2009 Eylül Anneleri

pasta süpermiş ya eylülcüm, kızına da maşallah.....

mama sandalyesi ailece toplu oturma kısmında süper... off ya bende iki tane mama sandalyesi var valla.... sanki yiyor gibi çocuk mama sandalyesinde iki tane aldım, hem annemde hem bende....

burcucum inşallah görüşürüz mersinde.

eylül senmi yaptın yani pastayı maşallah. bu arada benimde şeker hamurundan kurabiyleerim ahrika oldu, kurabiyemde çok lezzetliydi, ama psta yapmadım.

sağolun kızlar iyi dilekleriniz güzel sözleriniz için
evet burcu kendim yaoptım
napim bayram günü pasta bulamam dedim
zaten kendim yapmak istiyodum
yaptım ve ağzımın payını aldım :)
eşime de dedim ki bu sene pasta da organizasyon de benden di
seneye sen hallet bakalım
artık parti odası mı ayarlarsın
pastadan oyuncak ayı mı çıkartırsın bilemem
ben sadece misafir olarak katılıcam

iyi haftalar dilerim hepinize
geçmiş bayramınız mübarek olsun eşim evdeydi giremedim kaç gündür umarım keyifler iyidir
eylül pastan harika olmuş canım afiyet olsun verdigin tariften mi yaptın marshmallow şekerinden harika gözüküyooo

valla bugun sayenizde yapmam gereken işleri hallediyorum:) pasta işide tamam yere karar verdim sadece model için eşim katalog getirecek:)

selam ben geldim
site saçmalamış yine
burcu yok canım silemedim
önceden edit diye bi buton vardı ordan girip kendi yazdığın mesajı düzenleyebiliyodun
şimdi bulamadım

kızlar pasta için sağolun
gülcan evet canım dediğim tarifle yaptım

anlaşılan bir eşyayı tamire verirsin başka yeri bozuk gelir ya sitede o hesaba dönmüş

selamlar bebeişler büyüyo doğımgünleri yapılıyor hepsinin doğumgününü kutluyorum ne güzel bizimde cumartesi doğumgünümüz heyecan bastı harika bir duygu
benim oğlum heraman yoğurt yemiyo dün ona ghazır ayran verdim biberona koyup içti yoğurt yemezse vereyim diyorum acaba hazır ayranın zararı varmıdır

slm hatunlar nasılsınız meryemcim bizde bu hafta sonu akifeymenin doğum gününü yapıcaz inşlh pastayı bben yapıcam kocaman 1 yapmayı düşünüyorum
fotoğraf konusunada gelince sadece kuzumu çektiricez çünki benim eşimde sevmiyor resim çekilmeyi bari kuzumuzu çektirelim..bide facede herrkes resimlerden slyt yapmış çok güzel bende istiyorum ama yapamadım eski bi velim vardı bu işlerden çok iyi anlardı sanırım ondan yardım istiycemm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…