2009 Eylül Anneleri

burcu biraz daha büyüsünler umarım yönlendirebiliriz canım biraz da olsa. evet bazı şeyler onların huyları ama bizim yetiştirmemiz de çok önemli. şuan ne desek ne yapsak ta anlamıyorlar bizi ama bir süre sonra biz de olaya dahil olabileceğiz umarım :)
meryemin dediği gibi genel bir durum bu sanırım. yeni şeyler öğrenmenin ve yapmaya çalışmanın verdiği yorgunluğun sonuçları. aman sağlıkları iyi olsun da napalım çekeceğiz.

bende ayni fikirdeyim her sinirlendigimde Allahin gucune gidecek diye korkuyorum cok sukur saglikli bebislerimiz var elbet guc bi gun bizim elimize gececcek

hoşbuldum canım sağol
evet tatil güzeldi ve bitti
seneye yazın hayallerini şimdiden kurmaya başladım bile :)

geçmişe bakmaya çalışıyorum bir yandan
meryem çok geçmiş olsun
atlatmışsınız bile maşallah
Allah bi daha göstermesin
sağlıklar hep yerinde olsun inşallah
aylık kontrolleri dışında dr yüzü göstermesin

tuba sana da geçmiş olsun
dr a gitmişsin hayırlı haberlerle dön

bende ayni fikirdeyim her sinirlendigimde Allahin gucune gidecek diye korkuyorum cok sukur saglikli bebislerimiz var elbet guc bi gun bizim elimize gececcek

ben de hep sakin yaklaştım ali efeye ama bu ara sabrımın sınırları baya zorlandığından arada kızıyorum falan sonra kendimle savaşıyorum neden kızdın diye. onlar bilinçli yapmıyor ki bunu.

hg ayşe

kızlaaaaarr selamlarrr nasılız bakalım varmı geçmiş özeti geçicek bir gönül dostu :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…