2009 Eylül Anneleri

ben de kilo almasını yediklerinin içeriğine bağlıyorum, bal, pekmez tahine başlamamıza... yoksa rüzgar bayramda daha az uyudu ve yoruldu ama zengin içerikli şeyler verdim... annem genelde rüzgarın yemek istemediklerini vermiyor, ben bi şekilde yediriyorum

ben koskanın organik tahinin kullanıyorum, tavsiye ederim, pekmezi kayınvalidem yaptırmış, balımızı da onlar staın almış bildikleri bir yerden....

valla eylül ben asla asla agır koku sevmem tahamulde edemem. bu parfumun pıyasadan kalkma sebebı bence hafıf ve güzel olması. oyle dişi dişi kokmuyor:) d&p de sormustum ben var demişlerdi ama dediğim gibi 2 yıl once. sağolsun eşim free shopta bulup almıstı:)

gülay bizimde pekmezımız sağolsun 2 farklı yerden ev yapımı geldı oğluma yesın dıye ama yemıyoruz:) tahini bende koskadan alırım..

meryem gülay hb bacılar yagız biraz hasta burnu akıyo öksürüyo sanki karın üstünde yattı sıpa yuvarlanıp gidiyoz işte evin içinde

merhaba hanımlar uzun zamandır bakamıyorum eşim evde bugün ameliyatı var hemoroid az evvel yanına gittik egemenle durmadı geldik babası kalıcak bu gece yanında 10 gün evde olucak bakalım ne yapıcaz oğlum babasına çok düşkün biran bırakmıyo işim zor anlıcağınız hastanede bile kaldırmaya çalışıyo çekiştiriyo bebişlerin doüum gününü kutların biracanın pasta ve süslemelrini gördüm bayıldım bebişi zaten ayrıca süper ana oğul siyah beyaz şıklık kutluyorum herkesi tekrara tekrar

he egemen rahatsız bu arada bronşit başlangıcı olmuş bayramda gezelim dedik hasta ettik çocuğu rüzgarda kaldı iğne oluyoruz çok ağlıyo şuruplarını kesinlikle içiremiyorum birde yüzünde boynunun orada kızarıklıklar başladı kaşımaktan yani çok yoğun ve stresli günlerdeyim

nazan eşinede yavrunuda geçmiş olsun evde olan süreç hemencik geçsin egemen huysuzlanmadan

koca adamlar hastalanınca daha çok çocuklaşıyor. 2 çocuğun var yani.. Allah yardımcın olsun Allah sana kuvvet versin ..tez zamanada geçer inşllh

fatih camisinde cenaze vardı öğlen
ülkerin hanımı vefat etmiş
her yer siyah kodaman arabalarıyla doluydu
ibrahim kutluayı da gördüm
öööle sırık ibi değil bi de çok zayıf yaw

geçmiş olsun canım

geçende bir arkadaşım umca isimli bir damladan bahsetmişti
doğal bir damlaymış ve gribal enfeksiyonlarda çok etkiliymiş
duydunuz mu bilmiyorum ama dr unuza bi sorun isterseniz
biz de a gidince sorucaz sonucu sölerim size
ama büyük ve küçüklerde de kullanılan bir damlaymış
hatta daha hastalık başlangıcındayken bile etkili oluyormuş

kızlar size önemli bir soru kaç öğün veriyorsunuz çocuklara, artık 4 öğün diyolar en fazla, acaba nasıl sizde, yoğurt ve meyveyide öğün olarak sayıyorum

canim burdakiler her yedigini ogun olarak sayiyorlar meyve,yemek,sebze,kahvalti hepside ogun olarak kabul ediliyor ara diye birsey yok ooooo sadece turklerde varrrrrrrrkaydirigubbakcemile3 zaten ondan kg millet degilmiyizzzzz.
bizimki 3ogun
kahvalti
oglen yemegi
aksamda meyve
tabi aradada emziriyorum.

ben istanbul teknik ünv çalışırken ibrahim kutluay itü basketbol takımında oynuyordu..bende orda görmüştüm.Allah bi boy vermiş yani...insan yanından geçmeye çekiniyor..

bizde bayram gezmesi yaparken üşüttük galiba eymeni....burnu dewamlı tıkalı

demet az değilmi bu da bacım, nerde akşam yemeği... sağlıklı olanı bu belki de ama biz arada yediği tek tük şeyleri saymıyorum daha....

ne kadar farklı değilmi iki ülke arası....

peki porsiyon olarak ne kadar tavsiye ediliyor canım. mesela öğle öğünü olarak, ne kadar yemek.

biri yazmıştı geçenlerde salam ve sucuk da serbest demiş doktoru artık 1 yaşından sonra... hani sucuğumuzu kendimiz yapıyoruz neyse ama salam ben vermeyi düşünmüyorum eşim de kesinlikle karşı.

kızlar sizde de öyle oldu mu çocuklarınız da bilmiyorum ama rüzgar bu son hafta felaket gelişti ya, herşeyi anlıyor, içeriye gir şu oyuncağını getir diyoruz onca oyuncak arasından bulup getiriyor... dediğimizi anlaması acayip güzel bişey ya, insan heyecanlanıyor resmen.

ya demet ne kadar zayıf dimi ibrahim kutluayın eşi, şimdi aklıma geldi, kadının suratı falan bir garip olmuştu bir ara zayıflıktan...

valla bizde çok düzenli değildir...bizimle birlikte oda yiyor.ara öğünlerdede zaten bacaklarıma yapışıyor.ya uykusu geldi ya acıktı diyorum....tabi emzirmede dewam bizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…