• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ayy ben geldim.. çok yoruldum çok..eşim hasta iki gündür.. her iş bana kaldı evi topladım, kızımı yıkadım yatırdım, yarın için börek yaptım, duşumu aldım geldim.. tabi ben gelene kadar herkes gitmiş.. gündüz miniğim izin vermiyo girmeye açıyom öyle kalıyo..geçmişe bir göz atayım ..

maşallah. Eşinize geçmiş olsun.Benimde eşim rahatsızdı çok zor oluyor tek başına çocuğa bakmak. Allah kolaylık versin

selam kızlar yarın akşam bandırmaya gidiyoruz. yarın toparlanırken giremeyebilirim. hepinize iyi bayramlarr.

evet yoruldum hakkaten.. tek başına zor oluyo.. hele birde benim minik iyice kucağa alıştı.. bütün gün kucakta geziyoz, pencereden dışarı izliyoz..eşim çabucak iyleşsede bende dinlansem azcık..

kızlar eskiden sabahın köründe başlar akşam yemek saatine kadar konuşurduk.. şimdi vampirellalar gibi gece yarıları fırsat buldukça giriyoruz..... ne hallere getirdi bizi minik minik bebeciklerimiz yaa :)))

off kızlar yaa dünya kadar ütüm var ve 5 parça ütüden sonra ütüm bozuldu... ağlamak istiyorum ağlamak ve köpeklerr gibi ulumaaaaaakkkkkkk..... :((((((((((((((

Günaydınnnnnnnn kızlarrrr. Ne güzel yarın bayram ya çocuklar gibi şenim valla :)))))) Herkes iyidir inş.

Meryemcim iyi yolcluklar cnm. sanada iyi bayramlar.

günaydın herkese hayırlı ve güsel bi gün olsun :))
dünkü göğüs şişliğimden çok korktum inmeyince gece inanılmaz panik oldum dr. gitmeye karar verdim ama şükür bu sabah durum gayet iiydi.. teşekkür ederim kızlar bilgilendirmeniz için opuyorumnanaktan

bayram hazırlıkları başladımı ? ben daha kaşımı aldırmaya bile fırsat bulamadım hoş bi yere çıkmıcaz ama ya gelen olursa :(

Ben dün kaşımı gözümü yoldurdum kaydirigubbakcemile3 şimdide büyük temizliğe girişiyorum kızlar. dip köşe bucak heryeri temizlicem. Bakalım artık geceyarısı biter heralde :) Allahtan annem gelecekte kıza bakacak yoksa mümkün değil yapamam. Hadi bana eyvallah kızlar öpüyorum sizi işler beni beklerrrrrrrr kaydirigubbakcemile4

Ben dün kaşımı gözümü yoldurdum kaydirigubbakcemile3 şimdide büyük temizliğe girişiyorum kızlar. dip köşe bucak heryeri temizlicem. Bakalım artık geceyarısı biter heralde :) Allahtan annem gelecekte kıza bakacak yoksa mümkün değil yapamam. Hadi bana eyvallah kızlar öpüyorum sizi işler beni beklerrrrrrrr kaydirigubbakcemile4

ohh allah c.c kolaylık versin canım bende eşime yalvardım erken gelde temizlik yapim die ama bakalım. şimdi kayınvalidemi arıom mumla normalde arefe gününden orda kalırdık bayram namazından sonra bayram yemeği yer dolaşmaya çıkardık şimdi kendisi hacda olduğundan bu bayram yemeği kendi evimizdeyiz ee temizlik yanında bide yemek yapmak lazım

günaydın ayol ben gelene kadar herkes gitmiş. ben bugün de çalışıyorum :( yarım gün tabi ama günün kalanında ev işlerini temizliği nasıl halletcem bilmiyorum ki ev dandini uzuuuuun süredir dip temel temizlik yapılmadı. camlardan dışarıyı görmek pek mümkün olmıcaktı bu gidişle :)))) dün oğluşum sanki annesinin üzüldüğünü anlamış gibi biberonu hiç almamış sürekli beni emdi. babanem fisher price dan anakucağını almıştı oğluma onu kullanmaya başladık süper işimize yaradı hemencecik uyuyor içinde çok ta rahatladık walla. dün gittim kestirdim saçlarımı ama istediğim gibi olmadı çok kısa kesti ya. benim gösterdiğim modellerle uzaktan yakından alakası yok alışamadım görüntüye ama eşim güzel olduğunu söyledi.olmasa kesin açık verirdi zaten :) neyse kökü bende uzasın tekrar napiim yani.

