• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ємєℓ;10241451 .!.:
canım benim gecen hafta dogum iznim bitti benim okula gidip bir gun basladım ve ertesi gun icin 20 gunluk rapor aldım dogum doktorumdan...sagolsun rapor islerimi halletcek benim bu bitince tekrar veririm dedi.......

eee hep öle rapormu alcen sorun olmıcakmı? YARI YIL TATİLİNE KADARMI BÖLE İDARE EDİCEN Kİ? amma sor sordum yaaa

buda ailecek resmimiz babası bakıyoda fırsat buldum
canımmm coktatlı bir bebekkk ayy dudaklarıı falan aynı sen:)
bu ilk hastalığı, ağlarken sesini duyuramıyorya sinir oluyo
az çıkıyo sesi, çatal çatal
gülücük atmıyo annesine :((
biran önce düzelsinde eskisi gibi gülsün annesine, gülüşünü özledim kızımın
eslemcim cok gecmiş olsunnn.... gecicek annesiii gülücüklerle bakıcak yine sanaa
bahar kestirdin mi saçlarını....

benimki elini dondurma yalar gibi emiyo ya... açmı diye üzülüyordum, meme veriyordum hemen, bu sefer de kusuyodu. ilk başları açlıktan sanıyordum ama meğer değilmiş, keyfinden miş...

ay benimkii yumrugunu agzına sokmaya calısıyoo öbür eliylede arkadann destek veriyooo görendee 1 aydır ac sanır heee

selam ben ekim annesiyim.doğumdan sonra kadınların içtiği demir hapını kaç ay kullanmak gerekir acaba.ve ismi önemlimi.doktor brşey söylemedi.yardım ederseniz sevinirim.bu arada hasta olan bebişlere ve annelere geçmiş olsun

selam ben ekim annesiyim.doğumdan sonra kadınların içtiği demir hapını kaç ay kullanmak gerekir acaba.ve ismi önemlimi.doktor brşey söylemedi.yardım ederseniz sevinirim.bu arada hasta olan bebişlere ve annelere geçmiş olsun

doktorum bana 3 kutu yazmıştı. 3 ay kullanıma yetcek sayıdaydı.Çiğneme tabletiydi.Tadını hiç sevmiyorum :(

kızlar yardım ne olur.... sabah kalktığımda sol göğüsüm kocaman ve taş gibiydi süt biriktiğini tahmin ederik öğleye kadar 3 sefer soldan emzirdim kızımı hafif bi rahatlama oldu ama göğüsümün solunu ellediğimde yumurta gibi şişlik hissediom çok acıo duş alamıom eşim gelmeden giremem ne önerirsiniz :(

kızlar yardım ne olur.... sabah kalktığımda sol göğüsüm kocaman ve taş gibiydi süt biriktiğini tahmin ederik öğleye kadar 3 sefer soldan emzirdim kızımı hafif bi rahatlama oldu ama göğüsümün solunu ellediğimde yumurta gibi şişlik hissediom çok acıo duş alamıom eşim gelmeden giremem ne önerirsiniz :(

makinan varsa sağ bence bebek tam boşaltamamıştır benim oğlan hasta olduğundan iştahsız emmiyor fazla.Bu sabah benim de öyleydi sağdım şimdi rahatım

Bir havluyu ıslatıp gögsüne kompres yapabilirsin ya da gögsünü eline alıp ya da o bölgeye dokunarak masaj yapabilirsin bende işe yarıyor. inş işine yarar.

pompam yok ne yazıkki el pompasınada gelmio hiç bişi... elle masaj kabus gibi dokununca bile acıo şimdi gene soldan emzirdim ama durum aynı
fairblue havlu sıcak suylamı ıslatılcak? petek üstünde ısıtıp koysam olmasss mı ?

pompam yok ne yazıkki el pompasınada gelmio hiç bişi... elle masaj kabus gibi dokununca bile acıo şimdi gene soldan emzirdim ama durum aynı
fairblue havlu sıcak suylamı ıslatılcak? petek üstünde ısıtıp koysam olmasss mı ?

canım sıcak su ile ıslatıp kompres yapmalısın. Bir taraftanda elinle sağ göğsünü yoksa çok ateşlenirsin allah korusun

cnm el pompasına gelmiyosa o zaman sütünmü azki...benim el pompasına gelmiyo hiç toplasan 20 cc iki gögüs...normalde nasıldır sütün çokmu:ecrin_bebek:
havluyu ütüle sıcacık olunca koy.

yani sütümün miktarını hiç bilemiyorum kızım doğduğunda sarılık yüzünden pompa kullanmıştık o zaman normaldi. şimdide sadece anne sütü veriom kilomuz yerinde.. sorun el pompasında die düşünüyorum hava alıo gibi eczacı iade de almadı elimde kaldı öle.. bi posta daha verdim daha iyi durum şuan birazdan ısıtayım havluyu ben. gece yatmadan sıcak bi duş aldım kızımda 5 saat aralıksız uyudu normalde geceleri sık kalkıodu ondan biriktiğini düşünüyorum olablirmi ki acep ?

yani sütümün miktarını hiç bilemiyorum kızım doğduğunda sarılık yüzünden pompa kullanmıştık o zaman normaldi. şimdide sadece anne sütü veriom kilomuz yerinde.. sorun el pompasında die düşünüyorum hava alıo gibi eczacı iade de almadı elimde kaldı öle.. bi posta daha verdim daha iyi durum şuan birazdan ısıtayım havluyu ben. gece yatmadan sıcak bi duş aldım kızımda 5 saat aralıksız uyudu normalde geceleri sık kalkıodu ondan biriktiğini düşünüyorum olablirmi ki acep ?

canım çok geçmiş olsun kesin ondan olmuştur. sıcak havlu rahatlatır umarım.

Back
X