2009 Eylül Anneleri

çerkezköydeyim kızlar t.dağda şuan başka doktordan randevu aldım götürcem 1.30da bakıyım egerki ilgilenmezse güzel istde götürcem iyi bir doktora onu teşekkürler cnm içim rahat etmedi randevu aldım kiloda almıyo çünkü belkide o etkiliyo kilo alımınıda enfeksiyon

çok iyi yapmışsın
ben de bekletmeden bi yerlerden randevu al dicektim
inşallah iyi ilgilenirler çok geçmiş olsun

çok iyi yapmışsın
ben de bekletmeden bi yerlerden randevu al dicektim
inşallah iyi ilgilenirler çok geçmiş olsun
evet cnm ya yavrum h,iç uyuyamıyo poposunu tüm gece saga sola sallamaktan diştir sıkıntısı dedik dün beyazlıgı görünce şeyinde yok bunu götürelim dedim eşimde izin alıyomuş beraber götürelim ben iyice baktırcam dedi ilgilensinler dedi

ilk kez sağlık ocağına gittik egoşla eşim iş değiştirdi sigortasını yaptırmadı işsizlik maaşı alamak için bende özele para vermiyim dedim sağlık ocağına gittik aşı yaptılar tartılar ölçtüler 1 yaşında yine gel dediler he birde d3 ve kan damlası verdiler ücretsiz

Öncelikle;Tüm Şehitlerimize C.C. Allah'dan Rahmet ,ailelerine Sabırlar diliyorum,BAŞIMIZ SAĞOLSUN...

Musyas canım çok çok geçmiş olsun bebişine kıyamam yaşı neki ..Allah tez zamanda şifasını verir ınşallah...Hberlerini bekliyorum canım benim...

bu arada ben kolonyalı mendil hic kullanmıyorum kız cocuklarına zor zamanlar dısında (dışardıa zorunlu kalırsınız öyle...)pek önermiyorlar...halen kaynamıs su pamuk ve kağıt pecete kullanıyorum ve kullanıcamda...tavsiye ederim canım benim...ınşallah kuzucugun hemen iyileşir...

selam hatunlar.. bu yaz günü bende hasta oldum.. heryerim ağrıyo .. burnum akıyo inşallah kuzuma bulaştırmadan atlatırım...
dün burda şehit cenazesi vardı bakıcımızın oturduğu semtte.. bütün yolları askerler tutmuştu dolmuşlar çalışmıyodu bakıcımız gelemedi.. biz badeyi götürdük mecburen ama çok içim yandı ordan geçerken.. allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah..
musyas kızın mantar olmuş acanım bende atlatmıştım.. yazık kuzuma çok rahatsız edicidir.. hemen dr götür ilerlemeden..
bircanım saçlarınız gitmiş.. biz daha yeni yeni toka takar hale geldik maşallah oğluşlar saç bile kestiriyo..maşallah

bende kullanmadım.. bundan sonra da kullanmam hiç.. dr yasaklamıştı zaten bize..pamuğa devamm

bende kullanmadım.. bundan sonra da kullanmam hiç.. dr yasaklamıştı zaten bize..pamuğa devamm
Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun nane limon ve ıhlamur iyi geliyor dene istersen birde burun tıkanıklıgın varsa suyu kaynat bir kaba bosalt kafanın ustune bişey ört buhara tut burnunu genzin yumusar...
bu arada sorma ben burada bir kez pamuk kaynamış su dedim bir kaç kişi tepki vermıştı yok su ıslak mendil soyle yok bu daha iyi pamuk asla kullanmm vs vs iyilik için dedim ama kötüye alındı ...kanıtlandı da pamuk en yararlısı cunku ben bile ıslak mendil kullandığımda ellerim için sanki bir katman olusuyor ellerimde ve yıkamadan içim rahat etmiyor yapış yapış oluyor cunku bide bebek bezini üstüne kapadığınızı düşünün kızların cinsel organları acık enfeksiyon olması haliyle normal olur cok cabuk alıyorlar hastalığı biz bayanlarda öyle...sıcak soğuk nem vs vs hersey etkiliyor ya çok kötü...
Musyas a cok üzüldüm kuzusu bir daha hastalanmaz inşallah ne oldu bebişlerimize anlamadım nazar deydi valla ...

canım biz bebek doğduğundan beri sağlık ocağına gidiyoruz... aile hekimi uygulaması var burada sağlık ocağına bağlı hemsirede dr da görevli...hemsiremiz dandık dr umuz antibiyotik tutkunu...onların yap dediğini yapmadım zaten hep arastırdım...kan ilacını idiot hemsiremiz 3 aylıkken verdi sonraki aylık kontrolde unuttu verdiğini verme dedi ardından 6 aylıkken yine ver dedi sonra ben vermek istemiyorum deyince bende hic kullanmadım dedi cocugumaDDdövermisin severmisin bu kadını...ben 2 kez verdim sonra vermedim bir daha hep pekmez verdim günde iki çay kaşıgı Maşallah kansızlığı gecti cok az kansızlık vardı cunki son kan tahlilinde normal olmustupekmez verin derim ama yinede siz bilirsiniz...d3 ise artık kullanmıyorum son 3 haftadır bıngıldağımız kapanmış cünkisengözlerimebaksanab

kızlar ben geldim :

halılarımı dün kadına yıkattım bugun yağmur var bu bana revamı kardeşim ya ((

evin heryerine halı sericem şimdi bir sürüde halı

hastalığım hala devam ediyo bi geçmedi gitti (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…