burcu biliyomusun ben senin kullanıcı adına bakınca ismin sanki "biricik masal" gibi geliyo kaydirigubbakcemile3
günaydın eylülcüm nasılsın...tatil sonrası adapte olabildin mi...
:aşağıdakiler niye yazmıyrsunuz ...geçmişe bakıyrsunuz desem o da yok ki ....lmaz:beni burda yalnız bırakıyrsunuz bir başımamafoldumben
günaydın esin
yok ya adapte olamadım ama tatille pek ilgisi yok
tatil dönüşü çalıştığım birimi değiştirmişler
orayı öğrendin şimdi de burda çalış falan dediler
salıdan beri suratım beş karış iş miş yapmadan geziniyorum ortalıkta
kovsalar da tazminat verseler bari
burcu biliyomusun ben senin kullanıcı adına bakınca ismin sanki "biricik masal" gibi geliyo kaydirigubbakcemile3
ama ben vardım :çok üzgünüm:
canım ya ...gerçekten üzüldüm inan...ama niye sana önceden söylememişler ya..itiraz durumu falan mümkün değil miki acaba..yeni biriminin eskisine nazaran dezavantjı nedir hani belki paylşmak istersin..gerçi ortam ,alışılmışlığn değişikliği herhalükarda zordur ama...
canım eylülcüm ya inan kucağımda kaka yapmış kokan bır oğlan....anca yazabiliyrm ki sen msj çekmşsinopuyorumnanaktan
uzun zamandır senle denk gelemedik ya özledim seni..tatile nereye gittin..ya bodruma gelen yok mu hiç..
yok canım ya alınganlık yapmadım laf olsun diye söledim işte :)
birim değiştirmeye gelince...
ben gitmeden ufaktan bi çıtlattılar ama ben özellikle rica ettim böyle bişey yapmayın ben orda çalışmak istemiyorum dedim
bi dezavantajı yok aslında
sadece iş farklı yani ben hep detay çizerdim şimdi daha genel bi birime geçtim ve bu işi yapmayı hiççç istemiyorum
asıl kırıcı olan istemediğimi bildikleri halde inadına yapmaları
itiraz ederim ama bi işe yaramaz ki
şimdi başka iş bakıcam bulursam çıkıcam burdan
ama iş bulmadan basıp gitme lüksüm yok malesef maddi olarak
yoksa şimdi kızımla evde oynuyor olurdum aaahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?