2009 Eylül Anneleri

Canım benim sana cevap veremedim çünkü kont. yok ayrıcada telefonum bozuk. ama inana hep aklımdaydın. iyi doğurmuşsun Halil İbrahimi iyiki doğmuş. nice sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum hayırlı uğurlu olsun 1. yaşı. çok öptüm. onu. Tülaycım bende aşı gününü unuttum arıyacağım yarın ana sağlığını. nasıl çok ağladımı yani etkiledimi ibrahimi. bu arada doğum gününüz güzel geçmiş çok sevindim bizimkide güzel geçti aynen poyrazda kudurdu resmen. ve artık yürüyor hatta koşuyor bütün bayram yürüdü yaşını karşıladı yani

hayırlısı olsun bircan cım genelde öle derler zaten
yaşını karşıladı dieee
ya evet ağladı ama aşıdan değil
yabancılar tutuyo die ağladııı

slm kızlar.kuzular ve anneleri iyidir inşallah.
bugün 1 hafta gecikmeli aşımızı yaptırdık.gec yapılması sorun olmuyormuş.kkk yaptırdık.1 ay sonra zatture aşımızı yaptırıcaz.
ben bu sene 1.sınıf okutuyorum.malum 1.sınıflar okula başladı.bu sene benim için oldukca zor ve yoğun olucak.
sizlere sorularım olacak kızlar.
1.)bu ay birinci yaş aşılarını yaptırdık aynı zamanda grip aşısını da yaptırsak sorun olurmu?sizler kuzulara grip aşısı yaptırıcakmısınız?
2)ferrum damla kullanıyorduk ama sağlık ocağındaki dr şurubunu verdi kullanan varmı?daha buradaki drumuza götüremedik eylülülde o yüzden soruyorum.
3)kızlar açtığım topikte yaptığımız etkinlikleri paylaşsak hepimiz için güzel örnekler çıkar.hepimize yararlı olur diye düşünmüştüm.ama gören olmadı sanırım topiği uğrayan olmamış hiç.http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...arinizla-hangi-aktiviteleri-yapiyorsunuz.html

günaydın herkese beni oğlumda yürüme çalışmalarına başladı ellerini bırakıp 2 adım atıyo harika bir duygu bu arada özel aşı ne suçiçeği falanmı

Kızlar bizde dün 1 yaş kontrolumuzu olduk kkk aşımızı vurulduk. Oğlumuz 77 cm ve 10360 gr la 1 yaşı kapattı:)

yemeğini yedirip evden çıktık
yolda da uyuyup uykusunu aldı
o yüzden hiç huysuzluk yapmadı
sadece yerinde bi dk duramadığı için uğraştırdı biraz fotoğrafçıyı
adam tam pozu ayarlıyor makinesinin yanına gidiyor
bi dönüp bakıyor eda yanına gelmiş
haydaaa al baştan :)
sonunda dayanamadı çocuk "dötünde kurt mu var bunun" dedi :)
çok resim çektiler elemek zor oldu
bakalım haftaya alıcaz nasıl çıkmışlar
darısı sizin başınıza meryem

maşallah Ali Tuna'ya
oy kilo hepsi gayet iyi görünüyor
biz de cumartesi gidicez inşallah
aslında dün evdeydim gidicektik ama aşı yüzünden huysuzluk yaparsa fotoğrafçıda anamızı ağlatır dedik cesaret edemedik

Maşallah edaya:) bizim bakalım nasıl olacak. Bende aradım saatını değiştirdim. Uykusu olmayacagı bır saate aldık umarım aglamaz:)
sağol eylulcum valla bende memnunum boyundan kılosundan. Dr persantiller için işte kilosu 300 400 gr daha fazla olabılırdı dedı ama sorun yok gayet iyi dedi. Dün ilk defa elımde lıste ıle gıttım tum soracaklarımla:) dr sağolsun alddı lısteyı tek tek cevapladı..

Bu arada edanın doğumgunu kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı yıllar görsün.. Birlikte görün

Ohh ne güzel Halletmişsiniz bizde inşallah cumartesi çektireceyiz bakalım bizimkide hiç durmuyor eşimin arkadaşının profesyonel makinesi var çekim yaptı doğum gününde fotoğraf makinesini istiyor durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…