selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
nasilsiniz
poyraz ve kula ya masallahhhhhhmamaylami besledinn sen kulayi seker.
mama alan bebekler daha kilolu ve bas yapisi biraz daha buyuk oluyor oda normal yaniiiii.
nereye yaptırcaksınız sünneti doktoramı sünnetçiyemi? bende yaptırmak istiyorum ama şu hastalığı filan geçsin istiorum..
o nasıl bir oyuncakmış öyle filiz kurabiye kavanozu?
Filiz oğluma amcası aldı dogumgununde. Benımkı bayramdan beri onunla oynuyo:)
reyhan kulayı :) kaça yaptırdınız sünnetini:)
özlem geçmiş olsun
ondan önceki günde bebeğim düştü yan şekilde masaya tutunurken evdekiler galeyana gelince bebek korktu tıkandı resmen 1 dakika nefes alamadı hıhh hııı diye nefes almaya çalıştı durdu en son morardı ben tamam herşey bitti Allah korusun dedim o an öldüm en kötüsü cevredekiler ağırdıkca dahada tıkandı en son eş,mle ben banyoya götürdük yüzünü yıka dedim son care yıkadık kendine geldi ama ben bembeyaz eşim sapsarı bebek tamamen beyaz oldu yıkılmak bir anne için o an((
canım yaa neler atlatmışsın sen öyle
Allah korusun yaaa
kalabalık olan yerde gerçekten daha zor bebek bakmak
hala kayınvalidendesin sanırım
Allah kurtarsın
tesekkür ederim canım bunlar en önemlisi kendimle ilgili olanlar merdivenlerden düştüm patır patır kızımın biberonu kırıldı kolum kesildiardından 3 gün önce bebeği beşiğe koydum (oyun parkı)beşiğe düşmiyim diye kenara kayınca sağ göğsüm direk kenara çarptı resmen vıck diye ses geldi kaburgam kırıldı sandım(halen nefes alırken oksururken aksırırken gülerken felaket agryor derin nefes dahi alamıyorum...sonra masa kenarı bacağımı derin yırttı cocugum düşe düşe morardı kafası cenesinin altı cizildi ((
ciddi anlamda nazara geldik ben öyle deyince yok ne nazaı vs deyip kestirip atıyorlar analı kızlı Allah korusun bizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?