2009 Eylül Anneleri

yemek menüleriniz gercekten kabarık kızlar bizim 3 öğünümüz var.
sabah 10 gibi klahvaltı üstüne içerse annesütü
2:30 haşlanmıs sebze ve köfte
4 de annesütü yetmezse devam sütü-bazen bunu içmiyor.
7:30 da corba yada ne pişirdiysem ondan. ona özel pişiyor bızımkılerden değil. üstüne meyvasını. yemegının yanında yoğurdu
yatarkende süt.
haa tabı yerse:) genelde 2:30 öğününde sadece köftesını yıyor

yok be bircancım sıcak değil. hatta aldım kolları falan üşümüş. daha uzun seyler giyindirdim.
bu arada poyrazın trası guzel olmus gule gule uzatsın saclarını
:)

Özlemcim öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede geçer boğazındaki yaralar.
Kilosunu da lütfen takma kafana diğer arkadaşlarında dediği gibi, Doruk baştan beri iştahsız bir çocuktu belki de bünyesi öyledir fazla yemek yemeyen biri olacaktır. Süt olayına da gelince bence bırakma tamam haklısın göğüsten vermen çok zor anladığım kadarıyla bilemiyorum çünkü ben pek emzirmediğim için. Neyse bildiğin gibi ben nerdeyse 10 aydır hep sağarak veriyorum Defneye sütü, sütüm tabi ilk güne göre az ama bunun sağmakla ilgisi olduğunu sanmıyorum göğüsten emzirenlerin bile ek gıdaya geçince sütleri azalıyor, neyse Defne'ye yetiyor şimdilik çok şükür. Günde ortalama 400ml anne sütü içiyor Defne. 5. aydan sonra biberonla anne sütü içmeyi reddetti Defne. Düşünsene memenin ne olduğunu bilmiyor, biberon istemiyor (hala istemiyor). Biz ne yaptık illa içircez yaa doğuştan gelen emme refleksini kendi lehimize çevirdik bu konuda Defne uyudu mu sütü dayadık. Defne aç yattı tok kalktı garibim:)) Ama 10 ay oldu hala uykuda da olsa sağarakta olsa anne sütü içiyor yaa benim için önemli olan o. Bence sende hemen pes etme mutlaka bir çaresini bulursun Doruğa uyan.

işte tıraş olmuş oğlum

Çok yakışıklı olmuş paşa, maşallah ona. Sıhhatler olsun...

bu arada benim kuzum 10aylık olmuş

Kırkbir kere maşallah daha nice 10 aylara, 10 yıllara inşallah canım...

Günaydın Meryemcim bizde çok çektik Defne de bir aralar öyleydi canımızı çıkarıyordu çözümü nasıl bulduk , alerji damlası vererek (atopik dermatitli olduğu için) ve gece uyandığında yanımıza alarak. Bazen uyanıyor gözümü kısıp bakıyorum yüzümüze bakıp bakıp ttekrar uyuyor yanında olmamız sanırım ona güven veriyor.

günaydın kızlar size bir sorum var bana yardımcı olursanız sevinirim. benim 9 yada 10 günlük rapor almam lazım ssklıyım belediyede sözleşmeli çalışıyorum sağlık ocağından alınan raporlar geçersiz denildi devlet hastanelerinden hiç kimseyi bulamıyorum.çok çaresiz kaldım özel hastaneden birkaç yer var ama bana özelden alınan rapor geçersiz olabilir diyorlar kimse net bişi bilmiyor varmı böleyle bişi bilen varsa yardımcı olurmusunuz

benım esegın alarjısıde yok be dilek. anlamadım yanı 2 gundur bu var. dun sabah 6:30 da uyanmıstı. bugun gece uyumadı. bıde uyuttum 1 saat sonra odaya gırdım adam yatagında oturuyor:)

yok istemiyo emeklemeyi yürütece tutunup yürüyo koltuğa yaslanıp ayakta duruyo yere yatırınca ağlıyo ne yapsam sevemedi emeklemeyi kaldırmıyo poposunu kesinlikle

Halimize binlerce kez şükür. Boşverin 1-2 ay kilo almasın , boşverin anne sütü içmesin, boşverin grip gibi küçük hastalıklar atlatsın, boşverin düşsün bir yerini acıtıp ağlasın, bunlar hepimizin başına gelen şeyler rabbim daha büyük dertler vermesin alttaki linkte bulunan bir annenin yaşadıkları gibi...

