2009 Eylül Anneleri

elif şafak-aşk ı okuyorum hersayfada neden bu kitabı okumak için bu kadar geç kaldım diye kendime kızıyorum..sabah başladım 180. sayfaya geldim ..tabi işlerin olmamamsı büyük şans

aysecım bizde 20 sınde yapıcaz. 17 sınde annemler gelıyor. 20 sıne kadar dıonlensınler:) ben becerıklı olmadıgımdan kendım yapamıycam:) ama alacagım yeri buldum:)

oyyy süt izni deme gülay
madem 2 yaşına kadar emzirilmeli diyorlar o zaman süt izinleri de 2 sene olsun yaaa
haftada 5 gün çalışmaya nasıl adapte olucam tekrardan

oyy eylül sen bi gün gelmiyordun dimi alişırsınm canım hiç çalışmıyorken calısmaya alıştık

evet benim için hafta salıdan başlayıp cumaya bitiyordu
bu pazartesiler mahvedicek beni
şaka bi yana dediğin gibi buna da alışıcaz
ben edayı 2,5 aylıkken bırakıp çalışmaya başlamıştım

kızlar ben gittim
kızımın resmini de silemedim
meryem sen bi ara bi el at ta editimizi kullanabilelim yeniden
şu alttaki yetkileriniz kısmında mesajlarınızı düzenleyemezsiniz yazıyo
neyse yarın bakarız artık
iyi akşamlar herkese

bakırköy tarafındaki arkadaşlar pastayı yeşilköydeki "abdullah" pastanesine yaptırabilirler..
pelit'e yaptırıyor orası ve fiyatı neredeyse yarısı..

calismak demeyin super bunalimdayim son 1 ayim nasi yapacam diye dusunup duruyorum
1 yildir evdeyim kuzumla agir gelio geri donmek

şöle bi uğrayım dedim

bugun dr gittik 1 yaş kontrolü açıkçası moralim bozuk eşimin tabiriyle heran ağlıcak durumdayım çünkü bu kız iştahsızlığı beni deli edicek 8800 gr 74 cm çıktı yani hala 9 kilonun altında ..

kalbindeki üfürümden ses gelmediğini söyledi ama tabi gökşenin ağlama çığlıklarından pek duyamadığınıda ekledi zaten özel olarak kalp hastanesine gidicez bakalım inşallah kapanmıştır .

herşeyi yedirebilirmişim artık yumurta beyazı da dahil .

bu arada mevsim değişikliği bizide vurdu gece sürekli üstünü açtığı için nezle olmuş kuzum şimdilik bişi vermiyorum burun spreyi dışında inşallah hemen geçer aşısını daha vurdurmadık çünkü

Selam kızlar nasılsınız biz biraz üsütmüşüz eymen in burnu akıyor sürekli. 4 disi cıktı 2 aydır baska disi çıkmadı. Su an 10 kilo ama hiçbirsey yemiyor sadece devam sütünü iciyor. Bu hafta 1 yasını dolduracak aranızda süt vermeye baslayan varmi hangi marka iyidir sulandırıp mı versem acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…