2009 Eylül Anneleri

Eylül haftaıcı saat 6:30 a veriyorlar. Eşim işten erken cıkmalı onun için. Artı alitunanın uyudugu saat anamızı aglatır:)

inşallah sizde kazasız belasız atlatırsınız çekimi, biz randevu falan almadık, arife günü direk gittik boştu hemen aldılar, mersinin en büyük fotoğrafçısıymış ama öyle ahım şahım bir yer değil ama fotoğraflar gerçekten güzel oldu....

kızlar foto çekiminde sizler nasıl giyineceksiniz normal bir kıyafetmi yoksa daha şıkır şıkır bir kıyafetmi..ben oğluşa takım aldım siyah papyonlu yelekli beyaz gömlekli takım bizde siyah beyazmı giyinsek

Etlül ıscar ı ben bilkmiyorum. Nerede yeri.. Iyimidir? Bende foto hayat düşündüm sonra vazgeçtim. Bizim düğün resimlerimiz hayatta çekildi çokda güzeldi ama zümrüt işin piri..

evet zaten önce zümrüt çıktı sonra da oscak
mecidiyeköyde bu
sitesini bi incele istersen
bebek resimlerine baktım ben gayet iyi görünüyor
zümrütle aynı ayarda
hayat onlardan sonra geliyor bence

kıyafet konusunda da biçok poz çekilceke içinden beğendiklerimizi seçicez diye edaya birkaç tane kıyafet götürmek istiyorum
bizde öyle şıkır şıkır olmayız sanırım
zaten bizimle olan resimleri boydan değil de yakın plan olsun istiyorum daha çok

sümeyyecim bayıldım zaten oğlunun resimlerine...

normalde ben çok süslüyümdür ama mersinde fön çektiremedim... saçlarım çok iyi olmadı ama makyaj yaptım.... siyah bir elbise giyindim, eşimde siyah pantolan ve beyaz gömlek giyindi... bence biraz çık giyinmeli abartılmadan.....

Gelde kahrolma ya alitunanın yemek problemini aşmıştık. Ama aradım az evvel çocuk kahvaltısını yapmamış..

Gelde kahrolma ya alitunanın yemek problemini aşmıştık. Ama aradım az evvel çocuk kahvaltısını yapmamış..

meryem sen telefonda biraz konuşsan alituna ya
belki sesini duyunca yer
tepki gösteriyor olabilir senin yokluğuna
ya da belki hiç alakası yok canı yemek istemedi şu anda

meryem sen telefonda biraz konuşsan alituna ya
belki sesini duyunca yer
tepki gösteriyor olabilir senin yokluğuna
ya da belki hiç alakası yok canı yemek istemedi şu anda

tlf da konusmuyor benimle:) trip adamı eşek. sabah saat 5 de emdi en son saat 10 da kahvaltı yapmadı. bilmiyorum eylül.. belki kaynananın yaptığını begenmedi. seftali ver yesin dedım bende..

meryemcim gerçekten kesinlikle anne baba olmayınca yanında çocukların huyu suyu değişiyor, anneme asla yemek istemezse öyle alttan alma dedim, annem resmen önünde diz çöküp ağlayacak yani... bu yemeği yemen gerekiyor diyip kaşığı uzat dedim... sabah rüzgara kaşıkla öyle güzel yedirdimki, biz artık bu arada kaşığa terfi ettik, mama sandalyesini bıraktık... mama sandalyesini rüzgar sevmiyor, koltuğa oturtup kaşıkla yediriyorum artık... Allahım neredeyse 5 ay olmuştu kaşık almayalı, bayramda tekrardan başladık... inşallah annem yapacağı egzantirik hareketleriyle bu durumu bozmaz.....

valla bazen ayrıl işten diyorum kendi kendime....

meryem kesinlikle tepki koyuyorlar ya, bir de nazı geçmiyor bana, yemek zorundasın annecim parka götürecem seni falan diyorum, artık anlıyorlar konuşunca rüzgar çok güzel yiyor benden..... yani anlamıyorum annem hiçbirşey yediremeyip ben nasıl yediriyorum... demekki biliyorlar herşeyi, annemi çok gzüel kullanıyor, ben asla yemediğinde üzüldüğümü göstermiyorum mesela annem üüzüldüğünü belli ediyor.

kolay gelsin meryem 11 gunden sonra tepki verdi beyefendi
2 gune alisir yine uzulme naz yapio sana
bakalim ben calisinca beren napacak tam 1 yil 7^24 benimle

kızlar ben artık mama sandalyesinde yedirmicem bundan sonra, rüzgar kendini hapsedilmiş gibi hissediyor sanırım... çünkü bayramda koltukta yedirdim çok güzel yedi... mama sandalyesinde sofrada yanımızda oturtcam, önüne yiyecği şeyleri koyacam, ama öğünlerini başka yerde yedirme kararı aldım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…