günaydın yürütecimiz kırıldı
Valla canım ne yokki! Detayına girmeden özetlersem hatta daha önceden de bahsetmiştim ama sık giremiyorum oğluşum ultra iştahsızdı birde üstüne 40 derece ateş hasta oldu. Boğazında virüslerin neden olduğu yaralar varmış. Sadece meme ve sıvı devam maması başka hiçbirşey istemiyor. Zaten gecen ay 80 gr almış. Boyuda uzamamış. Bu ayda mızmız cız cız .... Neyse Doruk sürekli meme ıssırıyordu ama geçen öyle bir ıssırdıki neredeyse koparacak. Ben tekrar yapmaz diye verdim tekrar yine aynı. Üç kere denedim 1 saat ağladım ve neticede emzirmeyi bırakma kararı aldım. Sağıp gittiği yere kadar vereceğim ama bu seferde biberonla anne sütü almak istemiyor bir alıyor bi almıyor ne yapcam bilmem???
işte tıraş olmuş oğlum
bu arada benim kuzum 10aylık olmuş
günaydın kızlar. uykusuz yorgun ve bitkinim. ne oluyor cocuguma anlamadım. uyutuyorum yataga koyuyorum saga sola don yuzustu don olmadı emeklemeye basla kalkuykusunu kaçırıyor beni perişan etti. 2:30 da yatagıma aldım uyanmadan kıpırdandıkca pışpışladım öyle uyuduk anca
günaydın kızlar size bir sorum var bana yardımcı olursanız sevinirim. benim 9 yada 10 günlük rapor almam lazım ssklıyım belediyede sözleşmeli çalışıyorum sağlık ocağından alınan raporlar geçersiz denildi devlet hastanelerinden hiç kimseyi bulamıyorum.çok çaresiz kaldım özel hastaneden birkaç yer var ama bana özelden alınan rapor geçersiz olabilir diyorlar kimse net bişi bilmiyor varmı böleyle bişi bilen varsa yardımcı olurmusunuz
benım esegın alarjısıde yok be dilek. anlamadım yanı 2 gundur bu var. dun sabah 6:30 da uyanmıstı. bugun gece uyumadı. bıde uyuttum 1 saat sonra odaya gırdım adam yatagında oturuyor:)
yok dilek ayırmadım yanımda yatagı. ama kendı yatagıma aldım artık durmayınca
herkese kocaman merhabalaaarrrr :teytey: :teytey:
kızlar REYYAN YÜRÜYOOORRR :teytey: :teytey::teytey:
ay resmen yürüyor cadı, daha önce karşısında durunca geliyordu, biraz da heyecanlanıyordu, dün kendi kendine biz sohbet ederken bayağı düzgün adımlarla gitmeye başladı resmeenn :teytey:
dilek tam mesajı yazarken linkini gördüm şimdi okuyorum... yorumu sonra yazıcam...
Bende o şekilde biliyorum canım bazen özel hastaneden alınan raporlarda sorunlar çıkarabiliyorlar. Sen niçin rapor alacaksın ki?
ben doğum izni zamanı işten çıkarılmıştım ocakta tekrar başladım senelik sözleşmem var benim o yüzden izin hakkım yok 2 hafta idari iznim var onuda sorumluluk almamak için vermiyolar müdürüm rapor al dedi haberleri var o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?