günaydınnnn
ben burdayım :)
bircan maili de aldım sağol
günaydınlar kızlar
tatlım tekrar attım sana kaydirigubbakcemile3 bişiy değil ne demek her zaman yaparız:lepi:
evet meryem kamuran beye gittik ben de pek beğendim
önce dr u bi görmüş olmak için tıp merkezine gittim tıp merkezini beğenmedim açıkçası
ama bir dahaki gidişimizde eşim de beğenirse sanırım özelinden devam ederiz
iyiyim bircancım sen nasılsın?? poyraz nasıl
selam kızlar zeynebin ikigündür bir sıkıntısı var anlıyamadım nesi var doktorda ilgilenmiyo götürdügümde düzgün doktor bulamadım şu yerde he sürekli şeyini kaşıyo elliyo cırmalıyo altını açtıgımda mesela çiş yapsın hemen popoyu salııyo rahatsız oluyo çok ve sürekli idrar yolu enfeksiyonu oldugundan diyom böbrekle ,lgilibi sorunmu var acaba usglerde normal çıkmıştı ama hiç durmuyo şeyini ellemeden kaşımadan napcam ben ya beyaz bişiler vardı dün temizlerken
selam kızlar zeynebin ikigündür bir sıkıntısı var anlıyamadım nesi var doktorda ilgilenmiyo götürdügümde düzgün doktor bulamadım şu yerde he sürekli şeyini kaşıyo elliyo cırmalıyo altını açtıgımda mesela çiş yapsın hemen popoyu salııyo rahatsız oluyo çok ve sürekli idrar yolu enfeksiyonu oldugundan diyom böbrekle ,lgilibi sorunmu var acaba usglerde normal çıkmıştı ama hiç durmuyo şeyini ellemeden kaşımadan napcam ben ya beyaz bişiler vardı dün temizlerken
orayı bende begenmıyorum canım. benım evıme yakın orası. o yuzden tahlıl falan gereklı olunca oprada verdık sadece. benım kardesın cocugu orada gidiyor. oda çok memnun. adamö muayenehanesınde de oradada çok ilgileniyor..
bir arkadaşımın birbuçuk yaşındaki kızında da aynı şikayetler vardı ve idrar tahlili temiz çıkmıştı ama meğer zavallımda mantar olmuş
sizde de öyle bişey olabilir mi
çok kaşınıyordur ondan eli hep ordadır belki de
evet ilgili bi dr
hatta öyle muayenehanesine falan da yönlendirmeye çalışmıyor
evet cnm çok kaşınıyo bariz belli yoksa karnını yolar direk afedersiniz içine elini atıyo kendine zarar vercek die bi ellerini tutuyom bi temizliyom heryerini ve sürekli suya tutuyom açık bırakıyom hava alsın die napcam ben ya kaç doktor gezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?