Maşallah edaya:) bizim bakalım nasıl olacak. Bende aradım saatını değiştirdim. Uykusu olmayacagı bır saate aldık umarım aglamaz:)
sağol eylulcum valla bende memnunum boyundan kılosundan. Dr persantiller için işte kilosu 300 400 gr daha fazla olabılırdı dedı ama sorun yok gayet iyi dedi. Dün ilk defa elımde lıste ıle gıttım tum soracaklarımla:) dr sağolsun alddı lısteyı tek tek cevapladı..
Bu arada edanın doğumgunu kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı yıllar görsün.. Birlikte görün
Maşallah edaya:) bizim bakalım nasıl olacak. Bende aradım saatını değiştirdim. Uykusu olmayacagı bır saate aldık umarım aglamaz:)
sağol eylulcum valla bende memnunum boyundan kılosundan. Dr persantiller için işte kilosu 300 400 gr daha fazla olabılırdı dedı ama sorun yok gayet iyi dedi. Dün ilk defa elımde lıste ıle gıttım tum soracaklarımla:) dr sağolsun alddı lısteyı tek tek cevapladı..
Bu arada edanın doğumgunu kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı yıllar görsün.. Birlikte görün
filiz tebrik edereim kağanı
bu arada biz de dün fotoğraf işini hallettik
çok güzel oldu resimler
buda ailecek resim doğum gününden eşimde çok sıcakdır yani insna bir sarılır yanaşır demi adam soğuk
sabah çok erken uyandğı için uyuyor şu an bircancım
biz de 77cm-9600gr la kapattık 1 yaşı...hayırlısıyla
rabbim sağlık versin kuzucuklarımızaaa
Aminn canım sağol
hepsi mutlu sağlıklı yıllar görsünler inşallah
evet ben de hep listeyle gidiyorum ve listeyi eline laıp tek tek cevaplıyor dr sağolsun
şimdi yine listemi yaptım
ama bu sefer bi fırça yemeye hazırlıklı olarak gidicem
istediği alerji tesltlerinden birini yaptırmadım çünkü :)
bu arada meryem siz hala dvite devam mı
bu aralar zor cnmmmm
gerginizz accıkkkk
bircan çok güzelsiniz ya
çok şık olmuşsun sen de
eşinin sarılması neyse de keşke o da sen ve poyraz gibi objektife baksaymış
bu arada eşin çok genç gösteriyor
kaç yaşında ayıptır sorması
tülay hoşgeldin bu arada
halil ibrahimin de boyu kilosu iyi maşallah
bu eylül bebekleri hep uzun boylu gibi sanki
Eşim 83'lü. ben 88'liyim hatta nerdeyse 89 aralık 22 aklinialirimsmile
çok zayıf zaten yüzdende dahada küçük görünüyor o kadar sigara içmeyi versin kahvaltı yapsın yemek seçmesin aman adam yemiyor hiç birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?