2009 Eylül Anneleri

slmmm
zeynepcim saglıgı yerinde ya gerisi önemli değil artık iyice hareketlendiler kilo almaları zor oluyo sende takma kafana
bircancım öncelıkle başınız saolsun çok acı gerçekten allah ailesine sabır versin dogum gününüz kutlu olsun nice güzel pastalar dilerim poyraza bahtı açık olsun....

kızlar bana kokusu fresh olan tatlı baharatlı baygın olmayan bi parfüm önerirmisiniz
hafif çiçek kokusu olabilir mesela
bi ara kenzo kullanıyodum ama şimdi farlı bişi arıyorum
bi arkadaşım lancom qui önermişti ama nereye sorsam yok diyor
var mı tavsiyesi olan

eylul lancom qui benim tek parfumum. piyasadan malesef kalktı. bende de son 1 şişe var çok parfum kullanmayı sevmıyorum gerci. ama bunu seviyorum:) sadece free shoplarda var canım.

ben armani she diyorum ama tatlı baharatlı değil, ağır sayılır.... ama ben çok sveiyorum....

gülcan nasılsın?

dolce&gabbana
light blue

ya da

ralph lauren
romance

benim parfümüm amor amor ..ama parfüm kullanamyı sevmem eşim sevgiliyken almıştı 2 yıl oldu evleneli hala bitmedi...

kızlar size önemli bir soru kaç öğün veriyorsunuz çocuklara, artık 4 öğün diyolar en fazla, acaba nasıl sizde, yoğurt ve meyveyide öğün olarak sayıyorum

eylul lancom qui benim tek parfumum. piyasadan malesef kalktı. bende de son 1 şişe var çok parfum kullanmayı sevmıyorum gerci. ama bunu seviyorum:) sadece free shoplarda var canım.

meryem ben de free shoptan almak için araştırıyorum zaten
bi ara kıbrısa gidicem o zaman alıcam
ama almadan önce kokusunu bilmem lazım onun için araştırıyorum
minik şişesi falan varmıdır acaba aldırayım gitmeden
beğenirsem alırım büyüğünden

en küçük 40 lık var diye biliyorum. su sahte parfum yaşpan yerlere sormustum ben onlar var demişti kokusuna bakmıstım yakın ama tam kokusunu vermıyordu. ben soralı 2 sene oldu gercı hala varmıdır bılmıyorum. yaa gel görüşelim ben sana koklatıyım :)

meryem ben sabah kahvaltısını veriyorum saat 8,5 da, annem 12,5 da çorbasını veriyor, saat 4 de meyvesini veriyor, ben saat 8 de yemeğini veriyorum toplamda 4 öğün, aralarda da kendisi azda olsa makarna tırtıklıyor.... meyve suyu ve sütü 1 haftadır vermedim.... biraz ara verdim, şimdi yemesi daha iyi....

Bizimki 5 öğün bazende 6 yı zorluyorum ama süt içmeyi sevmiyor arada nane limon yada ıhlamur çayı meyve suyu bazen.

gülay bizim kahvaltım ız 10-10:30 arası oğlen 14:30 da. 15:30 da süt saati:) 19:30 da akşam yemegi. ondan sonra süttür meyvadır düzen yok. ne isterse yiyor. son araya düzenli bir meyva koymayı planlıyorum. yada sutlaç muhallebi ama sevmıuor işte..

meryem sütlaç muhallebi koyarsan akşam yemeğini yemeyebilir, biz öyle hata yapmıştık, onlar mideyi tok tutuyor ya, zaten en zor akşam yemeği bizde, yedikleri karnını doyurmuş oluyor.... kızlar rüzgar bayram da 300-400 gram aldı, ben nedeninin kesinlikle pekmez ve tahine bağlıyorum... iki kaşık tahinde yarım kilo pisrzoladki kadar protein varmış, bir yazıda okudum.... kesinlikle hem iştah açıcı hemd e besleyici

kaydirigubbakcemile3 çok tatlısın yaaa :)
kokundan tanırım seni artık :)
o dediğin sahte parfümcülere ben de sordum yok dediler

gülay yatmaya yakın düşünüyorum ama yemıyor işte benım esek sevmıyor. yemez yanı benimki hayal:)

bende evdeyken alituna kilo aldı bende uykusunun düzenlenmesine ve düzgün beslenmesine baglıyorum. yanlış anlaşılmasın kaynanamda düzgün beslıyor. sağolsun ne desem onu yedirir ama bende daha fazla yiyor. bende duzgun bır yertden tahin alayım evde pekmezlerımız var paşam yemiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…