2009 Eylül Anneleri

valla yunus emrede öle meme die söylenio,üstümü yırtcak yakında.mutfaktada bacağıma yapışıo ben bacağımı oynatınca kızıo...sapıkmı diom bazen...sanırım bu zamanlarda bi düşkünlü oluo anneye

artık gayet bilinçli istiyor valla alituna. geliyor acıyor emıyor. gece yanımdaysa eger yakamı acmaya calısıyor kucagımdaysa emzık fırlatıyor eller memede:)

bircan maşallah oğluna.

bizde iyiyiz teyzesi. paşa iyi çok sukur yaa... bende bıldıgın gibi çoluk çocuk iş güç kaynana kayınpeder:):)

kızlar çat diye konuya girecem az önce oyuncak sormuştum ya öğlen gittim ve fisherin kurabiye kavanozunu aldım umarım sever

herkese merhaba,

biz de doktor işlerimizi bitirdik geldik..1 yaşımıza 2 gün kala 12 kg ve 78,5 cm'iz..
göz doktorumuza da gittik kontrole..yaşına göre gayet normalmiş gözleri..2,5 yaşında bir daha çağırdı..
diş doktorumuza da gittik..şimdilik çıkan 6 dişimiz normalmiş..2 yaşına kadar dişleri karbonatlı su ile ıslatılmış pamukla temizlemek gerekirmiş. fırçalamaya gerek yokmuş..3 yaşına kadar bebeklerin tükürükleri dişleri kendisi temizlermiş..

öptüm herkesi

bende iş dönüşünde eymen asla bana bakmıyor direkt gögüslerime .oğluşum diyorum azıcık seveyim asla izin vermiyor emdikten sonra rahatlıyor...eymen 9 kilo görümcemin kızı var 10 aylık o da 9 kilo ikisinede kayınvalidem bakıyor..hatta bazen takılıyorum bu evde bi adaletsizlik var diye ..ama görümcemin kızı hala sürünmüyor..zor oturuyor dişi de çıkmadı.birde doğumdan beri mamayla beslendi ondan herhalde..herkes ikizlermi diye soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…