2009 Eylül Anneleri

canim bende ilk zamanlarda topikdede okuyordum
kadinin dedikleri cok sacma geliyordu el kadar cocuk cabuk acikir falan diye dusunuyirdum kadinda anladi ve 2saat bana aciklamali herseyiyle anlatti ve benimde aklima yatti onemli olan bebebklerin saglikli ollmasi
150-250gr yeterliymis bir ogun olarak
bende baslarda sizin gibi veriyordum
kahvalti 2saat arayla
meyve
corbasi
biskuvisi
yemekgi
sebzesi
kadina bunlari saydim o kucuk bebek degil sadece kucuk insan sen cocugunun gelecegini hazirliyorsun fizik olarak sisko ve hastalikli olmasini istermisin dedi
ve bende bunlarin dedigi gibi yapiyorum mesela muhallebi helede aksammmmmmmm hicccccc ama hisc onermiyorlar
zaten ilk disi cikdigindan beri dis fircalama aliskanligida yaptik
bende cok az buluyorum ama erdenay daha saglikli simdi ben istesem yedirmek kendisi yemiyr 3.5-4 saat gecmeden ve bebekler 6 saat ac kalabilirlermis
2gunde biir kakada yapiyorsa yeteri kadar besleniyor demekmis

meryemcim aslında bu tarifte fotoğraflandırmıştık ama bu sitede yok, ama başka sitede çıkabilir.

demet ya bizde 4 saat bekliyoruz ama arada annem tıkıyor ağzına bişeyler ve o 4 saat içinde eğer ben varsam mutlaka emiyor.... dediğin gibi şimdi tombalak olsun istiyoruz biz ailece ,a ama büyüsün genç kız olsun zayıf olsun yemesin diye gözünün içine bakacaz.

bu arada erdenay nasıl oldu, öğünlerini yiyor mu, ama rüzgarın yediklerini tartmadım akşam hassas tartıda tartıp veriyim, ama 150 gramı geçmez öğün olarak sanmıyorum.

eda da sabahları kahvaltı öğlen çorba yiyor
öğleden sonra meyve ve akşam da ya çorba ya da yemek yiyor
bu son günlerde yemek miktarını çok azalttı
ama yine de sorun etmiyorum
kilosu falan da iyi çok şükür
anneme de söledim
eda canı isteyince yesin hiç zorlama dedim

evet kesinlikle fırçalamak gerekiyor, dişlerinin sağlığından ziyade alışkanlık meselesi...

eylül sorması ayıp eda kaç kilo....

ay bide dişçi kontrolümü var, göz ü duydum ama dişçi ne yapacak bu pıtır pıtır dişere, sanırım damak yapısına ve çıkan dişleri bakacaktır.

gülay dr kontrolüne yarın gidicez inşallah o zaman daha doğru sonuç yazabilirim ama benim tartım sonucuma göre 10,5 civarında olması lazım
dr da 1 yaşını doldurduğunda 10 ile 11,5 arası olması normal olur demişti
o yüzden kilo sorunu yok dedim
öle tombul kolları bacakları göbüşü falan yok
vücut ve kemik yapısı iri sanırım

zaten 1 yas kilosu olmasi gereken budur burdakilerde aynisini solemisdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…