2009 Eylül Anneleri

tülaycım kolay gelsin.kaç kişilik doğum günü olacak proğram nasıl. çok yorma kendini millet eğlenecek diye..fotoğrafları bekliyoruz

tülay hoşgeldin güle güle
güzel bi doğum günü olur inşallah
ama çok da telaş yapma ya halledersin sen

yok cnm telaş edilcek bişi yok bi pasta kesicez bugün siparişini vericem evi temzlicem okadar
ama oğlum çok cin olduğundan epey zorluyo ben artık iş yaparken

kızlar günaydın...

herkesin geçmiş bayramını kutlarım, harika bir bayram geçirdik.....

biz stüdyo çekimi yaptırdık mersinde, rüzgaer normalde inanılmaz yumludur, ağlama sızlaması olmaz, ama stüdyoda tek resmini çektiremedik, ağlamaya başladı, ama bizlere olan resimlerinde sorun çıkarmadı, zaten stüdyoda kocaman bir oyuncak ördek vardı, dikkatini onla çektiler, kameraya onunla odakladılar, ama resimler harika oldu ya.... her yıl yaptırcaz....

saol meryem ve sümeyye
ya 20 kişilik felan tabi bu beklenmedik kişilerle 30 da olabilir:S
normal aile arasında yan teyzeleri oğlumun,dayısı,dedeler,amca vs.
öle işteee rabbim sağlık versin de bunlar bahaneee
öpüyoruz sizi canlarım ii selam verim dedim kalakaldımm:))

ohh siz atlattınız gülay bakalım bizim nasıl olacak. bende tecrübeli iyi bir yerde cektiricem zaten. umarım randevu alabilirim..

tülaycım Allah kolaylık versin, biz eşimle rüzgar ve ben kutladık doğumgününü, geçti gitti....

kızlar stüdyodaki resimler inanın bir başka oluyor ya, biz dede ve neneyle de ayrı ayrı çektirdik ama rüzgar en çok benimle olan fotosunda gülümsedi.... bizler yapmacık gibi oluyoruz ama onlar hala çocuksu çok şekerler fotoda....

rüzgar çok değişti son bir haftadır ve sonunda 9 kiloyu geçtik, tatilde 300 gramdan fazla almış... bizimleyken daha güzel yemek yiyor ya kesinlikle.....

tülay biz de öyle aile arasında bişe yaptık
bi pasta kestik o kadar

gülay resimleri koysana bakalım
çok merak ettim
bi de kaç poz çektirdiniz

meryemcim valla oyuncak çok etkili oldu, rüzgar güzel baktı kameraya, yoksa çocuk ilk başta afalladı kaldı ortamdan.....

aldım randevuyu ama çok geç taa 25 ine verdiler salaklık bende biliyordum onların çok erkene randevu vermediklerini
ben sadece oğlumun resimlerini çektircem ben ve eşim girmiycez resimlere..

canım resimler daha pozlanmadı, en son dün arka fonlarını çektirdik bugün kayınvalidemler alacaklar, toplamda 5 poz çektirdik, her birinden 3 er tane verecekler, pazarlık yaptık 100 tlye anlaştık.... aile fotoğrafı, dede nine ve biz topluca bir fotoğraf, yalnız dedediyle, yalnız nenesiyle ve yalnız benle olan bir fotoğraf... toplamda 5 poz oldu... ben tek de çektirmek istedim ama bizim kız yanaşmadı :)

resimler gelince buraya koyarım....

meryem bilinen iyi bir yerden randevu almaya kalkınca öyle oluyor malesef
bi de bayram sonrası düğünler çokmuş o yüzden sıkışıklardır

meryemcim olurmu ya, bence bir tane aile fotosu alın, ben her yıl bir tane çektircem rüzgara hatıra kalması çok öenmli. şimdi tabi bizim için onların fotoları ön planda, ama zamanla onlar için bizim fotolarımız önemli olacak... benim hiç küçükken ailemle resmim yok, çok isterdim, hatıra kalsın bana diye.

biz edaya tek çektirmek istiyoruz
boydan ve yüzüne yakından bir poz
benimle babasıyla ve üçümüz şeklinde üç poz daha

inşallah çok güzel olur resimleriniz
darısı bizim başımıza
bakalım biz saç baş yolmadan atlatabilecekmiyiz :)

evet eylül zümrütten aldım randevuyu. bu cumartesi 25 düğün var dedi araya sıkıştır dedım olmaz dedi:)

yaa gülay normal resimler var bunlkar benim için yaşlanınca oda alsın beni götürsün stüdyoya cektırsın:)

zümrütü ben de aradım
ben de oscar dan aldım
ikisi arasında kararsızdım zaten
gayet iyi çekim yapıyorlar

bu arada ben de gülaya katılıyorum
bu resimler tablo gibi olacak
evde çektiklerimiz başka
ilerde ali tuna da bebeklik resimini evinin bi köşesine koymak istediğinde ailesiyle olanı daha anlamlı olacakır
güzel güzel giyinin samimi bi resim çeksin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…