heç yani. erkek gibisi var mı beah. peh peh... paşa onlar paşa...
oldu bile. ahanda gazme hanım şinci napceniz bakalım ben buldum izmirli erkek annesi kendime.
bizi kimsenin ciddiye almadığı yalandan kavgamızda ayşenin kaçıp gitmesinden belliydi bacım. ya da iki manyağın arasına girmeye cesaret edemedi arkadaş :))))hahahahahaaa hakket yaa ayrmazlar bile bizi ciddiye alıp anacım ağız tadıyla kavgadamı edemicez ben kalıcammı şimdi elimde sodalarla akibetim nolucak yaa :))))
allahıııııımm dibek dövücünün hınk deyicileri şunlara bak yaaaaaaaaaa :)))))))))))
ozaman bende izmir buluşmasında size belizi bööle karşıdan sevdiririm ama nezaman kaka yapar atarım kucağınızaaa :)))))))))))))))
sen şimdi böle dersin sonra gelip halis mulis izmir kızını görünce anasınada dayanamassın kızınadaa :))))))))))) ben biliyorum o sodalı sapığın içinde yumuşacık kedi gibi biri yatıyo :)))))
bizi kimsenin ciddiye almadığı yalandan kavgamızda ayşenin kaçıp gitmesinden belliydi bacım. ya da iki manyağın arasına girmeye cesaret edemedi arkadaş :))))
ay onun dötünü yerim ben ya... kız walla gelsin şu remazannn tatili de göreyim hepiciğinizi be ya.
haydin kaçtım gari...
geçmiş olsun canım sana ...inan seni çok iyi anlyrum..bir kere baktım ağznda kırmızı kan gibi dudaklrnda öyle...titredim ben de bir kere ketçapmş...
yok ya tarihe bakmamisim dun gorunmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?