2009 Eylül Anneleri

günaydın eylülcüm nasılsın...tatil sonrası adapte olabildin mi...

günaydın esin
yok ya adapte olamadım ama tatille pek ilgisi yok
tatil dönüşü çalıştığım birimi değiştirmişler
orayı öğrendin şimdi de burda çalış falan dediler
salıdan beri suratım beş karış iş miş yapmadan geziniyorum ortalıkta
kovsalar da tazminat verseler bari

:aşağıdakiler niye yazmıyrsunuz ...geçmişe bakıyrsunuz desem o da yok ki ....lmaz:beni burda yalnız bırakıyrsunuz bir başımamafoldumben

selam kızlar sitenin normaledöndüğü haberini okuyunca faceden bi gelip bakim dedim. ne kötüydü gerçektende dün ya :)

canım ya ...gerçekten üzüldüm inan...ama niye sana önceden söylememişler ya..itiraz durumu falan mümkün değil miki acaba..yeni biriminin eskisine nazaran dezavantjı nedir hani belki paylşmak istersin..gerçi ortam ,alışılmışlığn değişikliği herhalükarda zordur ama...

aslinda adimin ve soyadimin harfleri baska biseyi aklimda tutamiyorum hep bunu kullaniyorum
Eylul nasi sana haber vermeden bolum degistirirler olmazki ama

canım eylülcüm ya inan kucağımda kaka yapmış kokan bır oğlan....anca yazabiliyrm ki sen msj çekmşsinopuyorumnanaktan

yok canım ya alınganlık yapmadım laf olsun diye söledim işte :)

birim değiştirmeye gelince...
ben gitmeden ufaktan bi çıtlattılar ama ben özellikle rica ettim böyle bişey yapmayın ben orda çalışmak istemiyorum dedim
bi dezavantajı yok aslında
sadece iş farklı yani ben hep detay çizerdim şimdi daha genel bi birime geçtim ve bu işi yapmayı hiççç istemiyorum
asıl kırıcı olan istemediğimi bildikleri halde inadına yapmaları
itiraz ederim ama bi işe yaramaz ki
şimdi başka iş bakıcam bulursam çıkıcam burdan
ama iş bulmadan basıp gitme lüksüm yok malesef maddi olarak
yoksa şimdi kızımla evde oynuyor olurdum aaahh ahh

canım ya inşallah bulursun..iş öyle önemliki tüm yaşamımız oluyor..orda mutsuzsak evde de mutsuzuz.ben aralık 15 den sonra ilk defa bugün maaş aldım....2 aylık yatırmşlar...çünkü hzrn aynda giriş yapmştm..ama bugun yattı şimdi gördüm..o bile 7 ay boyunca anladmki beni mutlu etti.. d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…