Tatlım ya kıyamam sana inşallah ciddi bişiy yoktur. Bu arada Maşallah Defne Kuzuya yemiyor ama kilosu gayet iyi bence endişe etme tatlım. bizimki 3 ayda 650 gram aldı sadece.
Tuba maşallah defne uzun boylu olacak galıba yada o normal benım oglan kısa boylu:) bızde 74 cm olmusuz.
hg burcu japonyadamısın kocaelindemi...
günaydın hatunlar. berbat bir gece geçirdik. aliefe 12 ye geliyordu zorla uyuttuk. çırım çırım ağlıyordu. battaniyede salladık ta uyudu. bütün gece ağlayarak uyandı kucağımda uyumak istedi. yatağına bırakınca hemen uyandı falan. sabah ta çok huysuzdu. sürekli mızmız ağlak bir çocuk oldu çıktı ya. doğru düzgün yemiyor da. bir gün mıçsa 2 gün rötar yapıyo sancı çekiyo. babamlar da bugün dönüyor. of psikolojime kamyon çarpmış gibiyim yaaaaa
burcu ben de bilmiyom canım. eline verdiğim oyuncakları sinirle yere bir atışı var görmen lazım. en sinir olduğum çocuk tipi olacak diye korkuyom walla.
tubacım benim de dizlerde sıkıntı oldu birkaç defa. babam, vücutta kalsiyum vs eksildiğinden güçsüz kalmıştır kemikler alarm veriyordur demişti canım.
slm arkadaşlar uzun süredir giremedim doğru düzgün sınavdı umre hazırlığıydı (annemler ve kayınvalidemler için) giremedim... herkesler iyidir inşlh meryemcim boğaz çok bela bişey canım akifeymen de geçirdi mahvoldu çocuk tam 4 gün ateşlenmiştik... oyy ... çok kötüydü.. sizede çok geçmiş olsun..
tubacım umarım ters bişey yoktur canım..öpelimde geçsin..:))
eylülcümm hg canım resimlerinize baktımm çok güzel geçmiş tatiliniz belli..
bircancım sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?