2009 Eylül Anneleri

kızlar meraba.

meryemcim ebruyu merak ettim haber alıyormusun, nasılmış alişle durumları evde, alışmışmı

ben kilosunu 8,5 liraya aldım gülcancım pastane malzemasi satan toptancıdan...

tchibodanda harf baskıları aldım şeker hamurunun üzerine uygulanmak için. bir de kurabiye kalıpları

pastayı ısmarladım beyaz fırından..
annemler de diğer yiyecekleri alacaklar..

yulanın amcasının evinin bahçesinde yapıcaz kısmetse..inşallah hava güzel olur

gülaycım iyi fiyata almışsın nette 15 tl kg su ben burda bulamam ne hazırını nede malzesını netten sipariş vercektim malzemeyide ama vazgeçtim zaten

Gülaycım hiç konuşmadım ebruyla bende..

Filiz ben yakından gördüm pastaları kötü değildi. Netten bakmadım.

Valla çok özendim doğumgununden sonra evde alıp deniycem şu hamulardan:) bakarsın becerırım:)

selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil

ebruyu ve gamzeyi bende merak ediyorummmmmm
pastayı ısmarladım beyaz fırından..
annemler de diğer yiyecekleri alacaklar..

yulanın amcasının evinin bahçesinde yapıcaz kısmetse..inşallah hava güzel olur

senin bebeginin adimi yulaaaaaaa
anlami nedirrrrrrrr

ay bende gidip bakayım bugün dicem mothercare ama gidemem kredi kartı eksremiz coçmuş bu ay, kısıntı tedbirlerine girdik

selam arkadaşlar :)

özledim sohbetinizi ya giremedim kaç gündür

şimdide hastayım çokk üşüttüm sanırım...güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim tekrar

hepiniz iyiki varsınız,iyiki tanımışım sizi....doğum günümüz güzel geçti..foto.m bozulması haricinde çok

az foto çekilebildik....bide çocuk çok olunca heryer battı..çıktı...zaten halil ibrahim çok hareketli hiççç

oturmadı pastayı üfledikten sonra da elini daldırdı pastaya çok komiktiiii :)))

aşımızıda olduk bugün...ya 2 özel aşı var mış bilginiz varmı yaptırcakmısınız??? biz kendi dr muzla

görüşmedik..bi bilgi alim sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…