Bir annenin aresizlii - Aye ARAL - Hrriyet

Bende o şekilde biliyorum canım bazen özel hastaneden alınan raporlarda sorunlar çıkarabiliyorlar. Sen niçin rapor alacaksın ki?

benım esegın alarjısıde yok be dilek. anlamadım yanı 2 gundur bu var. dun sabah 6:30 da uyanmıstı. bugun gece uyumadı. bıde uyuttum 1 saat sonra odaya gırdım adam yatagında oturuyor:)

Siz odasını ayırmışsınız galiba di mi? Yakın zamanda bende ayırmayı düşünüyorum bakalım o zaman bizi kimbilir nasıl geceler bekliyor olacak. Ne desem ki bu haylazların bir günü diğerine uymuyor yakın zamanda düzelir inş.

herkese kocaman merhabalaaarrrr :teytey: :teytey:
kızlar REYYAN YÜRÜYOOORRR :teytey: :teytey::teytey:
ay resmen yürüyor cadı, daha önce karşısında durunca geliyordu, biraz da heyecanlanıyordu, dün kendi kendine biz sohbet ederken bayağı düzgün adımlarla gitmeye başladı resmeenn :teytey:

dilek tam mesajı yazarken linkini gördüm şimdi okuyorum... yorumu sonra yazıcam...

yok dilek ayırmadım yanımda yatagı. ama kendı yatagıma aldım artık durmayınca

Anladım canım önceden atıp tutardım yanımda yatırmam asla diye ama durmayınca öyle bir güzel yatırıyorsun ki şimdi ise her gece bizle. Aslında çok ta dert etmiyorum kaç yıl yatar ki bizimle biz süre sonra zeten kendi ister kendi yatağında yatmayı şimdi böyle istiyor böyle olsun bizimde çok hoşumuza gidiyor eşimle aramızda yatması:)

Maşallah yaaa erkenden yürümeye başlamış kuzu daha Defen ancak 10 sn kadar desteksiz ayakta durabiliyor adım falan yok muhtemelen yaşını karşılıcak.

boğazımda bişeylere düğümlendi...
elimden bişey gelse keşke ama ben de şu an öyle kötü haldeyim ki..
ama mutlaka edebileceğim zaman -ki tahminimce uzun sürmeyecek- mutlaka bişeyler yapmaya çalışacağım...

dilekcim kız kardeşim şu an 8 yaşında.. tekne kazıntısı yani :roflol:
babam onu ayrı yatırmaya izin vermiyordu, "ben ona doyamayacağım" diyordu içine doğmş gibi...
3 yaşını doldurdu ve babamla annem zorla yanlarında yatırmak istiyorlardı :roflol: odasını ve yatağını istiyordu :)))
ben asla ama asla şu an ayırmam, ayıramam...
kokusu burnumda uyumak öyle mükemmel ki :))
zaten tüm gün evdeyim gece de erken yatabiliyoruz onun için zorlamama da gerek kalmıyor ki azıcık ayırmaya çalışsam sabaha kadar meme olayı başlıyor..
bu yanımda yatmasından daha büyük felaket valla -tatlicadiarzu-

Offf ya fotoğraf makinesi almak istiyorum ama şu ara maddi durumumuzda hiç iyi değil aslında fotoğraf makinemiz var ama ben ortalama 1500-2000TL olan foto mak. almak istiyorum. Eşim anneler gününde pırlanta almıştı ahha ahh diyorum şimdi keşke önceden yönlendirseydim ona verdiği parayı bana makine alsaydı sonra setim var evlenirken alınan hiç takmıyorum ben pek takı takmayı seven biri değilim en küçük dar boğazda hemen satalım derim eşime o da, olur mu hiç sende hiç mi hatırası yok der. Şimdi şeytan diyor sat onu:))) Eşimde şey diyor her gün kumbaraya 2TL atsan 2,5 yıl sonra alırsın diyor:))) Off yaa rüyama bile girmiş dün gece. Böyle bir evdeyiz ben odadayım koridorda rüzgarla paralar uçuşuyor hemen koşup kapıyorum saklıyorum içimden de oohhh bu paralarla makinenin yarı parasını topladım bile diyorum sonra bir adam geliyor işte benim paralarım vardı rüzgarla elimden uçtu gördün mi diyor yok deyip yalan söylüyorum allahım bilinçaltıma ne kadar işlemiş para biriktirme mevzu rüyamda bile bana hırsızlık yaptırıyor:)) Bu gidişle yarın gece merkez bankasını da soyabilirim:))) hehehe

sorma dilekcim çok acelesi avr hemen yürüyüp bi iş bulup çalışması lazım -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:
kurtlu diyorum da gülüyorlar işte :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…