tubaaaaaaaaaaaa seni tıkıciiim o bavula yettin gari be tatil tatil... hayır giden var gidemeyen var. kayışı sıyıran var dimi yani.... :))))
aslnda varya annelerimiz falan gelse bebişlere baksalar biz şöyle bir senle arz-ı endam etsek türkbüküne..geceleri mavi de müzik dinleyip gündüzleri bodrumun paparazi olması pek muhtamel beachlerinde keyiflensek..
ayy kızlar ne var bebelerle gezın valla ben nereye oğlkum oraya kol çantam benım:)
selamın hellooooo
ben geldimmmmmm
beni merak eden etmeyen arkidişlerim sagolun :))
ayagımın bir filmini çektiler. şükür bi halt yok ama farkında olmadan bir incinme söz konusu.
buz kompresi ve 2 tane pomad verdi..onları kullanıcam. bu arada yürüyüş yasak dedi.
arada yürüyordum, şimdi ona da ara verdim..off offfffff
geçmişi okudum, gamze gelmiş, çenesi düşmüş yine(bu hareketi çok sevdim) :roflol: .. sayesinde acık geyik yapılmış :))))))))))))
sevgili saliha inan ben de aynı durumdayım..ücretsiz izin aldım düşün ...bebeğimi yalnız büyütüyrm.kocamda gece geç geliyr hele bu aralar pazar günü de dolu..yani bazen şöyle ne bileyim insan sitres atmak falan istiyor..evim yola yakın ve sabahların bir köründe eğlenceden dönen insancıkların sesini duyuyrm..
kzılar ofistekiler her ay diyete baslıyorlar ve ben bozuyorum:) dun dıyete başlandı.öğlen ton balıgı yedıler ben normalde çok sevmem ama bunlar dıyete baslayınca canım magnum ıstıyor:) ahh magnum vah magnum dedım şimdi hepimiz yiycez:) yiyorlar sonrada çok kötüsün diyorlar:)
allahım bavul hazırlıyorum, koy koy bitmiyor. kıçımdan ter aktı. şimdi bayıliciimmm(
tubaaaaaaaaaaaa seni tıkıciiim o bavula yettin gari be tatil tatil... hayır giden var gidemeyen var. kayışı sıyıran var dimi yani.... :))))
ya aynen işte. ağzına bişiler atıyor bizimki de. ben de diken üstündeyim. bi de yeni adetimiz halıları mıncıklayıp tüy çıkarmaya çalışıp ağza atmak.bizimki de baharcim istedigi olmasin ya da elindekini al cildiriyor resmen kendini geri atiyor felan.
dun masada 2-3 kuruyemis bi de kayisi kurusu var
bi gordu ih ih nasil istiyor
verdim kayisiyi eline hapur hupur yalamaya koparmaya calisiyor sonra hepsini agzina atti
ee odum patladi tabi bogazina takilacak diye agzina parmagimi soktum cikartmaya calisyorum o da benim parmagimi isiriyor alamayayim diye
sonra bi sekilde cikardim nasil agliyor anlatamam
parcalayipveriyorum onu da almiyor
bi kez istedigi olmadi ya gozu gormez daha oyle soyliim versen de almiyor
ayyyy aynı fikirdeyiz meryem ilginç :)))) yeşilköy, kadıköy, ortaköy fark etmez... yeterki siz olun be yaYaa ebru manyaksın yere koycakmıs otlasın:) bence fırsat varken acık havada bulusalım kısın ev bulusmaları olsun. Ben bu sefer avrupa yası yesılkoy röne park öneriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?