2009 Eylül Anneleri

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
nasilsiniz
poyraz ve kula ya masallahhhhhh mamaylami besledinn sen kulayi seker.

mama alan bebekler daha kilolu ve bas yapisi biraz daha buyuk oluyor oda normal yaniiiii.

ben kesinlikle hastane düşünüyorum...yaşı biraz büyük olsaydı iyi bi sünnetçi olabilirdi ama çok küçük belki durmaz genel anestezi yaparlar ..

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
nasilsiniz
poyraz ve kula ya masallahhhhhh mamaylami besledinn sen kulayi seker.

mama alan bebekler daha kilolu ve bas yapisi biraz daha buyuk oluyor oda normal yaniiiii.

yula canım :)
6 ay anne sütü aldı..daha sonradan ek besine başladım..
hiç mama almadı..hala da vermiyorum..

bende karasızım. bi yakınımız sünnetçi biara konusu oldu ona yatırırız die ama ben hastanede yaptırmak istiom.yeni halkalı sünnet var ya ondan yaptırmk istiom..

kızlar herkese selam nasılsınız...
ben iyi değilim son on gündür kayınvalidemlerdeyiz 4 gün bayrama geldik araba bozulunca kaldık...
o değil basımıza gelmeyen kalmadı
en sonda gece bebeğimin inlemelerine uyandım ateşi çıkmış düşürdük tekrar çıktı sabahta dra götürdük bebeğim boğaz enfeksiyonu oldu((dr götütdük özele yok bişey dedi idrar tahliliistedi baska dr a götürdük boğaz enfksiyonu dedii antiibiyotik paranox ,dolven,vekefsid adında antibiyotik verdi...
ne ypmalıyım deneyimi olan varmı?

ondan önceki günde bebeğim düştü yan şekilde masaya tutunurken evdekiler galeyana gelince bebek korktu tıkandı resmen 1 dakika nefes alamadı hıhh hııı diye nefes almaya çalıştı durdu en son morardı ben tamam herşey bitti Allah korusun dedim o an öldüm en kötüsü cevredekiler ağırdıkca dahada tıkandı en son eş,mle ben banyoya götürdük yüzünü yıka dedim son care yıkadık kendine geldi ama ben bembeyaz eşim sapsarı bebek tamamen beyaz oldu yıkılmak bir anne için o an((

canım yaa neler atlatmışsın sen öyle
Allah korusun yaaa
kalabalık olan yerde gerçekten daha zor bebek bakmak
hala kayınvalidendesin sanırım
Allah kurtarsın

canım yaa neler atlatmışsın sen öyle
Allah korusun yaaa
kalabalık olan yerde gerçekten daha zor bebek bakmak
hala kayınvalidendesin sanırım
Allah kurtarsın

tesekkür ederim canım bunlar en önemlisi kendimle ilgili olanlar merdivenlerden düştüm patır patır kızımın biberonu kırıldı kolum kesildiardından 3 gün önce bebeği beşiğe koydum (oyun parkı)beşiğe düşmiyim diye kenara kayınca sağ göğsüm direk kenara çarptı resmen vıck diye ses geldi kaburgam kırıldı sandım(halen nefes alırken oksururken aksırırken gülerken felaket agryor derin nefes dahi alamıyorum...sonra masa kenarı bacağımı derin yırttı cocugum düşe düşe morardı kafası cenesinin altı cizildi ((
ciddi anlamda nazara geldik ben öyle deyince yok ne nazaı vs deyip kestirip atıyorlar analı kızlı Allah korusun bizi....

bence sen kayınvaliden yakınlarındayken sürekli kendini ve kızını oku
hatta üzerinizde nazar boncuğu bulundur
yazık yaaa pamuk ipliğine bağlı yaşamışsınız resmen

ay bu ne yaa son durak filmi gibi olmuş.. valla bayramda bizde kayın valideme gittik bizimkide 2 defa düştü gözü filan morardı hep... bu veletler çok nazar oluolar yaaa..en iisi bi yerlerinde cevşen filan taşı,bide çocuğun yüzüne bişi sür,yani yüzü kirlenmiş gibi olsun..ben burnunda yara var die şimdi tentürdiyot sürüyorum,ama bundan sonrada burnuna filan sürcem hep biyere giderken..hem yara varmış gibi görünüyooo,ilk dikkati o çekio..nazarda da önemli olan o dikkati başka yere çekmek...hem dinen hem de bilimsel olarak böle..zaten nazar boncuğunu amacı da o..dikkati boncuğa çekmek..

anne babanın nazarı bile değiyor .uyurken bakılmaz derler çünkü öyle güzel gözüküyorlarki uyurken nazar oluyor.ben ne zaman çok güzel uyuyor desem o gün daha uyumaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…