2009 Eylül Anneleri

vee bihter öldüüü yazık oldu kıza..anasıda felç olmuş çok kötü oldumm yaa..

ya ben finali çok beğenmedim açıkcası başlarda çok sıkıldım nezaman firdevs msj çekti behlüle ondan sonra biraz heyecan oldu geçmiş bölümler daha heyecanlıydı

Valla kızlar hepınız ızlemıssınız benım esegım bana dızı ızletırmı hıc:) ızlemeye basladıgımda bıhter gogsune sılahı dayamıstı:) sabahtan bu yanada ısten kalan zamanda dızımı tamamladım:)

tünaydın hanımlar .. oğlumun dünden beri sürekli ateşi çıkıyor ilaçta içmiyo dün içirdim calpol kustu sonra fitil attıl gece yine fitil verdim sabahta dolven verdim kandırarak biraz su biraz ilaç uyandı yine ateşli ateşi 38.0 artık diş demiyorum sanırım soğuk aldı kuzum babasını aradım gelicek dr gidicez.. diğer dişlerde çok az ateş olmuştu ve vücutta ateş yoktu şimdi vücuttada var dedim acaba köpek dişlerinimi çıkarıyor..

tünaydın kızlar...bende aynı yerde baktım silah göğsüne dayalıyken sonu hiç güzel olmamıştı hele behlülün saç ve sakalları beni gülmekten öldürdü o ne öyle beyazlasa anlıycamda adamın saçları iyice koyu renk olmuş finale yakıştı yaban olarakkkk DDbide adam ağlamayı beceremedi o kadar zorladıki kendini ama bihter iyi rol yaptı kabul etmek lazım sonunu izlediğimden ancak bu kadar yorum yapabildim...mmm bide matmazel amacına ulaştı en baştan yapmak istediğini yaptı artık ön koltukta yerini aldı fettan nolcakbayanssulusmile

Son düzenleme:

canım çok çok geçmiş olsun eğer ateş 38 üzerine çıkmadıysa endişelenme ates diştendir ama 38 üzerine çıkarsada mevsimsel hastalık olabilir endişelenme..Allah acil şifalar versin dr sonrası haberdar et emi

ayşecim
geçmiş olsun canım... defne de 3 gün dişden ateşlenmişti. 38,8 e kadar çıkmıştı, sonra düştü. ama sen git mutlaka yine de.

kızlar annem rejime başlamıştı 2 ay önce. 1 aydır da hergün 1 saat yürüdü pazar günü hariç.
88 kilodan bugun 79 kiloya düşmüş.. yine gaza geldim. bi annem kadar olamadım ya.
ben de yeniden salıverdigim rejimime geri dönüyorum :))

annemlerin bi komşusu var. kadının ikizleri vardı 1 kız 1 erkek. 3-4 yaşındalar.
hamileydi, doğum yaptı ve yine ikizleri oldu ve ikisi de kız bu defa.
ay allah yardımcıları olsun valla iyi cesaret. normal yolla olmuş bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…