2009 Eylül Anneleri

Aminn canım sağol
hepsi mutlu sağlıklı yıllar görsünler inşallah
evet ben de hep listeyle gidiyorum ve listeyi eline laıp tek tek cevaplıyor dr sağolsun
şimdi yine listemi yaptım
ama bu sefer bi fırça yemeye hazırlıklı olarak gidicem
istediği alerji tesltlerinden birini yaptırmadım çünkü :)
bu arada meryem siz hala dvite devam mı

Maşallah canım benim. bizim doktor 1 yaşında 10 kilo olması gerek dedi yani bence tam. bizde yarın aşı olacağız bakalım. napıcak bizimki

buda ailecek resim doğum gününden eşimde çok sıcakdır yani insna bir sarılır yanaşır demi adam soğuk

Eklentiler

• $_DSC7430.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 26
sabah çok erken uyandğı için uyuyor şu an bircancım
biz de 77cm-9600gr la kapattık 1 yaşı...hayırlısıyla
rabbim sağlık versin kuzucuklarımızaaa

sabah çok erken uyandğı için uyuyor şu an bircancım
biz de 77cm-9600gr la kapattık 1 yaşı...hayırlısıyla
rabbim sağlık versin kuzucuklarımızaaa

canım maşallah yani 300-400 gramın o kadar önemi yok yani hemen hemen tam kapatmış paşam Allah sağlık uzun ömürler versin. Kilo önemli değil.

Tülay kız bir hafta sonu bize gelsene eşin bıraksın olmamı?

canım yaptırın hemen cıksın aradan valla.
biz hiçbir vitamin kullanmıyoruz canım. drla bunu konustum. dedimki herkes vitamınler kullanıyor balık yagları vs ben hiç bişey kullanmıyorum bılıyorsunuz dedım. zaten gerek yok alituna için dedi. her besini bir şekilde verdiğimi biliyor cunku:) bobrek tasları vs fazla alınan vıtamınler olmaya basladı bız oyle düşünüyoruz dedi. çocugun ihtiyacı yoksa gerek yok dedi..

bircan çok güzelsiniz ya
çok şık olmuşsun sen de
eşinin sarılması neyse de keşke o da sen ve poyraz gibi objektife baksaymış
bu arada eşin çok genç gösteriyor
kaç yaşında ayıptır sorması

tülay hoşgeldin bu arada
halil ibrahimin de boyu kilosu iyi maşallah
bu eylül bebekleri hep uzun boylu gibi sanki

selam kizlar iyidir insallah herkes
oh Meryem masallah boy kilo cok guzel
bizde 76 cm 11200gr olmusuz iyi gidiyoruz gerci japon dr obez bu rejim yapsin diyo

ben de başından beri edaya vitamin kullanmadım dvit dışında
ama kamuran beye her seferinde dviti keseyim diyorum yok diyor
hatta tatilde vermedim zaten fazlasıyla günneş gördü dedim
olsun sen yine de ver dedi
bu sefer yine sorucam bakalım

bircan maşallah size.
tülay zaten kiloda eksik değilde boyla kılo oranı olarak biraz daha kılo almıs olabılırdı dedi..

Eşim 83'lü. ben 88'liyim hatta nerdeyse 89 aralık 22 aklinialirimsmile

çok zayıf zaten yüzdende dahada küçük görünüyor o kadar sigara içmeyi versin kahvaltı yapsın yemek seçmesin aman adam yemiyor hiç birşey

evet yüzden küçük gösteriyor ama yaşı az değilmiş
sen de çok küçükmüşsün yaaa
tam çıtır denilenden maşallah

hb eylül ve meryem
ya ben son 3 aydır kg almadığı için takmıyorum artık maaşallah sağlıklı,algıları çok güzel daha ne istiyim
bide çokkk hareketliiii olmasına rağmen son 10 günde 300 gr almış havaların değişmesininde payı var bence bu durumda
vitamin olarak bende hiç bişi vermiyorum artık 1 yaş itibariylee

dr a sorduklarımdan akılda kalanları paylaşayım..
bıldırcın yumurtası için çok fazla tuketımını onermıyor. arada bir verilebilir. faydalı ama fazla kullanımı zarar dedi.
bal için 2 yaşı beklemekte fayda var diyor. süt olarak alıtuna ınek sutu devam sütü alıyor dedım. hangısını kullanayım. devam sütü ınek sutune oranla daha faydalıymıs.ama karar senin dedi.
ayakkabı için yumusak ayakkabı olsun dedi. asla sıkmayacak ayaklarını rahat ettirecek dedi. ton balıgı salam sosıs sucuk asla dedi. yumurta akınada ok verdi. yiyebilirmişiz. birde benim oğlumun kafasını yere vurması aglayarak iş yaptırmaya calısması hakkında bıkac sey sormustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…