biraz daha oturursam dr.a gecikicem. optum sizi......
burcu biraz daha büyüsünler umarım yönlendirebiliriz canım biraz da olsa. evet bazı şeyler onların huyları ama bizim yetiştirmemiz de çok önemli. şuan ne desek ne yapsak ta anlamıyorlar bizi ama bir süre sonra biz de olaya dahil olabileceğiz umarım :)
meryemin dediği gibi genel bir durum bu sanırım. yeni şeyler öğrenmenin ve yapmaya çalışmanın verdiği yorgunluğun sonuçları. aman sağlıkları iyi olsun da napalım çekeceğiz.
ne güzell ya bende tatil istiyorum ama çok zor bu sene
slm arkadaşlar uzun süredir giremedim doğru düzgün sınavdı umre hazırlığıydı (annemler ve kayınvalidemler için) giremedim... herkesler iyidir inşlh meryemcim boğaz çok bela bişey canım akifeymen de geçirdi mahvoldu çocuk tam 4 gün ateşlenmiştik... oyy ... çok kötüydü.. sizede çok geçmiş olsun..
tubacım umarım ters bişey yoktur canım..öpelimde geçsin..:))
eylülcümm hg canım resimlerinize baktımm çok güzel geçmiş tatiliniz belli..
bircancım sen nasılsın..
bende ayni fikirdeyim her sinirlendigimde Allahin gucune gidecek diye korkuyorum cok sukur saglikli bebislerimiz var elbet guc bi gun bizim elimize gececcek
biraz daha oturursam dr.a gecikicem. optum sizi......
slm arkadaşlar uzun süredir giremedim doğru düzgün sınavdı umre hazırlığıydı (annemler ve kayınvalidemler için) giremedim... herkesler iyidir inşlh meryemcim boğaz çok bela bişey canım akifeymen de geçirdi mahvoldu çocuk tam 4 gün ateşlenmiştik... oyy ... çok kötüydü.. sizede çok geçmiş olsun..
tubacım umarım ters bişey yoktur canım..öpelimde geçsin..:))
eylülcümm hg canım resimlerinize baktımm çok güzel geçmiş tatiliniz belli..
bircancım sen nasılsın..
sağol eylül aminn diyorum.. hoşgeldin. tatil zaten kuzulara yarıyor bize değil:)
merhaba kızlar...EYLÜL hg tatlım tatilden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?