2009 Eylül Anneleri

31 temmuz ebru yok sanırım. bi de benim kopan kayışı tamir etmem lazım meryem hemen attraksiyon beklemeyin walla gelirim sinerim bi köşede izlerim sizi :))

en son ebru buraya gelceğm diyordu ..ben de tuba da gelecek dedim..kalktım yemeğimi ateşe koydum geldim ki ist.bulşması paketlenmş bile...

baharım 7 sıne kadar toparlanırmısın:)

arkadaslar aa bana uzak tüh vah benım yakada olsa kesın gelırdım artık bi dahakı sefere yapmayın. herkes gelsın kalabalık bulusalım. oğlum arkadaslarını görsün

ebru bu işten en karlı sen çıkıyosun kuşum baksana gel buurda buluş git bide istanbulda buluş.. ege akdeniz buluşmasının üstüne bide marmara buluşması istersen bide güneydoğu anadolu bölgesindende bi buluşma ayarlayalım zaten başkada kimse kalmıyo ha ne dersin cicim :))))))))))))))))))))))

sagol gamzecim düşündüğün için arkadaşım..ağrımaya devam ama krem, pomad bilmem ne verdi. sürücez bakalım geçer inş. liglerin başlamasına az kaldı, sahalara dönemezsem helim fena :)))))))))

hg gamzecim..kızlar buraya gelecekti bir baktım kaşla göz arasnda hazırladlr bile bir ist. b ulşması.maşallah...

canım hoşbulduk vallaha performansına ve kaçak kat muhabbetine bayıldım bugun :)))))
çok teşekkğr ederim canım o sizin güzelliğiniz diyim ne diyim :))))
evet ah bide yakından görsen bıcırıklar harika.. kız bebek başka yaa :))
işallah erkeğide tadarız tabi ilerde bunu denedik nasılsa :))))

olurmu rusya var almanya var gamze:)

canım memleketi bitirtelimde artık sponsor bulup yollarız kendisini kim var kim yok buluştururuz :))))))))))

7 ağustosa göre hareket ediyoruz o zaman. ha meryemcim o dediğin hikaye canım eminim bir çok arkadaş aaa uzak muhabbeti yapacaktır. kalan sağlar bizimdir napalım dimi ama...

gamze atladım şekerim pardon. gümüldür ve edremit yolcusuyuz bu hafta. ona hazırlanıyorum. anam tatil mi yorgunluk mu belli değil. şimdiden yoruldum yaa

sagol gamzecim düşündüğün için arkadaşım..ağrımaya devam ama krem, pomad bilmem ne verdi. sürücez bakalım geçer inş. liglerin başlamasına az kaldı, sahalara dönemezsem helim fena :)))))))))

hadi gayret canım quantum yap iyilşecem de pozitif ol :)))))
sahalar sensiz napar :))))))
ayrıca sen girmesende defne seni kör topal demez o sahaya sokar bilgin olsun :))))

hg gamzecim..kızlar buraya gelecekti bir baktım kaşla göz arasnda hazırladlr bile bir ist. b ulşması.maşallah...

yahu bunlar böle.... sen bu demeden bunlar buluşmuş oluyolar böle sokağı seven böyle gezen eve dama girmeyen böyle sokağı seven tipler bunlar....... :roflol::roflol:
(ne biri bana kıskanç mı dedi?? kafasını başını yolarım valla iftira atmayın! :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…