2009 Eylül Anneleri

slm kuzularım uyudu bende biraz vakit geçiriyorumm tülaycım nice yıılara canım vakit öyle çabuk geçiyorkii ellerimizden akıp gidiyor zaman valla durdurmak istiyorum zamanıı((

Kızlar güzel yorucu br bayram ve oğlumun doğum gününü kutladık az sonra pastamızı evimizi süledik resimlerimizi yüklerim. dün işe gelemedim sabaha karşıda eşimin dayısnın kızı ölmüş haber geldi aynı mahalledeyiz doğuştan kalp rahatsızlığı vardı 18 yaşında genç kız o kadar üzgünüm ki

başınız sağolsun..
allah sabırlar versin..

bircan çok üzüldüm yaa
Allah yakınlarına sabır versin gencecikmiş
başınız sağolsun

herkese günaydın..

zeynep'cim kifidis dedi bizim doktorumuz..ben oradan aldım...
kesinlikle adidas, nike falan giydirmeyin dedi..
derisi yumuşak ilk adım ayakkabısı olmalı dedi..

başınız sağolsun..
allah sabırlar versin..

Amin kızlar ne kadar acı ya. doktorlar 20 yaşına kadar yaşarsa ameliyat ederiz diyorlardı ve yaşayamadı. doğuştan beri hastaydı liseye bile göndermediler.

ailecek
Eşi üstünü değiştirmek istemedi sonrada aynınızda sönük kaldım diyor bu erkekleri anlamak çok zor

Eklentiler

• $7.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $6.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $5.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar ya Poyraz parayı nerde öğrendi bilmiyorum ama biri bayramda para veriyo mesela hemen kaçırıyo ben alcam diye parayı benden resmen kaçırıyor. Atatürk'e bakıp parmağıyla gösterip dede dede deyip durdu. Bu arada artık yürüyor hatta koşuyor

bircan poyraz nasıl tatlı olmuş ya, kıyafetyi de süper, çok sade bi takımmış, normalde çok süslü oluyor ya damatlıklar sevmiyorum ben, amaa bu çok şeker... kocan da sizi,n yanınıza yakışmamış bence de tshirtle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…