2009 Eylül Anneleri

hüsniyecim ben 15 gündür gerçekten rüzgara vitaminini ve tahin pekmezini tam vermeye çalıştım ondan öncesi yarım yamaktı vitamin vs. ama ben çok fazla düzelme gördüm rüzgarda. inşalah da böyle devam eder kuzum, senin kuzuna da yarasın tahin pekmez....

sen nasılsın, kızın nasıl. hepsi yaramazlar ya,,,,

yarasın valla kuzucuklara yedikleri herşey.. onlar için çırpınıp duruyoz.. ben tahin pekmezin içine fındık, fıstık, cevizi de ezip ekledim tam enerji yiyeceği oldu.. sabahları ekmeğine sürüp sürüp yediriyom.. bu hafta kan tahlili ve idrar tahlili yapılacak bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkar..
bende iyiyim gülaycım çok şükür okullar açıldı malum yeni bir dönem başladı onun telaşındayım.. araba kullanmaya çalışıyom işte.. bugün okula kadar ben kullandım arabayı bu sene bu işi çözcem inşallah.. Badecikte yürüme telaşında günden güne cesareti artıyo bakalım.. bugün bayağı ellerini bırakıp yürüme çalışmları yaptı.. az kaldı yürüyecek sonrada ben helak olcam peşinde koşmaktan..
sizlerde ne var ne yokkk özledim burda muhabbet etmeyiii

slm :))

edacım yazını gördüm yazmadan çıkmak istemedim:))

parfüm olarak bende senin gibi hafifi seviyorum o yüzden sana tavsiyem BURBERRY THE BEAT kokusu çok güzel birde DAVİDOFF COOL WATER :))

günaydınnnn
benim oğlumunda doğumgünü pastasını ben yapmak istiyorum
ama yapamam diye korkuyorum aslında mutfakla aram iyidir ama
yapan arkadaşlar zor oluyormu hamurla kaplamak o zor gibi

filiz ben hiç denemiyorum bile ama benim elim yatkın değildir. daha doğrusu hiç denemedim. yemek falan guzel yaparım ama kek kurabıye borek dısında hiç unlu bişeyler yapmadım sanırım:)

pastanede şeker hamurlu pastalar çok pahalı dilimi 7.5-9 diyorlar artık deneyim 1 gün önceden yapamazsam hazır alırım

mecidiyeköyde bi pastane var dilimi 5 den yapıyor. biz nişantasında bir yerden yaptırıcaz. normalde dilimleri 7-8 arasında ama eşimin şirketin anlaşmalı pastahanesi. bakalım ne fıyat vercekler. ayrıca dün koskada gördüm 20 kişilik kocaman pastalar 80 tl.

filiz bende kendim yapmayı istiyodum taki düne kadar elin yatkınsa zorlanmazsın harelde bi hamurunu yugurması zormuş kaplamasının zor olcagını sanmıyorum

günaydın kızlar..bu sabah emniyete gittim ve ehliyetime kavuştum..Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..

filiz bende kendim yapmayı istiyodum taki düne kadar elin yatkınsa zorlanmazsın harelde bi hamurunu yugurması zormuş kaplamasının zor olcagını sanmıyorum

ben carrefurda buldum şeker hamuru
deneyecem bakalım olmazsa pastaneden normal bir pasta alırım hemen

carrefour da varmıymış süper ya bişey kaybetmezsin ozaman denemeye deger bence tüüü bayramda gitmiştik carrefour a baksaydım keşke kılosu nekdardı orda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…