2009 Eylül Anneleri

ben iyi olmaya çalışıyorum bayramdı,doğum günü derken feciiii üşütmüşüm
yeni yeni biras iyiyim oğluş da iyi
sizde ne var ne yok cnm???

geçmiş olsun canım ya havalardanmıdır nedir bizde daha tam iyileşmedik hala burnu akıyo yagızın sümüklü oldu oğlum....bizimde yarın sabaha agır misafirlerimiz geliyo malumunuz inş. tez zamanda giderler

günaydınlar.. ben biraz geç kaldım bugün temizlik filan... ben bi kendimi kynanam gitsin die dua eder sanırırdım..yanlız değilmişim neyseki :) benim yunus emrenin de burnu akıo,öksüürüo ..baya bi balgamı var ama geçmedi..

esra burda kendinin yalnız olmadıgını hissedecek bi sürü konular geçicek onun için burdayızz:)))

ama bircan o resim ne öle ben onun agzını burnu yer bitiririm yaaaa maşallahhhhh tam sıkılmalık

merhaba kızlar biz geldik...hepinizi çoooook özledim....güzel br tatildi herşey tadında...topiğe giremediğim süre zarfında geçen doğum günleriniz kutlu olsu. ..Allah kuzucuklarımızın nice mutlu,sahlıklı DOĞUM GÜNLERİ KUTLAMAYI NASİP ETSİN...

slm arkadaşlar
herkes nasıl inşallah herkes iyidir.
dün biz 1 yaş aşısına gittik ana sağlığa çok kalabalıktı
iğnede olduk ve ateş yaptı. 39' a kadar çıktı. gece mahvoldu resmen.
soğuk kompreste uyguladık ama geçmedi bir türlü.
şimdi
yeni kendine geldi ve uyudu.şükür atlattık.
Allah'ım hepimizin evladını korusun.
hiç soğukkanlı olamıyorum öğrenemedim gitti.offf.

kızlar tatilde görecektiniz ahmet bana resmen yapıştı..babasına bile gitmiyr..farklı ev ortamlarını kalabalığı yabancıladı alıştırmaya çalıştım ..dönmemize yakın epey yol katetmiştm ..bu arada ayın 1 inde okul açıldı ve ben raporluym..geldiğim günden beridir bakıcı görüşmeleri yapıyrm ve bilseniz ne ilginç şeyler yaşadım..

vee gideceğim gün bakıcıyla görüşmem vardı .sizlere yok yemin yok bilmem ne hepsi lafta kaldı iş bıçağa dayanınca naz yapan bile çıktı....sonuç kayınvaldem bakacak gelip ve ben 15 ay aradan sonra salı iş başı..

filizcim geçmiş olsun tatlım..dr ateş düşürücü önermedi mi? ve doğum gününüz kutlu olsun muhtemelen geçti değil mi aşı olduğunuza göre..Allah nice sağlıklı yaşlar nasip etsin inşallah kuzuna ve size..

sağol canım. sadece fitil önermiyorum dedi(neden bilmiyorum cevapta vermezler) fitil olsaydı çoktan düşmüştü ateşi. yaşımızı bizde doldurduk amin canım hepimize nice yaşlar nasip etsin Allah'ım.
bakıcı olayını boşver hele bu zamanda güvenilir birini bulmak çok zor, en iyisi anne yada kayınvalide ne yapsalarda hoş gör en azından iyi bakarlar gözünde arkada kalmaz.

filizcim yeni yaşınız kutlu olsun
geçmiş olsun aşısıdaa şifa olsun
bize ateş yapmadı şükür aşımız

filizcim evet ya ben yokken aslında hep aklımdaydı bu doğum günleri ama giremedim yoğun bir ay geçirdim.kimin ne zaman olduğu da aklımda yok ama bizimkisi de 29 unda..benim doğumum da ekimde bekleniyrdu 2 gün farkla sizinleyim..umarım kuzun düzelir bizim 3 aydr drumuz bile yok adam gitti burdan ama önümüzdeki hafta arAŞTRACĞIM artık bir dr .dediğin gibi şöyle insana iş tarif eden birisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…