selam güzel eylül anneleriii
ay ben giremiyom artık
oğlum emeklemeye başladı her yere dalıyooo
peşinden koşuyorum zaten artık oyuncaklarıyla da oynamıyo
banyoya sok çıkar zaman nasıl geçiyo anlamıyorum
1 haftalığına babama gidicez yokuz inş. ii geçer
herkesi çok öpüyorum gelince görüşürzzz
UNUTURMUYUZ CANIM BENİİM guclubacismile KOLAY GELSİN SANA
GeÇmİŞe bakamadım herkes İyİ mİ...hÜsnİyecİm sıkılırsan atla gel bana..
POOOOT kırdım ..kızlar hafta sonu ..koçtaşta aydınla hani (uzaklara uçma kuşum u söyleyen) peşpeşe kasiyer sırasına düştük..ben baktım onun işi uzun yerimi değiştrdm.sonra bişey almayı unutmş dönüp tekrar yanıma geldi oğlumu sevdi^'ben sizi rahatsız ediyru hep' dedi ve konşmaya başldk..adamın gözünde gözlük,yüzü botakstan şiş ee bende de şaşkınlık adama fatih ürek bey diye konuştm oda çaktrmadı.. gittikten sonra kasiyer demez mi o aydındı..
selam güzel eylül anneleriii
ay ben giremiyom artık
oğlum emeklemeye başladı her yere dalıyooo
peşinden koşuyorum zaten artık oyuncaklarıyla da oynamıyo
banyoya sok çıkar zaman nasıl geçiyo anlamıyorum
1 haftalığına babama gidicez yokuz inş. ii geçer
herkesi çok öpüyorum gelince görüşürzzz
bircan bade de bir ara soğuk terliyodu özellikle ayakları dr. sorun yok dedi.. hele ki bu sıcalarda yavrular terlemesinde napsın ki.. ben bile helak oluyom terlemekten.. doğurduğum günden beri çok aşırı terliyorum var mı sizde de aynı sıkıntı.. heleki saçlarım hiç kurumuyo ...
POOOOT kırdım ..kızlar hafta sonu ..koçtaşta aydınla hani (uzaklara uçma kuşum u söyleyen) peşpeşe kasiyer sırasına düştük..ben baktım onun işi uzun yerimi değiştrdm.sonra bişey almayı unutmş dönüp tekrar yanıma geldi oğlumu sevdi^'ben sizi rahatsız ediyru hep' dedi ve konşmaya başldk..adamın gözünde gözlük,yüzü botakstan şiş ee bende de şaşkınlık adama fatih ürek bey diye konuştm oda çaktrmadı.. gittikten sonra kasiyer demez mi o aydındı..
teşekkür ederim bircanım...inan ben de sizi hele de geçende dünya güzeli o tatlı resimlerini gördümya asla güzel yüzü unutamaam:))))
BİRCANCIMM beni olurda soran olursa dersin olur mu..gamzem merak eder beni..gerçi ben msn den msj çekerim ama ne bileyim hani ben yeniyim ya kısa zamanda tanıdğm sevdiğim arkadaşlarım uutmasın istiyrm
gelirim hayatım ne demek.. bende beklerim..
aman birşey olmaz işkisi de aynı ürün nasıl olsa delikafadulden
kızlar ben yavaştan yemeğ iniyorum herkese afiyet olsun ama yarasın yağ olmasın kilo olmasın öptüm sizi
meryem tam çıkıyrdum seni gördüm tatlım..nerdesin seni merak ediyrm.en son yıldönümündü sonra uçağa binmekten bahsetmşsin..ve inan seni çok sordum
kızlar üşütmüşüm boğazım ağrıyo ateşimde var halsizim hangi ilaçları kullanabilirim emziriyorum ya(
acil cevap bekliyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?