup kalkıyo hiç başedilmiyo...
ohh iyi gezmeler sana.. bende iki hafta sonra memlekette olucam inşallah.. kuzum dedesini teyzesini yeğenlerimi görecek bol bol..

GeÇmİŞe bakamadım herkes İyİ mİ...hÜsnİyecİm sıkılırsan atla gel bana..

gelirim hayatım ne demek.. bende beklerim..

aman birşey olmaz işkisi de aynı ürün nasıl olsa delikafadulden

canım benim gözün aydın emekleyince çok zor oluyor ya seni anlayabiliyorum. bizim yerimizede dinlen gez. öptük seni gerçi ne kadar dinlenebilirsin bilmiyorum ama

BıRCANCIMM beni olurda soran olursa dersin olur mu..gamzem merak eder beni..gerçi ben msn den msj çekerim ama ne bileyim hani ben yeniyim ya kısa zamanda tanıdğm sevdiğim arkadaşlarım uutmasın istiyrm

evet ya haklısın bencede öyle yani bir şey olduğunu sanmıyorum ama pimpirikleniyorumzemuszemus

süpersinnn kaydirigubbakcemile3 delikafadulden sırnaşık şey :roflol: :roflol:

BİRCANCIMM beni olurda soran olursa dersin olur mu..gamzem merak eder beni..gerçi ben msn den msj çekerim ama ne bileyim hani ben yeniyim ya kısa zamanda tanıdğm sevdiğim arkadaşlarım uutmasın istiyrm

tama canım söylerimmm unutulmazsın merak etme şekerolumunekankayizsmile

gelirim hayatım ne demek.. bende beklerim..

aman birşey olmaz işkisi de aynı ürün nasıl olsa delikafadulden

Allah iyiliğni versinnn az gülmedimm:roflol: işin garibi 6 _7 sene evvel halamlrla etiler nispette adamı dinlemeye gitmiştk bir kaç kez.yani 1 metreden görmşlğm de var ama botoks varya inanılmaz kötü bişey

meryem tam çıkıyrdum seni gördüm tatlım..nerdesin seni merak ediyrm.en son yıldönümündü sonra uçağa binmekten bahsetmşsin..ve inan seni çok sordum

HOŞÇAKALINN.. sizleri sizleri iyi ki tanıdımm..meryem cevabını bekliyrm canım çünkü inan geçmişte de aynı soruyu çoook sordum merak ettim seni..

kızlar üşütmüşüm boğazım ağrıyo ateşimde var halsizim hangi ilaçları kullanabilirim emziriyorum ya (

acil cevap bekliyorum (

slm kızlar
ya nedir bu bebeklerde ki hastalık ya anlamadım gitti eylülünde ateşi var bugün sabah uyandı38.5 du ılık duş yaptırdım calpol verdim midesinide üşütmüş galiba abartısız 1lt kustu bidaha banyo yaptırmak zorunda kaldım şimdi 37.8 oldu uyudu kuzum anlamadım nedir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…