günaydın ayol ben gelene kadar herkes gitmiş. ben bugün de çalışıyorum :( yarım gün tabi ama günün kalanında ev işlerini temizliği nasıl halletcem bilmiyorum ki ev dandini uzuuuuun süredir dip temel temizlik yapılmadı. camlardan dışarıyı görmek pek mümkün olmıcaktı bu gidişle :)))) dün oğluşum sanki annesinin üzüldüğünü anlamış gibi biberonu hiç almamış sürekli beni emdi. babanem fisher price dan anakucağını almıştı oğluma onu kullanmaya başladık süper işimize yaradı hemencecik uyuyor içinde çok ta rahatladık walla. dün gittim kestirdim saçlarımı ama istediğim gibi olmadı çok kısa kesti ya. benim gösterdiğim modellerle uzaktan yakından alakası yok alışamadım görüntüye ama eşim güzel olduğunu söyledi.olmasa kesin açık verirdi zaten :) neyse kökü bende uzasın tekrar napiim yani.

güle güle kullan saçını canım değişiklik lazım ya .. bende çok kestirmek istiom ama baharda düğününümüz var kıyamıyorum o yüzden kestirmeye

güle güle kullan saçını canım değişiklik lazım ya .. bende çok kestirmek istiom ama baharda düğününümüz var kıyamıyorum o yüzden kestirmeye

wallahi bizim de eşimin 3 kardeşi de bu sene evleniyor da canım dayanamadım çok uzundu saçlarım çok dökülüyordu ve sıkılmıştım. gerçi bu kadar kısa istememiştim ama napalım öyle oldu bi kere :) uzunken de zaten sürekli topuz halindeydi oğluma değmesin diye açmıyordum hiç.

wallahi bizim de eşimin 3 kardeşi de bu sene evleniyor da canım dayanamadım çok uzundu saçlarım çok dökülüyordu ve sıkılmıştım. gerçi bu kadar kısa istememiştim ama napalım öyle oldu bi kere :) uzunken de zaten sürekli topuz halindeydi oğluma değmesin diye açmıyordum hiç.

haklısın benimde sürekli toplu .. üstelik duştan sonra kuruması canımı çıkarıooo
aslında yaza kadar uzar da ne bilim ceserat işte biraz belki bende bayramdan sonra kısaltırım

günaydın kızlarr.....bahar güle güle kullan saçlarını..ben dogumdan sonra gittim kısacık kestridim..valla dünya varmış..çok sıkıntıya sokuyodu beni ya .dökülmesi taranması banyodan sonra kurutması fılan...neyse kestirdimde kurtuldum ama ben hala boyatmadım ya...fena halde boyaya ihtiyacım var.beyazlarım çok çıktı çokkkkkk...acaba boyatmanın zararı olurmuki

günaydın kızlarr.....bahar güle güle kullan saçlarını..ben dogumdan sonra gittim kısacık kestridim..valla dünya varmış..çok sıkıntıya sokuyodu beni ya .dökülmesi taranması banyodan sonra kurutması fılan...neyse kestirdimde kurtuldum ama ben hala boyatmadım ya...fena halde boyaya ihtiyacım var.beyazlarım çok çıktı çokkkkkk...acaba boyatmanın zararı olurmuki

walla rahat kısa saç canım. en önemlisi daha az dökülmesi tabi. ben de boya istiyorum beyazım hiç yok ama renginden sıkıldım şöyle gölge falan güzel olurdu sankim de hem emziriyorum diye korkuyorum hem de pahalı yapıyorlar karrrrdeşim be :)

ay herkes bayram temizliğ derdinde :) ben gamsız da hala çalışıyorum iyi mi :) topiğin de nöbetçisi oldum :) ama ben üniversitede de böyleydim. kantin bekçisiydik birkaç arkadaşla birlikte. baharı ne zaman arasan kantinde bulurdun ya tavla ya masa tenisi oynuyordum da :))))

selam
moralim çok bozuk kıyafetleri vardı oğlumun bayram için denememiştim bugün denedim hiç biri içime sinmedi şimdi çıkıyoru m bişiler almaya arefe günüde nefret ederim çarşıda olmaktan ...pooffff..sinirlerim bozuldu baaa hepsi güzel di ama giyince çok kötü geldi gözüme dua edinde bişiler bulayımmm

Back
X