canım o zaman mantar ihtimali daha bi fazla gibi geldi bana
o kadar paralıyorsa kendini yazık kaşınıyor demek ki
bahsettiğim arkadaşım anadolu yakasında bi dr a gitmişti istersen öğrenmeye çalışayım
çerkezköydeyim kızlar t.dağda şuan başka doktordan randevu aldım götürcem 1.30da bakıyım egerki ilgilenmezse güzel istde götürcem iyi bir doktora onu teşekkürler cnm içim rahat etmedi randevu aldım kiloda almıyo çünkü belkide o etkiliyo kilo alımınıda enfeksiyon
evet cnm ya yavrum h,iç uyuyamıyo poposunu tüm gece saga sola sallamaktan diştir sıkıntısı dedik dün beyazlıgı görünce şeyinde yok bunu götürelim dedim eşimde izin alıyomuş beraber götürelim ben iyice baktırcam dedi ilgilensinler dediçok iyi yapmışsın
ben de bekletmeden bi yerlerden randevu al dicektim
inşallah iyi ilgilenirler çok geçmiş olsun
bircan demek kıydılar poyrazın saçlarına
olsun yine de yakışıklı olmuştur o
yok mu yeni halinin resmi
günaydın 9.ay aşımızı olduk geldik
9. ayda aşımı var:)bizim yaşa kadar yok
bizim dr
yazmıştı valla gittik
bu arada ben kolonyalı mendil hic kullanmıyorum kız cocuklarına zor zamanlar dısında (dışardıa zorunlu kalırsınız öyle...)pek önermiyorlar...halen kaynamıs su pamuk ve kağıt pecete kullanıyorum ve kullanıcamda...tavsiye ederim canım benim...İnşallah kuzucugun hemen iyileşir...
Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun nane limon ve ıhlamur iyi geliyor dene istersen birde burun tıkanıklıgın varsa suyu kaynat bir kaba bosalt kafanın ustune bişey ört buhara tut burnunu genzin yumusar...bende kullanmadım.. bundan sonra da kullanmam hiç.. dr yasaklamıştı zaten bize..pamuğa devamm
ilk kez sağlık ocağına gittik egoşla eşim iş değiştirdi sigortasını yaptırmadı işsizlik maaşı alamak için bende özele para vermiyim dedim sağlık ocağına gittik aşı yaptılar tartılar ölçtüler 1 yaşında yine gel dediler he birde d3 ve kan damlası verdiler ücretsiz
kızlar ben geldim :
halılarımı dün kadına yıkattım bugun yağmur var bu bana revamı kardeşim ya((
evin heryerine halı sericem şimdi bir sürüde halı
hastalığım hala devam ediyo bi geçmedi gitti(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?