yaa röne park güzerl ben çok sevıyorum denızde var otta:)
gamze atladım şekerim pardon. gümüldür ve edremit yolcusuyuz bu hafta. ona hazırlanıyorum. anam tatil mi yorgunluk mu belli değil. şimdiden yoruldum yaa
gamze kız bebek başka derken? nedir yani yarın ben gelsem izmire buluşsak benim oğlumu sevmicen demek ki...
evet yalniz bi daha ki bulusmayi demette yapalim danimarkadaydi di mi
memleket gormus oluruz hem
hoşçakal ali tunayı komacan öppppp sömüüüürrrrrrrrrrrrrrrrröpüyorum hepinizi kızlar ben kaçar:)
ever canım korkarım üniversitede felanda emecek bazen hiç yememek için direniyo istiyoki hep emsin ama dişlerde çıktı mosmor göğüslerim böle çok zor oldu yaaagamze sen baya performansli bi sekilde emziriyon di mi hala
masallah valla
benim sut bitti biter zaten ali pasa da zarla zorla emiyor
sen gitmiyonmu şikerim hayırdır ? :))))bizim eve 5 dakikaaaa :) bişeye ihtiyacınız olursa eve gelip alabilirsiniz..
ebru benim de bitti gibi sütüm. inatla sağıyorum ama yok biberonun dibi anca doluyo o kadarcık.
sağ canım sağ olsun bi damla bile olsa diren napalım bari bukadarcığını alsın..ebru benim de bitti gibi sütüm. inatla sağıyorum ama yok biberonun dibi anca doluyo o kadarcık.
yaaa olurmu yaa canım o benim yaaagamze ben anladım güzelim sen kız analarını ve kızları daha çok seviyon. öle olsun ne diyim ben büker boynumu bulurum bi oğlan anası kendime izmirden gari.
ebru tam zaman bi yaz kurban oliim.
hadi gayret canım quantum yap iyilşecem de pozitif ol :)))))
sahalar sensiz napar :))))))
ayrıca sen girmesende defne seni kör topal demez o sahaya sokar bilgin olsun :))))
yahu bunlar böle.... sen bu demeden bunlar buluşmuş oluyolar böle sokağı seven böyle gezen eve dama girmeyen böyle sokağı seven tipler bunlar....... :roflol::roflol:
(ne biri bana kıskanç mı dedi?? kafasını başını yolarım valla iftira atmayın! :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: )
sağ canım sağ olsun bi damla bile olsa diren napalım bari bukadarcığını alsın..
lactamilk diye bişiy varmış süt arttıran duydunmu?
yaaa olurmu yaa canım o benim yaaa((((
deme amaa gerçeek sanarlaar(((
hayır o değil böle iftiraya uğraya uğraya deliricem bigün alacam ellerime soda şişelerini kovalıcam seni bütün ist.da :))))))
baharcim erkek cocukta bi baska oluyo dimi yaaaaa :)
valla benim bi dene daha olsun o da erkek olsun istiyom o derece yaneeee
canım hayırdır kütük mütük :)))))baharim evlenmeden once benim kutukte izmirdeydi olabiliyom mu ben istediginden
heç yani. erkek gibisi var mı beah. peh peh... paşa onlar paşa...baharcim erkek cocukta bi baska oluyo dimi yaaaaa :)
valla benim bi dene daha olsun o da erkek olsun istiyom o derece yaneeee
oldu bile. ahanda gazme hanım şinci napceniz bakalım ben buldum izmirli erkek annesi kendime.baharim evlenmeden once benim kutukte izmirdeydi olabiliyom mu ben istediginden
canım maaşı humanaya yatırmış biri olarak diyorum ki gidecekse gidiyor. çocuk emmezse pompayla aşk uzun sürmüyor.
beni kendi silahımla vurcen demek ha. kaydirigubbakcemile3
kızım kim ciddiye alacak ya. en fazla aaaaa deliler kavgaya tutuşmuş derler sempatiksalakcinni
yaa varyaaa kalbime ağrılar sokt bu çocuk...
bi baktım ağzı burnu mosmor dudakları ağzı heryeri...
öldüm korkudan..... bişi oldu ağlamadıda filan diyorum ellerim titriyo...
sonra bakıyorum ki mor soğanın kabuğu yenmiş...
inanın ömrümden ömür gitti kalp , iç kanama bilmemne neler yazdım o bikaç saniyede anlatamam.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?