meryem kesinlikle tepki koyuyorlar ya, bir de nazı geçmiyor bana, yemek zorundasın annecim parka götürecem seni falan diyorum, artık anlıyorlar konuşunca rüzgar çok güzel yiyor benden..... yani anlamıyorum annem hiçbirşey yediremeyip ben nasıl yediriyorum... demekki biliyorlar herşeyi, annemi çok gzüel kullanıyor, ben asla yemediğinde üzüldüğümü göstermiyorum mesela annem üüzüldüğünü belli ediyor.
meryem kesinlikle tepki koyuyorlar ya, bir de nazı geçmiyor bana, yemek zorundasın annecim parka götürecem seni falan diyorum, artık anlıyorlar konuşunca rüzgar çok güzel yiyor benden..... yani anlamıyorum annem hiçbirşey yediremeyip ben nasıl yediriyorum... demekki biliyorlar herşeyi, annemi çok gzüel kullanıyor, ben asla yemediğinde üzüldüğümü göstermiyorum mesela annem üüzüldüğünü belli ediyor.
yemek konusunda bende çok muzdaribim kendimle çelişkiler içindeyim.eymene yemek yedirmek ölüm .asla oturmaz hareket halinde yemek yerse yer.....ama tv karşısında özelliklede sediği klip olunca nerdeyse tabağıda yiyecek.tv karşısındamı yesin hiç yemesinmi.
kızlar ben artık mama sandalyesinde yedirmicem bundan sonra, rüzgar kendini hapsedilmiş gibi hissediyor sanırım... çünkü bayramda koltukta yedirdim çok güzel yedi... mama sandalyesinde sofrada yanımızda oturtcam, önüne yiyecği şeyleri koyacam, ama öğünlerini başka yerde yedirme kararı aldım.....
yemek konusunda bende çok muzdaribim kendimle çelişkiler içindeyim.eymene yemek yedirmek ölüm .asla oturmaz hareket halinde yemek yerse yer.....ama tv karşısında özelliklede sediği klip olunca nerdeyse tabağıda yiyecek.tv karşısındamı yesin hiç yemesinmi.
mersinde imparator da çektirdik burcucum.... sanırım bilindik bir yermiş.. buarada bizde direk künefe, kebap, tantuniye koştuk ya mersinde, yiyip yiyip nefes alamadık resmen... sana da az kaldı bakalım. bu arada sen mersinlimiydin adanamı...
meryemcim valla benimde durumum olsa ücretsiz izin alırdım, ama malesef alamam.... benim eşimde 2. ve 3. isitoyr seninki gibi... ama bakalım durumlar ne el verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?