valla yunus emrede öle meme die söylenio,üstümü yırtcak yakında.mutfaktada bacağıma yapışıo ben bacağımı oynatınca kızıo...sapıkmı diom bazen...sanırım bu zamanlarda bi düşkünlü oluo anneye
artık gayet bilinçli istiyor valla alituna. geliyor acıyor emıyor. gece yanımdaysa eger yakamı acmaya calısıyor kucagımdaysa emzık fırlatıyor eller memede:)
biz de doktor işlerimizi bitirdik geldik..1 yaşımıza 2 gün kala 12 kg ve 78,5 cm'iz..
göz doktorumuza da gittik kontrole..yaşına göre gayet normalmiş gözleri..2,5 yaşında bir daha çağırdı..
diş doktorumuza da gittik..şimdilik çıkan 6 dişimiz normalmiş..2 yaşına kadar dişleri karbonatlı su ile ıslatılmış pamukla temizlemek gerekirmiş. fırçalamaya gerek yokmuş..3 yaşına kadar bebeklerin tükürükleri dişleri kendisi temizlermiş..
bende iş dönüşünde eymen asla bana bakmıyor direkt gögüslerime .oğluşum diyorum azıcık seveyim asla izin vermiyor emdikten sonra rahatlıyor...eymen 9 kilo görümcemin kızı var 10 aylık o da 9 kilo ikisinede kayınvalidem bakıyor..hatta bazen takılıyorum bu evde bi adaletsizlik var diye ..ama görümcemin kızı hala sürünmüyor..zor oturuyor dişi de çıkmadı.birde doğumdan beri mamayla beslendi ondan herhalde..herkes ikizlermi diye soruyor