2009 Eylül Anneleri

offf aynen yaaa
6 da kalkiyor 8 de tekrar uyuyor olan bana oluyor tabi
ben zaten 12-1 den once uyuyamiyorum bi de sabah 6 da kalkinca cinler tepemde oluyor
hani o uyudugum uykuyu tam uyusam neyse de onu da 3 kez boluyo zaten

acaba sicak diye mi uyuyamiyor bizim ki
ses olmasin diye odasinin kapisini kapatiyorum
camini da acamiyorum disardan ses geliyor diye
cocuk resmen bugulama oluyor oda da

ali efe bizim odada canım ama yatağa hiç almadım onu. alıştırmadım zaten ben de eşim de uyuyamayız herhalde o bizimle yatarken. incitiriz korkusuyla. biraz daha büyüsün sarılıp uyurum diyorum.
ha buna rağmen evet sinirli hırçın ve inatçı kendisi. sıkıysa elindekini al nasıl tepkiler veriyor anlatamam.

tubacim super olur yaaa
biz 30 temmuz 3 agustos arasi ordayiz insallah uyarda hep beraber bi bodrum bulusmasi yapariz
zaten burdaki son istanbul bulusmasina katilamadim icimde kaldi

ya yok mu baharim bi bulusma daha ayarlasak ya benim psikopat oglum size dunyayi dar etsin

tubaaaaaaaaaaaa seni tıkıciiim o bavula yettin gari be tatil tatil... hayır giden var gidemeyen var. kayışı sıyıran var dimi yani.... :))))

ebrucum 16-26 sı arası erzurumda TATİLDE olacağımdan ramazan girişi bi buluşma patlatalım diyorum ben. ağustosun ilk haftası falan mesela.

bu çocukların hepsi cadılaştı.. biraz daha büyüsünler. ondan sonraki buluşmaları düşünemiyorum. kim kime ne geçirirse artık :))

bizimki de baharcim istedigi olmasin ya da elindekini al cildiriyor resmen kendini geri atiyor felan.
dun masada 2-3 kuruyemis bi de kayisi kurusu var
bi gordu ih ih nasil istiyor
verdim kayisiyi eline hapur hupur yalamaya koparmaya calisiyor sonra hepsini agzina atti
ee odum patladi tabi bogazina takilacak diye agzina parmagimi soktum cikartmaya calisyorum o da benim parmagimi isiriyor alamayayim diye
sonra bi sekilde cikardim nasil agliyor anlatamam
parcalayipveriyorum onu da almiyor
bi kez istedigi olmadi ya gozu gormez daha oyle soyliim versen de almiyor

Yaa ebru manyaksın yere koycakmıs otlasın:) bence fırsat varken acık havada bulusalım kısın ev bulusmaları olsun. Ben bu sefer avrupa yası yesılkoy röne park öneriyorum

aslnda varya annelerimiz falan gelse bebişlere baksalar biz şöyle bir senle arz-ı endam etsek türkbüküne..geceleri mavi de müzik dinleyip gündüzleri bodrumun paparazi olması pek muhtamel beachlerinde keyiflensek..

ah canım yaa öylede benim annem geldimi acaip kapris atıyo sen gezdin ben kaldım die.. gelsede öyle bişeye yanaşamam şahsen (((
ama o paparazzi olan yerlerde bu kiloyla denize gireceğimi vede camış gibi güneşleneceğim fikri bile tüylerimi havaya tikti :))))))))
şekerim sen gibi olan var olmayan var gel bence ıssız bi koy bulalım :)))))9

ayy kızlar ne var bebelerle gezın valla ben nereye oğlkum oraya kol çantam benım:)

şekerim giderizde burda dolmuşla hayat zor.. otobüs yok sadece dolmuş var taksiler desen kol gibi.... dolmuşlar alakasız yerlere gidiyo filan olmuyo yani.. e götürücek adamda yok tıkılıyosun eve....
çünkü yeri geliyo arabada bile durmuyolar bide denizde neler olur bilmiyorum :)))

geçmişi okudum, gamze gelmiş, çenesi düşmüş yine (bu hareketi çok sevdim) :roflol: .. sayesinde acık geyik yapılmış :))))))))))))

tubişim canım hoşgeldin sen gelmesen akşama doğru arıcaktım.. geçmiş olsun tatşım dikkat et kendine.. çocuklardan haldır haldır her işe yetişecez diye deliriyoruz sonrada olan bize oluyo...
işallah çabucak iyileşir sahalara döner tarihine yeni goller eklersin canııımm :)))

ayyyyyy varyaaa bende ambulans sesinden başka bişiy duymuyorum :)))
tepede olmanın cezasını böyle ödüyorum herhalde :)))

çok kötüsün herkes sen gibi kürdan değil bırak kadınceyizleri naparlarsa yapsınlar evde kocana magnum de rahat bırak tombulları :)))

allahım bavul hazırlıyorum, koy koy bitmiyor. kıçımdan ter aktı. şimdi bayıliciimmm (

nereye yine canım yaaaaa noluyo yaaaa kıskanıyom yaaaaaaa..... (((((((

tubaaaaaaaaaaaa seni tıkıciiim o bavula yettin gari be tatil tatil... hayır giden var gidemeyen var. kayışı sıyıran var dimi yani.... :))))

eweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttt :))))))))))))))

ya aynen işte. ağzına bişiler atıyor bizimki de. ben de diken üstündeyim. bi de yeni adetimiz halıları mıncıklayıp tüy çıkarmaya çalışıp ağza atmak.
Yaa ebru manyaksın yere koycakmıs otlasın:) bence fırsat varken acık havada bulusalım kısın ev bulusmaları olsun. Ben bu sefer avrupa yası yesılkoy röne park öneriyorum
ayyyy aynı fikirdeyiz meryem ilginç :)))) yeşilköy, kadıköy, ortaköy fark etmez... yeterki siz olun be ya

kızlar biz sizi bodruma beklerken ayak üstü hazırladınız bile istnbl bulşmasını kıskandım valla:))))))))))

var ebru yere sermesende otları temız valla ben sermıyorum cocugum toprak görsün azcık. ayy hemen ayarladık. bahar 26 sında gelıyor. 31 temmuzda bulusalım. ismini koyalım uzamasın :)

gamzecim hosgeldin nabersin
sizinde bulusma fotograflariniza baktim facebooktan ne guzlesiniz yaaa
hele biciriklar ucu de birbirinden guzel masallah diyorum

tubacim pardon ya gecmis olsun ben rahatsizligini atlamisim
ciddi bisey degildir umarim
benim de tirnakta batik olayi hala devam kizlar kurtulamadim gitti su dertten

tubacım daha izmire gelmeme 2 ay var canım nerdeyse. cuma günü erzurum yolcusuyum. kalabalık düğün vs derken anam ağlıcak eminim ali efenin bu haliyle. Allahım sana geliyorum yaaaa. düşündükçe daral gelii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…